От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 814
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Има ли някой недоволен от Габ ко?
Питам защото липсват доста неща от багажа ни, който пренесоха от ЮК.
Имаше няколко случая на неполучени скъпи пратки от амазон и не само. Според куриерите всичко е доставено на адреса им, според Габко никога не са идвали... къде е проблема, никой не разбра май.

Aз  имам същия проблем с Доставки - Англия , доста голяма пратка от Некст ми се губи за немалка сума .Преди това имах дребни пакетчета с по една тениска ,които не получих  , но сега са 23 артикула и тракинга показва , че е доставена при тях още преди месец. Да не говорим ,че комуникацията е мноооого трудна , не си вдигат телефоните в склада в София .Преди това друга фирма ми загуби няколко пратки и ги смених . Най-лошото е , че не поемат отговорност , държат се все едно ги лъжа.Ползвала съм почти всички , единствено с Габиели ( uktobg ) вече няколко години ,нямам даже калъф за телефон изчезнал ,поръчките пристигат на време и фактури ми издават ... за съжаление , няколко сайта не  доставят до техния склад.

# 661
  • Бургас
Аз съм доволна от Gabco.И на мен са ми се губили пратки,но до сега винаги съм ги откривала в сектора "пратки без име".

# 662
  • Sofia
И на мен са ми се губили пратки,но до сега винаги съм ги откривала в сектора "пратки без име".

Е, значи поначало не са били изгубени. Laughing

# 663
  • Бургас
Ммммм да!:)

# 664
  • София
На нас ни изчезнаха 6 чифта обувки, едно ренде и една кутия за обяд, тези сме ги остановили до сега.
Ще видим какво ще стане...
Оправдаха го, че бежанци били разбили камиона.

# 665
На нас ни изчезнаха 6 чифта обувки, едно ренде и една кутия за обяд, тези сме ги остановили до сега.

Бежанците за съжаление са голям проблем, и ще става още по голям, особено във Франция и Белгия.
 bouquet

# 666
  • Sofia

А предложиха ли да ви компенсират?

# 667
  • Варна
Някой от Варна поръчвал ли е от Окадо и с кой доставчик?
/по принцип ползвам КД, но Окадо не доставят до техния адрес/

# 668
  • Пловдив
Да ,скоро поръчвах с Доставки Англия.Кошмарно беше -чаках 2 месеца-не знаеха къде е пратката,после ми бяха объркали името.трудно комуникация.Не бих повторила.
И аз ползвам КД -но те си смениха адреса за съжаление

# 669
  • have faith and be patient ..
много се извинявам ,че така нахлувам в темата , нямам време дори първа страница да прочета , извинявам се пак .. имам нужда от бърз отговор - за Варна , маратонки бебешки от спорт директ , към кого да се обърна ? най-изгодно и най-лоялно отношение ? мерси много  newsm78

# 670
  • Sofia
много се извинявам ,че така нахлувам в темата , нямам време дори първа страница да прочета , извинявам се пак .. имам нужда от бърз отговор - за Варна , маратонки бебешки от спорт директ , към кого да се обърна ? най-изгодно и най-лоялно отношение ? мерси много  newsm78

Така зададено, едва ли някой ще се наеме да ти отговори, просто защото не се разбира каква информация очакваш да получиш. Peace

# 671
  • have faith and be patient ..
ами фирма превозвач от Англия .. мислех ,че това е темата ..

# 672
  • София
Ами, хващаш и четеш, избираш си фирма и това е. Всяка фирма-превозвач може да ти изпрати получената пратка с куриер във Варна, въпрос на лично предпочитание е коя ще избереш.
Не мога да препоръчам, защото аз си поръчвам нещата сама. Въпросните фирми само ми ги превозват.

# 673
Здравейте, момичета!
Налага ми се да поръчам хранителни добавки от www.biocare.co.uk. Знаете ли дали мога да платя с БГ карта или трябва да ми ги поръча посредник?
За сефте поръчвам от чужбина и нещо не мога да се ориентирам  newsm78
Благодаря предварително за всяка информация  bouquet

ПП. Редактирам се, ако някой се интересува - може да се плаща с БГ карта.

The Black Cat, благодаря за съветите, може да са ми полезни за в бъдеще  bouquet

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 11:24 от Анничка

# 674
  • Sofia
   Едва ли сред нас ще се намери човек, поръчвал точно от този сайт. Един вариант е да им пратиш запитване – кажи, че си в UK, но просто картата ти не е издадена там. Другата опция е направо да поръчаш и да видиш дали ще станат нещата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт