От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 850
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Хасково
Та писах на Габко дали има вариянт да не я приемат , знаете ли после дали автоматично ще ви върнат парите ако от Габко я откажат и дали пак трябва да звъня  newsm78

Не знам дали GabCo предлагат тази услуга, съмнява ме доста. Peace

"Здравейте,
Моля уточнете къде трябва да пристигне пратката (UK/DE)
с коя куриерска фирма и какъв тракинг номер."

Ето това ми писаха GabCo Grinning , още няма тракинг номер , но се чудя после дали Yves Rocher ще ми върнат парите автоматично или пак трябва да звъня да се излагам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 631
  • София
Ето това ми писаха GabCo Grinning , още няма тракинг номер , но се чудя после дали Yves Rocher ще ми върнат парите автоматично или пак трябва да звъня да се излагам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Този въпрос трябва да зададеш на Yves Rocher май...
Чакам пратка от САЩ към адреса на GGBG в DE, не би трябвало да я спират на митница, защото е на стойност под 15Е, но ако все пак я спрат, какво се случва? GGBG ще се свържат с мен или директно ще освободят пратката, а после ще ми кажат, ако евентуално дължа нещо?

# 632
  • Sofia

Чакам пратка от САЩ към адреса на GGBG в DE, не би трябвало да я спират на митница, защото е на стойност под 15Е, но ако все пак я спрат, какво се случва? GGBG ще се свържат с мен или директно ще освободят пратката, а после ще ми кажат, ако евентуално дължа нещо?

При мен в UK стана точно подчертаният вариант, както съм писала и по-назад. Peace Само че това се дължеше на факта, че от куриерската фирма, доставяща пратката ми (DHL), са поискали да им бъде платено ДДС-то на място, при физическото доставяне на пратката на адреса на GGBG в UK. Ако не беше станало така, едва ли служителите на GGBG щяха да се ангажират с моите задължения, което си е нормално, де.

Ти по пощата или с куриерска фирма очакваш да пристигне пратката в Германия?

# 633
  • Sofia
Ggbg освобждават ли пратки от Германия? Габко го правят само от УК - разбрах го след като една пратка ми се озова на немската митница и ми казаха да се оправям ...

# 634
  • София
С DHL ще пристигне, стойността е под 15Е и не би трябвало да има проблем...
Сега остава да стискам палци значи.

# 635
  • Sofia
   Най-вероятно няма да има ДДС, да. Peace

# 636
Има ли някой информация за Бритс Варна ? Сайта ,където публикуват информация не зарежда.Телефона, с който разполагам не отговаря(невалиден номер) Моля за актуални координати.
Обсъждахме го по-назад в темата - фирмата се е покрила. Неоткриваема е. Дори една от коментиращите сподели, че не е успяла да вземе последните си пратки.

и аз не успях да взема последната си пратка ....Какво ще ме посъветвате-да пиша на сайта,че не съм получила поръчката си, или.....

да пиеш една студена вода

разбира се ,и това е вариант(дано не ти се случи и на теб някога   #2gunfire ...) за който първо се присетих. Не този съвет търсих обаче.  Stop .. Все пак търсих други мнения и съвети .

Кое да не ми се случва?!?! ако беше потърсила назад щеше да видиш , че и аз съм от замъкнатите... защо чак сега се сещаш? Аз си търсих нещата точно ден след като бяха се покрили- две скъпи рокли от англия.... студена вода ,това е . Имаха голям надпис в сайта , за последната дата в която ще е отворена бараката... въпроса е защо никой не се сеща да погледне там.
Аз лично като съм ходила винаги ми се оплакваха как има хора с месеци не си търсят нещата и са там на съхранение. Това не ги оправдава, и аз си искам нещата, но ги прежалих от толкова нерва вече.

# 637
  • гр.Варна
дива77 , моля спазвай нормалния тон на общуване  Stop. ( отдавна не бях срещала толкова злобни душички на едно място...)
Мила дива77 , ако ти пък ме беше прочела добре ,щеше да разбереш ,че аз си намерих решение. Можех и да ти помогна-разполагам с многооо информация ... Можех обаче... Спирам писанията в темата Ви. Не сте ми приятни   Whistling

p.s.(ice_sparky ) нямах в предвид теб. Hug Много бях впечатлена от коментарите на  дива77 и The Black Cat ...Явно съм имала късмет до този момент(почти 10 години съм във форума) да не комуникирам с такива като тях.... Naughty

# 638
  • Sofia
Много бях впечатлена от коментарите на  дива77 и The Black Cat ...

Така е, впечатляваща натура съм. Laughing

# 639
  • Бургас
Здравейте имам спешен въпрос. Има ли превозвач който ползва адреса на Емпреса -Delivery Address:
125 Cherry Orchard Road
125 Cherry Orchard Road
Croydon Surrey
CR0 6BE

По погрешка не зная как поръчката ми от един хранителен магазин е отишла там  Cry - sainsburys

# 640
  • Sofia
Здравейте имам спешен въпрос. Има ли превозвач който ползва адреса на Емпреса -Delivery Address:
125 Cherry Orchard Road
125 Cherry Orchard Road
Croydon Surrey
CR0 6BE

По погрешка не зная как поръчката ми от един хранителен магазин е отишла там  Cry - sainsburys

Мисля, че този този въпрос беше разискван наскоро и се оказа, че никоя фирма не използва адреса, за съжаление. Thinking

Ако някой има друго инфо, нека се включи, че да не подвеждам, без да искам. Peace

# 641
До преди няколко месеца този адрес използваха от KD Shopping. После го смениха и написаха, че получени пратки ще бъдат връщани обратно. Не знам дали ще могат да ти помогнат.

# 642
  • Бургас
Това е адрес за личен багаж на доставки англия. В сайта им има телефон, но аз не успях да се свържа

# 643
  • Бургас
Благодаря ви момичета  Hug
Ради ще видя кои са тези доставки англия и аз да звъня  bouquet

# 644
Здравейте, Доставка-Англия имат ли такса за преопаковане от гросерита и адреса им става ли за доставка от такива магазини( да не е склад или там каквито са точно изискванията им)? Къде точно се  отбелязва в тези магазини,  че не желая различни продукти от поръчаните и да не ми ги подменят със сходни?

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 11:36 от wixi

Общи условия

Активация на акаунт