От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 368
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Аз направих поръчка преди няколко дни,всичко беше нормално,изпратена до англ.адрес,доставена и пътува към България.Не знам каква може да е причината да ти е отказана.Тук като се плаща се изисква допълнителен секюрити код на картата,ако нямаш се прави в момента на плащането,това направи ли го?

# 466
Тук като се плаща се изисква допълнителен секюрити код на картата,ако нямаш се прави в момента на плащането,това направи ли го?

[/quote]
Иска ми трите цифри от гърба на картата, които се пишат винаги, иначе код нямам и не ми е изискван. Явно нещо е било странно при плащането, защото ми звъннаха от банката да проверят извършвала ли съм плащане. Мисля да си ги пусна наново тези ботуши, че много ми харесват. Но ще платя с друга карта.

# 467
Отказаха ми и втората поръчка, писах им да ми кажат каква е причината, може посредника да не харесват, все още чакам отговор.

# 468
  • Sofia
Някой поръчвал ли е скоро от Waitrose и кой доставчик ползвате?
http://www.waitrose.com/

# 469
може ли да споделите отзиви за габиели - доволни ли сте? и също така да питам: само за доставка на кг се заплаща, нали, това разбрах от сайта им

п.п. върнах се назад и прочетох мненията за г.

# 470
може ли да споделите отзиви за габиели - доволни ли сте? и също така да питам: само за доставка на кг се заплаща, нали, това разбрах от сайта им

п.п. върнах се назад и прочетох мненията за г.

Принципно съм доволен от Габиели, но за последните две седмици имам 5 (!) пратки от ebay, които ми се губят. 4 от тях на незначителна стойност и една за 8 GBP и сега спорим с продавачите къде е проблема. Но когато няма номер за проследяване е сложно и вероятно ще трябва да пия студена вода.

# 471
От написаното е ясно, че проблема е в продъвачите, липса на проследявае и т.н. Интересно ми е какъв е проблема с Габиели?  Peace

# 472
  • Бургас
Здравейте, поръчвам от английския амазон досега чрез габко. Иска ми се да намеря друг превозвам до Бургас. Съображенията ми са следните. За да дойде поръчката идва минимум за 2 седмици, като последната беше поръчана в понеделник и дойде в сряда след 2 седмици т.е. повече от 14 дни. Вчера като платих по 2 лв на килограм и за доставката 2 и 20 ми стори много. Пратката ми беше 3 книги и детска играча и тежеше 2 килограма или общо платих 6 и 40. Нормална ли е цената, като чета другите с превозвач как получават по-евтино и по-кратко време, дали аз оставам с грешно впечатление.

# 473
  • София
пробвай Габиели, при тях се плащат само килограмите.
за времето си зависи как ще уцелиш курс  Rolling Eyes

# 474
  • Бургас
Аз също съм от Бургас и ползвам Габиели вече няколко години. Имат офис в Бургас. Взимат 2 лв./кг от Англия и 3 лв./кг от Германия.  Курсовете им са през 2-3 дни. Може да им разгледаш сайта и да си прецениш дали те устройва - http://www.uktobg.com/

# 475
  • Бургас
 bouquet благодаря

# 476
И аз силно препоръчвам Габиели,последната ми поръчка пристигна от Англия за 9 дни срещу 2 лв.

# 477
Бързината на доставка от УК зависи от това датата на доставка в склада на превозвача и очаквания курс за България да съвпадат. От там нататък се гледа кой идва най-бързо до България - това е GGBG. Ако не си от София си сложи още 1 или 2 дни.
Така че, бързината е доста относително нещо. Ако поръчваш в последния момент, не разчитай да пристигне навреме.

# 478
  • на Мелмак
И аз силно препоръчвам Габиели,последната ми поръчка пристигна от Англия за 9 дни срещу 2 лв.
Зависи кога и какво си поръчала.
Аз си гледам курсовете и си преценявам срока на доставка.
А цената всички знаем как се определя.
Използвам GGBG и досега съм доволна.

# 479
Зависи кога и какво си поръчала.
Аз си гледам курсовете и си преценявам срока на доставка.
А цената всички знаем как се определя.
Използвам GGBG и досега съм доволна.
Всъщност тя прави съпоставка с Габко, защото те за 1 кг пратка взимат 2,20 + още 2 лв, докато Габиели взимат само 2 лв. И общо взето курсовете им са по-редовни и нещата идват по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт