От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 372
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Хе-хе как точно изчисли процента? На база личния ми опит (от доста години вече), няма по-коректни, бързи, точни, и изгодни от UKtoBG.
Хе-хе еми ето така го изчислих, откакто един простак от УКтоБГ ми попита по телефона "К'ъв ти е проблема не мога да разбера?", последвано от звучна псувня и затваряне на телефона! Ако това е точно и коректно, здраве му кажи! Но то за това критериите са различни, де. На някои от нас просто не ни понася простотията и измекярството, но вие щом го приемате за нормално, успех!
Изчакайте само да опрете до проблемна пратка, тогава ще разберете за какво иде реч!

Между другото веднъж получих и пратка с отворен кашон, очевидно разпилял се по време на превоза. Част от пратката ми липсваше, но "коректния" превозвач Габиели беше напъхал част от чужда пратка в моя кашон и ме беше "компенсирал". Чуждите вещи бяха по-скъпи от моите, но другия им клиент как се е почувствал нямам представа!

Страхотен пример даваш, няма що...Те били простаци и некоректни, а ти си много коректен да взимаш чужди неща,така ли?!Уж "не понасял простотията и измекярството ",а постъпваш точно така!!

# 451
За мен присвояването на чужда вещ си е чиста проба кражба. Трябвало е да я върнеш и да търсите вариант да те обезщетят.

# 452
За мен присвояването на чужда вещ си е чиста проба кражба. Трябвало е да я върнеш и да търсите вариант да те обезщетят.
Искрено ти пожелавам да не се стига до варианта да те обезщетяват. Ще разбереш защо...

# 453
Вижте, с тези гросърита не е ли по-добре да се ползва Габко? Там си плащаш едни 10 лири за опаковане в техен кашон, но си мисля, че те поемат някакъв ангажимент към тези насипни пратки и вероятността нещо да се изгуби е по-малка.
Колкото до застраховка на пратките от превозвача, мисля, че такава няма. Мисля, че това е казано в "общите им условия"
Габиели са били коректни с мен. А колкото до английските куриери, не се съмнявам в почтенността им.

# 454
Uktobg опаковат в кашон също, но без допълнително заплащане. Риска е еднакъв с всички превозвачи.

# 455
  • София
Имаше тук случай на една дама, която не си получи парочистачката с Габко точно. Имам и познат, който не получи доста скъпо нещо, отново с Габко. Със сигурност е било доставено в склада им, оттам нататък дирите му изчезват безследно.
Аз спрях да ги ползвам поради друга причина - отнема им около 10 дни от датата на отпътуване на курса,  да започнат раздаване и то в два последователни и обикновено неудобни за мен дни. С GGBG това време е сведено до максимум седмица, което ме устройва идеално.
Всяка фирма си има доволни и недоволни клиенти. Понякога нещата не опират само до извършване на дадена услуга, а и до поведение от страна на извършителя...

# 456
А защо се пие една студена вода? Ако няма доставка и подпис, сайта поема отговорност. Ако пратката е доказано приета от превозвача, той трябва да възстанови сумата. Или съм наивна...?

# 457
Здравейте, ъпдейт по моя случай - Габиели възстановиха цялата стойност на изгубените вещи. Чувствам се обнадеждена, че все пак има коректност!

# 458
# 459
А някой ползвал ли е kdshoppinguk за услугата поръчка + доставка? Имате ли отзиви?

# 460
Ползвала съм ги 2 пъти. Бързи и коректни са. Имат форма за заявка, която изтеглих от сайта. В бъдеще ще ги ползвам пак тях.

# 461
Здравейте, не знам тук ли е мястото да питам, но тъй като правите поръчки от Англия може би някой ще може да ми отговори от тук. Направих днес поръчка от T.K.MAXX,  платих с карта, нямаше опция с PAYPAL, за първи път ми звънят от банката да питат дали аз съм извършила плащане и след 4-5 часа получавам мейл, че поръчката ми е отказана. Артикулите все още са налични в магазина. Имам два въпроса: 1. Дали да пусна на ново поръчката или пак ще ми я откажат, нямам идея каква е причината за отказа. 2. Парите са ми дръпнати от сметката, сами ли ще ги върнат или трябва да им пиша да м и ги върнат? Гледам, че няма тема за този магазин, а на мен много неща ми харесват от там. Интересното е, че когато поръчах, става въпрос за едни ботуши пишеше, че има налични 12, а и все още ги има?

# 462
Току що влязох, вече има 13 бройки:) Много ги искам тези ботуши, дали да поръчам пак?

# 463
Здравейте, не знам тук ли е мястото да питам, но тъй като правите поръчки от Англия може би някой ще може да ми отговори от тук. Направих днес поръчка от T.K.MAXX,  платих с карта, нямаше опция с PAYPAL, за първи път ми звънят от банката да питат дали аз съм извършила плащане и след 4-5 часа получавам мейл, че поръчката ми е отказана. Артикулите все още са налични в магазина. Имам два въпроса: 1. Дали да пусна на ново поръчката или пак ще ми я откажат, нямам идея каква е причината за отказа. 2. Парите са ми дръпнати от сметката, сами ли ще ги върнат или трябва да им пиша да м и ги върнат? Гледам, че няма тема за този магазин, а на мен много неща ми харесват от там. Интересното е, че когато поръчах, става въпрос за едни ботуши пишеше, че има налични 12, а и все още ги има?
Много от английските сайтове не обработват плащания с български карти. Всичко изглежда нормално, но след няколко часа се получава имейл, че поръчката е отказана. В този случай можеш да си поръчаш стоките само чрез посредник. Парите от картата ти са блокирани, но не й изтеглени. Можеш да отидеш в банката да ги освободиш. След някакъв срок май автоматично се разблокират.

# 464
Aз многократно съм пазарувала от TKMaxx. Последно преди година обаче.
Плащала съм с дебитна Виза електрон и кредитна карта Американ Експрес. Peace

Общи условия

Активация на акаунт