Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 821
  • 706
  •   1
Отговори
# 510
  • Северозапада
Не знаех  Peace Аз писах и на Ани, но откакто София започна да боледува, съм доволна от диагностицирането. Винаги е много точна в диагнозата. За детските консултации наистина имах някои забележки.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 11:55 от ant G

# 511
  • Варна
Имаме топла водаааа, няма да ходим кирливи по Коледааа, ейй не съм у ред  Mr. Green

Божке, ами как няма да се радвам , без топла вода за къде сме в тоз студ и то баш по празници , снощи спахме с Лиян на спалнята , да ми е под контрол , да я завивам , рано сутринта станахме и айде на автобус към летището да посрещнем тати , беше доста възторжена  Heart Eyes, после с такси я хвърлих в яслата ( че нали уж тържество имат ) и беж към вкъщи да не изпусна техниците, дойдоха хората , хоп, троп за 15 минути и айде чао, това се казва експедитивност, няма тън , мън , доволна съм  bowuu, пак да дойдат , ама след 7 години  Joy  hahaha и после мъжо заспа и продължава да спи  Crossing Arms , срамота  Thinking, аз чакам една пералня време и ще простирам, после тръгваме по живота , че и ний сме ора  hahaha

обаче седя си тука и тишиня , все си мисля че Лиян е някъде наоколо и спи , внимавах като прибирах домакински съдове да не вдигам много шум, абе луда работа, отвсякъде  Crazy

# 512
STANITANI, Честит Рожден Ден на твоето момиченце   bouquet Да ти е жива и здрава, много весели игри и безгрижно детство  Simple Smile

# 513
  • до едно тепе
Върнах сее. Много път много нещо Shocked
Бени дано бързо и мине обрива, че си е гадна работа. Аз такъв доктор не бих търпяла честно казано.
Либре честит бойлер. Със здраве да си го ползвате и да не ви оставя повече от тия 7 години дето ти му даваш Laughing Радваш ми очото като се появиш в темата Laughing
Ние пък отдавна се каним да си сменим пералнята и мъжо е навит тези дни докато малчо го няма да го направим.
Смятам да го заведа и да гледаме Хобит,чеее след това коой знае кога(след 4-5 години вероятно) пак ще можем да идем на кино , е освен на някой анимационен филм де hahaha
Май и друго щях да пиша ама една глава ме е стегналааа Tired

# 514
Честит рожден ден на Сияна на Станитани!Да е здрава и желая!
Ех,че хубаво временце навън.Друг път Ради спи по 40 минути и се чудя какво да го правя цял ден , а сега вместо да се порадваме на хубавото време ,той пуснал лига към възглавницата  Crossing Arms

# 515
  • shumen
Бени,да минава бързо това чудо при Ема.
Либре,честита придобивка.Аз също най-обичам такива майстори.
Станитани,честит рожден ден на Сияна.Да е жива и здрава и много да Ви радва.
Моето дете нищо,че от вчера си е в нас взе и да покашля и днеска минахме през педи.Гърло не е червено,гърди чисти,но кашлял от сополите.Изписа ни и сироп Мукоплант,ама аз не го взех,защото дам ли сироп и започва да буха още повече.Продължаваме с АБ за бактерията и дано се излекуваме най-после,че ми писна вече.

# 516
  • В къщурката на хълма на феите
Стани честита ти рожденичка! Да е жива и здрава! Много усмихната, игрива и слънчева! Весел празник! Hug Hug

# 517
Благодаря ви момичета.  HugДа ви се връщат пожеланията стократно.  Mr. GreenНезнам как да кача почерпка, затова се чувствайте почерпени с каквото обичате.

# 518
  • NE

Със здраве да си ползвате всички новите придобивки.  bouquet

# 519
  • Северозапада
Честит рожден ден на Сияна и от мен!

# 520
  • Sydney
STANITANI Честито на момиченцето ти Simple Smile
pospalancho аз днес съм се запътила да гледам този филм Simple Smile  Party

# 521
Юхуу, и аз съм тук, само ви чета тия дни  Hug
С малко закъснение, Честит рожден ден на кукличката на Нийка! Да е здрава и все с усмивка на лице!   bouquet  Hug
Честит рожден ден на Сияна! Стани, нека само радост да ви носи!   bouquet  Hug
Ема, Денчо, Тони и всички болнички бързо да се оправят  Praynig
Новите бойлери да издържат поне 10 години  Mr. Green
Либрони, не го е срам мъжа, вместо да спи други работи има за вършене  Mr. Green  Hug
Мецко, това са терибъл ту  Mr. Green Mr. Green И при нас тръшкането е в пълна сила  Outta Joint
За сега  е "тАва", както вика моята бубулечка  Mr. Green  Hug

# 522
  • София
.

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 00:01 от magnet_for_happiness

# 523
  • shumen
Деситка,благодаря.
Магнитче,честити ходещи крачета.Да пада по малко Лили и да е отвеждат все в правилни посоки.
Моето дете му взех сиропа,че откак стана от сън след обяд не спря да буха.Сега от него явно такъв номер ми направи,че нямам думи.Уж легна,заспа и след малко като се разкашля,че чак повърна и оповръща цялото легло и него,че досега сменях чаршафи и дрехи и пусках пералня.

# 524
Е, бебо днес точно 2 пъти ми опика спалнята и мен, добре, че ни вързаха новата пералня  Mr. Green
ЧРД на малкото Сиянче, да е здрава и игрива   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт