Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 810
  • 706
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Стани, да е жива и здрава Сияна, да е игриво и любознателно детенце!   bouquet

# 526
  • NE
Магнитче Честити ходещи крачета на Лили! Далеч да я отведат.

# 527
  • София
Мерси, тя само навън се пусна, но ще е скоро...Simple Smile

Ох аз съм зле, цяяялА нощ температура, гърлобол и запушване на носа.. откъде го лепнах като не излизаме, Жорко не е на градина, осем мен друг болен в нас няма.. ох, мрън..

# 528
  • shumen
Магнитче,да се оправяш скоро.И ние ходим с такси на ясла,а пак е болен.Не знам вече ама ми писна от болести.

# 529
  • до едно тепе
Магнет честити ходещи крачета. Лек да и е пътя. А ти оздравявай бързо и за празниците да сте здрави всичките.
ЧРД на патеричка на Сияна. Да е много здравичка и много да слуша мама и тате  bouquet
Дани не е виновно детето,че го е задавила храчка. Вероятно от това е повърнал. да оздравява бързо.
Моме споко към 2-3 спират да пикаят където им падне hahaha hahaha hahaha
Слав имаше един период дето всяка вечер докато го бърша след баня се изпикаваше върху хавлията. И това чисто нарочно-експериментираше доколко може да ме ядоса. Това на 2 някъде го вършеше,са да не решите, че не се е осъзнавал какво прави. Laughing

# 530
  • NE
Моме споко към 2-3 спират да пикаят където им падне hahaha hahaha hahaha

А дано, че вчера се изпишка на пода в банята, а днес на килима. Crazy А кукуто не го признава за нищо. Whistling

# 531
  • София
Добро утро,

Аз съм на работа, а мъжО се гледат с дребната вкъщи.

Честит Рожден Ден на патерици на малката на Стани. Да е жива, здрава и много щастлива.

Магнет - честити ходещи крачета. И бързо да оздравяваш.

Дани - бързо да се оправя малкият и никакви болести повече.

Моля, за нещо ефикасно за сополи - чисти. От нищо не се повлияват.....слагам Стеримар, Назик, Тантум, но ефект никакъв. От вчера сутринта се появиха. А и започна да кашля. Но като за начало исках да махна тъпите сополи.

# 532
ЧРД на Сияна на Стани , да е жива и здрава, много щастлива и безгрижна!  bouquet

Магнитче честити ходещи крачета , и ние сме така , пуска се по малко. По малко падания да има и само напред !  bouquet

Аз много често си го изчишквам като сваля памперса , че да не ме изнедва докато го сменям Wink

Всички болнички да се оправят и за празниците да сте пушка!

# 533
  • до едно тепе
Алекс цинабсин давала ли си досега? Аз лично съм много доволна от него, макар че една алерголожка ми разправяше, че на тази възраст коризалията е по-подходяща. Peace

# 534
  • Sydney
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® алиум цепа, 15-ка по 5 зрънца три пъти на ден в началото, после по 3 пак три пъти дневно...  Peace
magnet_for_happiness Честито ходещо Лили Simple Smile на теб бързо оздравяване  Hug

Ема зарази баща си, вчера докато съм била на кинот вдигнал 40 градуса, добре че тя го е слушала и не се наложи да се прибирам с 200 от другия край на света в мега задръстванията, които бяха вчера  ooooh!

# 535
  • Варна
Хобииит, гледахме го снощи, много ми хареса , поплаках си накрая и ми е терсене сега , догодина какво ще гледаме декември , за три поредни години следяхме сагата , ми за следващата  newsm78...............Бени , хареса ли ти  Hug

Поспаланчо,  Hug Hug, айде сменяйте пералнята , докат е време  Crazy

Магнет, честити ви ходещи крачета на малката принцеса , да върти дупе и да крачи все по смело ............ти да оздравяваш  Hug

мдаа, Лиян също е с задна хрема, промивам с физиологичен разтвор ( и куикс също ) и смуча ли смуча ръчно , много и е гадно но няма как , това е положението  Naughty

Малката е доволна от тържеството , била снежинка и се въртяла и плакала от дядото , надявам се догодина вече пораснала да няма такива драми  Crazy...........и от подаръка ( кити влакче ) е много щастлива , играе та се кине  Joy

Кокосита
 ( звучи като мамасита  Crazy) Hug, мъжо може да спи още 4 дена , за капак ми дойде вчера  Crazy

стига болести и хреми , сняг се сипе на къдели ( ко речи ?  Mr. Green) , дядо коледа пристига , носи здраве за цялата дружина  Praynig

# 536
  • NE
Боже затрупах детето от подаръци. ooooh!

# 537
  • shumen
Благодаря момичета.
Поспаланче,знам,че не е виновен,защото наистина го задави храчка и затова повърна,ама ми дойде в повече,защото се омаза целия и се наложи да се мием и преобличаме,а бяхме сами,че нашите бяха на банкет.
Алекс,аз за задна хрема давам Цинабсин,а после започне ли да тече носа Коризалия.
На моето дете май този сироп взе,че му подейства и днеска почти не кашля,а и хремата му намаля.Сега остава да се оттървем и от гадната бактерия в носа и януари да си изкара целия на ясла.
Бени,ооф,и ние сме така.Малкия разболее ли се и всички сме след него.

# 538
  • София
Благодаря момичета.
Поспаланче,знам,че не е виновен,защото наистина го задави храчка и затова повърна,ама ми дойде в повече,защото се омаза целия и се наложи да се мием и преобличаме,а бяхме сами,че нашите бяха на банкет.
Алекс,аз за задна хрема давам Цинабсин,а после започне ли да тече носа Коризалия.
На моето дете май този сироп взе,че му подейства и днеска почти не кашля,а и хремата му намаля.Сега остава да се оттървем и от гадната бактерия в носа и януари да си изкара целия на ясла.
Бени,ооф,и ние сме така.Малкия разболее ли се и всички сме след него.

Дани,

Мерси. После като си тръгвам от работа ще купя.

®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® алиум цепа, 15-ка по 5 зрънца три пъти на ден в началото, после по 3 пак три пъти дневно...  Peace

Бени,

Мерси. После ще го купя и него.

Алекс цинабсин давала ли си досега? Аз лично съм много доволна от него, макар че една алерголожка ми разправяше, че на тази възраст коризалията е по-подходяща. Peace

Поспаланче,

Давах го сумати време за тъпите сополи предните месеци и никаква файда нямаше при нас.

На нас хремата ни е предна  hahaha тече навън, но явно и навътре има някакви секрети от който се дави и затова и кашля, а и с тая тъпа мъгла колко месеци не се маха и та явно и от нея и се появи кашлицата.

# 539
  • Sydney
libra да, много... от трите филма този ми хареса най-много, аи е най по книжлето Simple Smile какво ще чакаме - третия Хънгър геймс, 6-тата книга Гейм ъф тронс, следващият им сезон и тъй... ще се намери нещо Simple Smile той моя мъж точно това каза, сега какво ще филмират, хаха въпреки, че Толкин има и други книги, извън хобита, властелина и силмарилиона Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 12:15 от benitabeni

Общи условия

Активация на акаунт