От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 809
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
   Някой знае ли каква е процедурата, ако желаеш друг човек, а не лично ти, да вземе пратката ти от офиса на GGBG в София? Не намирам информация за това на сайта им, както е по принцип при GabCo.

# 676
  • Стара Загора
А по телефона защо не се обадиш? Много по-бърза и точна информация ще получиш. Когато за нещо не съм сигурна винаги им звъня и ми отговарят.

# 677
  • Sofia
   Ще звънна малко по-късно днес, че сега не мога. Peace Просто ми беше чудно каква е процедурата и дали изобщо има такава възможност.

# 678
  • Стара Загора
Не ми се вярваше да няма такава възможност, все пак случва се да нямаме възможност да вземем пратката лично понякога, но все пак звъннах, за да зная и за себе си. Казаха, че няма проблем, просто този който ще взема пратката ще го питат за имената, ID номера, мейла, такива работи.

# 679
  • Sofia
   Супер, много ти благодаря, че сподели. Hug

# 680
  • София
МП редовно го пращам да взима пратките ми от GGBG, никога не е имало проблем и не съм уведомявала никого, както е в Габко. Казва името ми, че все не помни ID номера Simple Smile

# 681
  • Sofia
   И при нас днес нямаше никакви проблеми, взел ми е пратката любимият. Laughing

Ама пък никакъв контрол нямат тези GGBG – дано някой не реши да злоупотреби с тази "вратичка" в системата. Rolling Eyes

# 682
Нали се плаща за превоза? Какъв е проблемът друг човек да ми вземе пратката?

# 683
  • Sofia
   Идеята е някой непознат да не реши да ти вземе пратката, без ти да знаеш. Mr. Green Какво се плаща? Няколко мижави лева...

Аз и на GabCo преди много им се дразнех, че никога не са ми искали някакъв вид легитимация, когато отивах до офиса им.

Скрит текст:
Веднъж с един любезен служител на GabCo надълго и нашироко си говорихме за какво ли не по телефона и той ми сподели, че артикулите, които са в секцията "Пратки без име и ID", постоянно биват "разпознавани" от мними собственици, затова са се принудили да правят щателна проверка на кого, в крайна сметка, поверяват пратките от тази секция. За съжаление, измамниците нямат никакви задръжки.

# 684
  • Бургас
В "Пратки без име и ID" липсва само ID. Името ви винаги е изписано от подателя,така че не се изисква кой знай какво за да се докаже че пратката е за вас.Ако усърдно описвате в сектора "описание на пратки" всяка пратка която чакате, ще е много по лесно .

# 685
Здравейте,

Имам спешна нужда от координатите на фирма Бритс-Варна, която не съществува вече. Имам заседнала пратка при тях и не мога да ги открия.

Благодаря предварително!

# 686
  • Хасково
Супер съм разочарована от Габко........ вече изобщо не ми се занимава с тях.. отговарят избирателно на въпросите ми ...... променят ми килограмите след като пратката е вече обработена, в тяхна полза разбира се  #Crazy #Crazy #Crazy #2gunfire

Направо съм бясна...... от 6 години съм им клиент , но май е крайно време да ги сменя...
Бихте ли ми препоръчали някой друг , който има офис в Пловдив или поне използва ниските тарифи на Спийди и Еконт за доставка...  newsm78

# 687
Супер съм разочарована от Габко........ вече изобщо не ми се занимава с тях.. отговарят избирателно на въпросите ми ...... променят ми килограмите след като пратката е вече обработена, в тяхна полза разбира се  #Crazy #Crazy #Crazy #2gunfire

Направо съм бясна...... от 6 години съм им клиент , но май е крайно време да ги сменя...
Бихте ли ми препоръчали някой друг , който има офис в Пловдив или поне използва ниските тарифи на Спийди и Еконт за доставка...  newsm78

Габиели - http://www.uktobg.com/

# 688
  • Хасково

Габиели - http://www.uktobg.com/

Благодаря много , още днес променям адресите си хихи  bouquet
На вас издават ли ви касови бележки , за платеният транспорт ? Толкова съм им бясна , че мисля да се допитам до КЗП Simple Smile  Hug
Имат и ужасно отношение към клиентите си , направо нямам думи  #2gunfire

# 689
След като дълги години ползвах БритсБГ и ме разочароваха с изчезването си...влизам да похваля Габиели...вече няколко пъти поръчвах с тях, тръгват бусове от Англия през ден два и пратките ми пристигат много експресно, а цената от 2лв...просто не я коменитар!

ДАНО НЕ СЕ СМЕТНЕ ЗА РЕКЛАМА, защото НЕ Е ! От Варна съм и дълго време се лутах, докато намеря с кой превозвач да поръчвам

Общи условия

Активация на акаунт