От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 133
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Мерси много. Да, на 9-ти раздават английски, та се чудя сега дали да задържам и там, ама май ще ходя да си ги взема.

# 16
По-лесно е със задържането на англ. курсове, че са по-често. А немските са веднъж седмично.
Вижте графика на Габко и си направете сметката преди да задържите някоя пратка.

# 17
  • София
Ако отидеш сега, ще си вземеш само пратката от английския курс, мисля. Задържана пратка от DE може да се получи с такава от UK, само когато се раздават едновременно курсовете от DE и от UK.
На мен също не ми пратиха мейл за втора пратка, получена при тях в UK, даже се притесних, защото е получена, подписали са се, но в системата им е отбелязано, че пътуват 2 пакета насам. В мейла за пътуващите пратки също пише, че са 2 пакета.
Чакам и пратки от DE - описах ги, но не получих имейл, когато са били получени. След няколко дни го получих, а четох в сайта им, че не пращат мейли за пратки в склада в DE, чак след като стигнат в БГ. Дали са ми го пратили, защото съм описала пратките и са сравнили тракингите?

# 18
  • Русе
Разбрах.  Тъкмо са писали, че и следващия  немски ще раздават най-вероятно на 9-ти, Дано, че с едно ходене да взема всичко. Хич не ми е удобен офиса в Русе, ама няма как Simple Smile.

# 19
Въпрос към ползващите КДшопинг.
Някой знае ли какво се случва с курсовете от Англия, които са пристигнали на 4 и 7 декември?
От няколко дни се "обработват". Чакам една пратка, но нямам тракинг номер - изпратена е с Роял мейл. Би трябвало да е пристигнала с този курс на 4-ти, но какво се случва - обработва ли се, раздава ли се....? И мейл нямам ....

# 20
  • Стара Загора
Някой знае ли какво се случва с курсовете от Англия, които са пристигнали на 4 и 7 декември?
От няколко дни се "обработват". Чакам една пратка, но нямам тракинг номер - изпратена е с Роял мейл. Би трябвало да е пристигнала с този курс на 4-ти, но какво се случва - обработва ли се, раздава ли се....? И мейл нямам ....
Много често не си актуализират информацията в сайта, затова им пиши, или им звънни по телефона. Ще ти отговорят, аз така правя.

# 21
  • Варна

Вчера имах мейл а днес си взех пратката от курса пристигнал на 7.12, от Варна съм ако е от значение.

# 22
Благодаря  bouquet. Ще им пиша тогава.

# 23
  • София
Отново нямам мейл за всички пакети, които са пристигнали в офиса на Габко в UK, но са отбелязани в сайта им. Явно са претрупани с пратки.
Да попитам, обичайно ли е камионите на Габко от DE да пътуват 8 дни, от UK идват за максимум 7, в някои случаи дори за 6. Не съм следила много курсовете и не съм много наясно...

# 24
Отново нямам мейл за всички пакети, които са пристигнали в офиса на Габко в UK, но са отбелязани в сайта им. Явно са претрупани с пратки.
Да попитам, обичайно ли е камионите на Габко от DE да пътуват 8 дни, от UK идват за максимум 7, в някои случаи дори за 6. Не съм следила много курсовете и не съм много наясно...
Не се получава мейл за всяка пристигнала пратка, а само за първата, останалите които доидат се натрупват, и се виждат в профила ни,  в мейла при тръгването на камиона се вижда окончателната бройка пратки.
 kaffeetrmker_2

# 25
  • Русе
Успявате ли да отворите сайта на гъбките? 3 браузъра смених и не мога да вляза  ooooh!

# 26
  • Стара Загора
Успявате ли да отворите сайта на гъбките? 3 браузъра смених и не мога да вляза  ooooh!
Да, отварям го, с Google Chrom

# 27
  • София
Да, отварям го, с Google Chrom
С Google Chrom, с Opera също - без проблем.

# 28
Момичета, имам проблем с Габиели. Моя пратка от английския Амазон е доставена на адреса им на дата 13.12., но в акаунта ми това не е отбелязано. Днес тръгна курса им и отново нямам уведомление за тази пратка. Вече повече от година ползвам редовно услугите им, ама наистина редовно и досега подобна издънка не се е случвала. Адресът е коректен, имена, АйДи и пр.- също, не пазарувам от вчера. В тракинга пише, че пратката е оставена в ръцете на рецепционист, каквото и да значи това. Моля, посъветвайте ме как да разреша този проблем! Благодаря предварително!

# 29
Чакаш да се обработи курсът в България. Претоварени са, възможно е пратката ти да е натоварена и без да е отбелязана в системата им. Щом имаш тракинг, доставката е осъществена, чакай си колетчето в България.

Общи условия

Активация на акаунт