От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 824
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
http://www.britsbg.comстиг/  сайта им не работи и немога да видя дали пратката ми е пристигнала . Имате ли представи дали работят

# 646
http://www.britsbg.comстиг/  сайта им не работи и немога да видя дали пратката ми е пристигнала . Имате ли представи дали работят
Не, не работят от близо два месеца. Трябваше да проверите преди да си пуснете поръчката. Дано да няма никой на адреса и да върнат обратно поръчката. Имате ли мейл, че е доставена?

# 647
Не, не работят от близо два месеца. Трябваше да проверите преди да си пуснете поръчката. Дано да няма никой на адреса и да върнат обратно поръчката. Имате ли мейл, че е доставена?

Пише, че е доставена на някакво лице, писах на Амазон , казаха че се я доставили на комшия , то сега няма вариант да си я получа ?

# 648
  • София
Аз си получих нещата, за които се притеснявах да не отидат на митница. Не е имало проблем, не са ги задържали на митница. За следващата поръчка първо ще се разбера с GGBG, за всеки случай.

# 649
Здравейте, някой ползвал ли е услугата "асистирано пазаруване" на партньора на Габко Cheaptrans и може ли да се разчита на тях? След един неуспешен опит да поръчам детско легло от фирма продаваща в Амазон се регистрирах на сайта им (на Cheaptrans) и си описах поръчката, но преди да я направят за мен трябва да им преведа поне 50% от стойността и.
Благодаря ви!

# 650
Аз съм ги ползвала веднъж, не съм доволна, много бавят поръчката. Платих всичко предварително, но ми бяха предложили и вариант с 50%.
Друг път ползвах kdshopping и бях доволна -  бързи, коректни, транспортът е на Габиели, но kdshopping си отговарят за пратката. И на тях преведох по сметка парите предварително. Не беше голяма сума.

# 651
Има ли някой информация за Бритс Варна ? Сайта ,където публикуват информация не зарежда.Телефона, с който разполагам не отговаря(невалиден номер) Моля за актуални координати.
Обсъждахме го по-назад в темата - фирмата се е покрила. Неоткриваема е. Дори една от коментиращите сподели, че не е успяла да вземе последните си пратки.

и аз не успях да взема последната си пратка ....Какво ще ме посъветвате-да пиша на сайта,че не съм получила поръчката си, или.....

да пиеш една студена вода

разбира се ,и това е вариант(дано не ти се случи и на теб някога   #2gunfire ...) за който първо се присетих. Не този съвет търсих обаче.  Stop .. Все пак търсих други мнения и съвети .

Кое да не ми се случва?!?! ако беше потърсила назад щеше да видиш , че и аз съм от замъкнатите... защо чак сега се сещаш? Аз си търсих нещата точно ден след като бяха се покрили- две скъпи рокли от англия.... студена вода ,това е . Имаха голям надпис в сайта , за последната дата в която ще е отворена бараката... въпроса е защо никой не се сеща да погледне там.
Аз лично като съм ходила винаги ми се оплакваха как има хора с месеци не си търсят нещата и са там на съхранение. Това не ги оправдава, и аз си искам нещата, но ги прежалих от толкова нерва вече.

Какво казват Амазонците ? Не може при толкова оплаквания, да не предприемат нещо !?

# 652
  • София
Amazon нямат нищо общо в случая - те са доставили пратките до посочения от потребителите адрес. След това отговорността е на фирмата, която се е покрила. Същото важи и за други сайтове, от които са поръчали завлечени потребители - тези пратки са били доставени, какво се случва след това, не е отговорност на сайта...
Единственият ви шанс, доколкото виждам, е да се свържете с потребителката, която успя да си вземе пратките и да я помолите да ви съдейства, на всички завлечени.

# 653
  • гр.Варна
Ако някой има нужда от съдействие за Бритс- нека ми пише НА ЛИЧНИ...След "топлото" посрещане със студена вода и "умните съвети" на някои потребителки в тази тема, аз вече не влизам често тук...  Naughty

# 654
  • София
Има ли някой недоволен от Габ ко?
Питам защото липсват доста неща от багажа ни, който пренесоха от ЮК.

# 655
  • Sofia

Точно в този аспект, не знам някой да е писал, че не е доволен, но винаги има първи път. Аз, така или иначе, вече не ги ползвам. Какво ти липсва конкретно?

# 656
Аз съм ги ползвала веднъж, не съм доволна, много бавят поръчката. Платих всичко предварително, но ми бяха предложили и вариант с 50%.
Друг път ползвах kdshopping и бях доволна -  бързи, коректни, транспортът е на Габиели, но kdshopping си отговарят за пратката. И на тях преведох по сметка парите предварително. Не беше голяма сума.

Мерси wilian! Още не съм платила и мога да ги сменя

# 657
  • София
Има ли някой недоволен от Габ ко?
Имаше няколко случая на неполучени скъпи пратки от амазон и не само. Според куриерите всичко е доставено на адреса им, според Габко никога не са идвали... къде е проблема, никой не разбра май.

# 658
  • Sofia
Имаше няколко случая на неполучени скъпи пратки от амазон и не само. Според куриерите всичко е доставено на адреса им, според Габко никога не са идвали... къде е проблема, никой не разбра май.

Точно това ми се случи. Пратката ми не беше за кой знае колко много пари (100-тина лв), но пък беше нещо , което вече няма от къде да си купя в Бг.
Веднъж  ми бяха загубили едни пликове за 5 паунда и след като ми искаха информация от къде, какво и колко съм поръчала ми казаха, че са ги открили, но аз съм убедена, че ги бяха поръчали наново.
Преди доста години пак ми изчезна една пратка, но тогава приех, че вината е в мен, защото беше по времето, когато си смениха адреса.
Последното, което ми се случи е , че толкова се забавиха с доставката , че ми изтече позволения срок за връщане и сега имам един куп дрехи, които иначе бих върнала ...

С други думи, каня се да ги сменя от едно известно време, но като си помисля в колко сайта трябва да си променя адреса и ме домързява.

# 659
  • София
Аз ги смених заради бавното пристигане (цяла седмица пътува тоя камион, дали от UK, дали от DE, теглят ли го, бутат ли го) и заради неудобния офис. Също и заради малко по-високата цена на превоз. Не са ми губили пратка, парочистачката ми пристигна в оригиналния кашон при тях без проблем, но имаше случай и на загубена парочистачка. Също ги смених и заради малко кофти отношението...

Общи условия

Активация на акаунт