Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 822
  • 706
  •   1
Отговори
# 495
Оф , Бени  Confused

# 496
Ох Бени за пръв път чувам за това чудо, да минава бързо ! Hug

Феичка честити да са ви , може ли да ги покажеш Wink

Моме , Либре гадна работа е така да ви изненадва дядо Коледа , ам пък честити да са ви новите придобивки!

# 497
  • Sydney
е, ще мине много ясно... обаче тази загубената нашата педиатърка ще я стрелям  #2gunfire

# 498
  • shumen
Бени,да се оправя Ема скоро.Сега пък откъде го лепнахте този коксаки вирус.
Фейчка,да са Ви честити новите обувки.

# 499
  • Велико Търново
Пффф, Бени, да ви минава бързо този коксаки ли е, моксаки ли е. За пръв път от вас чух и за това чудо.  ooooh!
Феичка, тъкмо мислех днес да ти пиша на лични:
Скрит текст:
Днес ги изпрах и станаха пак като нови. Знаех си, че ще ти харесат.  Hug
Ани, много са хубави  Hug Ще направите страхотен коледен подарък на близките с новината за Мая Simple Smile

Днес Тони е пушка - снове насам-натам и рови в де-що има чекмеджета и шкафове. Simple Smile

# 500
  • NE
Бени Ох да минава скоро на Ема това чудо, че звучи много страшно.
Яже Много са хубави, наистина. Добре че взех по-големички, че Вилито се оказа с огромен крак -19,5 номер. Въх на баща си ще мяза. Joy
Сандре Днес ще ги щракна и ще ги кача тук. Peace
Либре Още малко и п-о-ч-и-в-к-а. Да покажеш малката снежинка. Heart Eyes
Ани Защо Мая? Blush

Малкото лази като торпедо, а аз се крия в другия край на стаята за да не бардиса лаптопа като дръпче кабела и идва след малко като мече - туп-туп. Joy
Сега ще му констроираме и кош на колела за да го дърпаме из стаите за разнообразие. Търсих, търсих и нищо подобно не видях да продават. Thinking

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 09:21 от Flower Fairy

# 501
  • София
Точно вчера четох, че от коксакито едно от най-честите усложнения са ушите и хоп....нощес търчахме до Полимед и Исул. Tired Ушите му пълни с кал, сега капем Отипакс да я размекнем и следобяд ще ходим до Исул да го аспирират, след като вземем направление. Егати тъпотията, за днес имах цяла програма, даже съм и на лекар....
Бени, що не я смениш, какво иска? И моята не е от по по най, ма поне ме слуша. То всъщност мойто джи пи е и на детето и ми дава направление за съседния кабинет. Mr. Green Как е Ема днес?
Яже, ще се оправи Тони, разбира се, минава им като на "куче".

# 502
  • В къщурката на хълма на феите
тази сутрин ще ми се пръсне главата, честно ви казвам .. Ема капризничи и ревтуни за каквото се сети, майка ми се тръшка що така правела и що не щяла да ходи на ясла .. аз се опитвам за милиарден път да обясня, че това е то постановка за предизвикване на съчувствие, но опитайте се да познаете има ли кой да ме чуе .. просто бях на една идея разстояние да й обясня, кой научи детето на тия мизерии, обаче стиснах пак зъби .. да видим колко още ще изкарам така ..

# 503
Здравейте ,момичета!
Малко се поизгубих.Незнам защо не можех да стигна до форума, а днес , а утре.......

Добре сме, гледаме се,ще ни никнат зъби номер 3 и 4.Ники още го е страх май да се пусне да върви самостоятелно.Прави три ,четири крачки ,вижда че го чакаме срещу него смее се и хвърля в ръцете
Честити ходещи крачета на малкия сладур на Сандрето прочетох във фейса.

