От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 807
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
След като дълги години ползвах БритсБГ и ме разочароваха с изчезването си...влизам да похваля Габиели...вече няколко пъти поръчвах с тях, тръгват бусове от Англия през ден два и пратките ми пристигат много експресно, а цената от 2лв...просто не я коменитар!

ДАНО НЕ СЕ СМЕТНЕ ЗА РЕКЛАМА, защото НЕ Е ! От Варна съм и дълго време се лутах, докато намеря с кой превозвач да поръчвам
Как ги получаваш във Варна?

# 691
  • Хасково
След като дълги години ползвах БритсБГ и ме разочароваха с изчезването си...влизам да похваля Габиели...вече няколко пъти поръчвах с тях, тръгват бусове от Англия през ден два и пратките ми пристигат много експресно, а цената от 2лв...просто не я коменитар!

ДАНО НЕ СЕ СМЕТНЕ ЗА РЕКЛАМА, защото НЕ Е ! От Варна съм и дълго време се лутах, докато намеря с кой превозвач да поръчвам

Сайта им не е активен и някъде назад , четох че май вече не работят . или се бъркам  newsm78

# 692
хмм видях , че габиели раздават и във варна  newsm78
не съм знаела досега

# 693

А от некст (като превозвач) може ли да се поръчва с тях? Аз не че много съм харесвала Бритс, но досега друг адрес системата им не ми е приемала.

# 694
  • Варна
Сега разгледах сайта им, но не разбрах кои пратки са "онлайн" на цена от 2 лв.?

# 695
  • Sofia

А от некст (като превозвач) може ли да се поръчва с тях? Аз не че много съм харесвала Бритс, но досега друг адрес системата им не ми е приемала.

Ако адресът на BritsBG се е водел домашен, това е причината системата на някои от сайтовете да го е приемала. Адресите на Gabieli, GabCo, (понастоящем) KDShopping и много други съдържат фразата "Access Self Storage", т.е. един вид индустриални / складови адреси са и по тази причина биват отхвърляни от редица сайтове. Единствената друга фирма с домашен адрес в UK, за която се сещам в момента, е GGBG, които са именно моят превозвач, но мисля, че нямат офиси в други градове, освен София, което си е неудобство за хората от провинцията. Peace

# 696

Всички покупки онлайн се таксуват с 2лв/ кг за превоз до БГ. Габиели имат и друга тарифа за превоз на багаж.  Peace

# 697
  • София

Всички покупки онлайн се таксуват с 2лв/ кг за превоз до БГ. Габиели имат и друга тарифа за превоз на багаж.  Peace
От Англия е 2 лв/кг, от Германия е 3лв/кг.

# 698
Темата и дискусията са за превоз от Англия!

# 699
  • София
И не може да се спомене колко струва превоза от Германия ли?!?
Преди време споделих, че очаквах неща от САЩ, които евентуално могат да се озоват на митница. Пристигнаха без проблем, без допълнителни такси, но все пак реших да се застраховам и да попитам моя превозвач, а именно GGBG, дали има проблем, занимават ли се с освобождаване на пратки и тем подобни. Да, нямало никакъв проблем, или ще ми пишат да ме питат за освобождаването, или директно ще освободят пратката и така. Важи и за UK, и за DE. Единствено, ако чакам такава пратка, ме помолиха да им кажа предварително.
Мисля, че това ще е от полза на хора, поръчващи от страни извън ЕС, които по някаква причина поръчват до UK/DE. Аз поръчвам така, защото нещата са с безплатна доставка до тези страни, а до BG не се доставят...

# 700
http://www.uktobg.com/ - това им е сайта....раздават във Варна, срещу военна болница в една нова черна сграда - това им е адреса ул. Дубровник 58
(Сградата на Топбилд срещу военна болница)

Другото от което съм доволна, поръчах разни неща от Boots.com... имах проследяващ номер, като проверявах пратка пишеше, че е предадена в 11ч. примерно, а в системата им, където бях регистрирала пратка в 11.10ч. или иначе казано 10 мин. по-късно вече бяха отразили, че пратката е пристигнала в депо-то им, т.е. не се бавят.

# 701
Защо в сайта на Габко има предложени и френски сайтове?

Койбпревозвач мога да използвам за посредник за adidas.co.uk?  Габиели не правят поръчки, а  Кдшопинг не можели да поръчват от този сайт...

# 702
  • на Мелмак
Виж в сайна на ГГБГ дали има адидас

# 703
  • Sofia
Аз поръчвам от adidas.co.uk до адреса на Габко. В немския цените са по- добре, но там минава една поръчка от пет ... не мога да разбера защо така избирателно анулират и колкото пъти ги питам, получавам някакъв стандартен, тъп отговор ...

# 704
Не става, отказаха ми поръчката от сайта..

Общи условия

Активация на акаунт