Готови сме с падаръците за всички ,отдавна е сложена и нашата украсата,елха светлини,джуджета.Ники го е страх от дядо Коледа.Като вадихме играчките имаме един дядо Коледа, който излиза от една кутийка и вика хо-хо-хо Мери Крисмас и нашия като писна.......и всичко що прилича на него и подобен цвят се "наежва",чак и на телевизора като го види е такъв малко резервиран.Имам костюмче на джудже още не съм го слагала да видим как ще реагира.

Ще наваксам и ще гледам да съм по редовна.
Хубав ден!До скоро!

# 504
  • Sydney
коксаки(то) го лепнахме от едно друго детенце, с което се виждахме в Събота, а тя вероятно от яслата и тъй... изглежда страшно, но като мине Т не е чак толкова (само вида й на Ема е зле, защото са гадни пъпките), защото както каза д-р вчера, това е било пика и сега пъпките се махали в обратен ред... мен тея в устата и гърлото най-ме дразнят, защото отказва да яде и само скимти, но това е положението...
а нашата педиатърка ме дразни защото е зле и си кара по нейните си схеми, винаги чакаме (а то е на улицата чакането) поне 40 мин. дори с час, винаги говори едни и същи неща и си седи в "рамката"... отделно ме зидразни, защото отказа да даде документите на детето на едни приятели, които заминаха в чужбина, без адекватен отговор, дори здравната книжка не им даде, кво сотава за картони и имунизац.паспорт... ние като цяло я ползваме само за администрация, първите ваксини са ни бити на коригирана възраст в Токуда, защото тя твърдеше, че Ема си била родена "доносена" според ПРМ, а няма никакво значение, че в епикризата от болницата й пише коренно друго и кг от раждането сами го говорят, но както и да е де...
лилка и моето не го харесва дедо ти Коледа на живо, по тв става, хахаха

# 505
  • Северозапада
Бени, ако ти се занимава да сменяш ЛЛ, аз от нашата съм доволна поне от към диагностика. И за ваксините склони да ги отложим в пика на алергичните прояви на София на 2 месеца. Рядко чакам повече от 20 мин., дори и без час. Панова в 20-та поликлиника.

# 506
  • Габрово
Сега ще му констроираме и кош на колела за да го дърпаме из стаите за разнообразие. Търсих, търсих и нищо подобно не видях да продават. Thinking

Тук можеш да погледнеш за играчки за дърпане http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.9.9.0.0.0.704.0. Имат и реален магазин във Варна. И в Хиполенд има за дърпане.

Бени, скорошно оздравяване на Ема.

Иглика като я прегледа в болницата педиатър-неонатолог, че прясно и кисело, пак й поставиха диагноза без изследвания и й изписаха антибиотик.

# 507
Фейче, има едни кофи на колелца в домашните потреби, може такова нещо да вземете  Crazy
Днес успях от раз да му взема урина на геройчето, и кръв даде п;осле. Сега чакаме резултатите, но кофтито е, че аз май съм понастинала, и ако съм така през уикенда, пак ще отложа ваксината в понеделник, не ми се рискува да съм му прехвърлила нещо.

# 508
  • София
Бени, само не ми казвай че си на Родопски извор в Борово, че за тази какви неща съм слушала, косата ми изправя.
Ант, кажи нещо повече за Панова, добър диагностик ли е, за кърмене ли е, късно захранване ? Че за бебето си мисля да е при друг вече и ако ми хареса да прехвърля и детето.
Да разбирам значи, че с вас двете сме съкварталки, аз съм в Борово. Mr. Green
Моме, браво бе, ти си герой с взимането на урина, аз като си спомня колко се мъчих някога. Laughing

# 509
  • Sydney
Бени, само не ми казвай че си на Родопски извор в Борово, че за тази какви неща съм слушала, косата ми изправя.
същата е  Peace
ant G а, ние бяхме записани първо там в 20-то дкц, ама там кви номера бяха не е истина и какви коментари - какво било това малко бебе?!?! как така съм нямала кърма?!?!? и на втория преглед - ни прехвърли при "колежката", защото тя нямало да я има, което вече ми преля чашата и си казахме довиждане...

Общи условия

Активация на акаунт