От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 856
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
   Не забравяй също да въведеш и потребителския си номер (ID-то), даден ти от GGBG, в полето за имената в Amazon.

# 616
  • София
Въведох и IDto в името  Wink

Благодаря на всички  bouquet
Ще чакам доставката вече  Blush

Само да попитам, до домашен адрес или до служебен си поръчвате? Как е най - добре с превозвачите? newsm78

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 01:07 от gatanegra

# 617
  • София
Момичета пак въпрос и моля за съвет. Пратката ми е при ГГБГ вече. Написала съм домашен адрес за доставка. Как ги доставят? И колко се оскъпява? Не успях да намеря и като цяло колко ще ми струва цялата процедура... Видях на първата страница, че е процент от сумата и предполагам такса за куриер.. така ли е? По добре ли е да посоча офис на Еконт? Извинявам се, за глупавите въпроси, но досега (както пиках по - горе ) не съм ползвала превозвач. Sad

# 618
  • Sofia
До офис на Еконт по принцип е по- евтино. А и не се налага да чакаш куриер цял ден.

# 619
  • София
ггбг ги доставят лично из софия.
до 3кг май беше 1.50, което си е най-изгодно.
и звънят като наближат, не съм ги чакала цял ден.

# 620
  • София
Благодаря Ви момичета  bouquet

# 621
  • гр.Варна
Има ли някой информация за Бритс Варна ? Сайта ,където публикуват информация не зарежда.Телефона, с който разполагам не отговаря(невалиден номер) Моля за актуални координати.
Обсъждахме го по-назад в темата - фирмата се е покрила. Неоткриваема е. Дори една от коментиращите сподели, че не е успяла да вземе последните си пратки.

и аз не успях да взема последната си пратка ....Какво ще ме посъветвате-да пиша на сайта,че не съм получила поръчката си, или.....

да пиеш една студена вода

разбира се ,и това е вариант(дано не ти се случи и на теб някога   #2gunfire ...) за който първо се присетих. Не този съвет търсих обаче.  Stop .. Все пак търсих други мнения и съвети .

# 622
  • Sofia
   Съветът е много на място, при положение че фирмата се е изпарила яко дим. Логично погледнато, нищо друго не може да бъда направено, сега някой ви е крив за това ли? ooooh!

# 623
  • на Мелмак
Амиии- Господари на ефира,
Но защо търсиш при това положение съвет?
Или ги отписваш или се обръщаш към инстанция!

# 624
Комисията за защита на потребителите? Ако има сигнал, са длъжни да го проверят, само не знам как ще намерят фирмата, щом е изчезнала.

# 625
Нали за това е форумът - човек дори и да не получи съвет, поне да си излее мъката Simple Smile

# 626
  • гр.Варна
Нали за това е форумът - човек дори и да не получи съвет, поне да си излее мъката Simple Smile

Така...след "умните " съвети ,Ви желая само да не Ви се случва...
 Naughty
Все пак ,за протокола ще Ви напиша няколко варианта , за които се сетих : чрез Търг.регистър, или регистър Апис да получите данни за управляващите- ЕГН , име , адрес, телефони. По адреса от услуги се открива лесно и стационарен телефон... Почти всички фирми са регистрирани на домашен адрес...Случайно имам достъпи до имотен регистър и т.н. Бях решила да сигнализирам и полицията за измамата , но явно при първия контакт стана ясно ,че няма да "...пия студена вода " и днес си получих пратката  Laughing
Със студената вода ще Ви почерпа, ако имате Вие някога нужда... Wink

# 627
marianik, за изливането на мъката съвсем не съм го казала подигравателно. Още повече, че наистина можех да бъда на твое място - преди Коледа правих поръчка чрез Бритс, мислех да пусна и след НГ, но реших да изчакам публикуването на новия адрес, което така и не се случи. Радвам се, че за теб сагата е приключила успешно. А поне обясниха ли ти нещо?

# 628
  • Хасково
Здравейте момичета
Някой поръчвал ли е от Yves Rocher УК ... до сега е нямало проблем , но обърках единaта поръчка , написах и 5 имейла - но имейла ми е abv.bg и не им го доставя.. изпратих още толкова и през gmail.. помолих да ми откажат поръчката , но 2 дена никакъв отговор..
Вчера реших да звънна в Англия , с развален аглийски съм но англичанката ми обясни, че не мога вече да я канселирам , била подготвена за пращане ..
Та писах на Габко дали има вариянт да не я приемат , знаете ли после дали автоматично ще ви върнат парите ако от Габко я откажат и дали пак трябва да звъня  newsm78
Моля за помощщщщ Grinning

# 629
  • Sofia
Та писах на Габко дали има вариянт да не я приемат , знаете ли после дали автоматично ще ви върнат парите ако от Габко я откажат и дали пак трябва да звъня  newsm78

Не знам дали GabCo предлагат тази услуга, съмнява ме доста. Peace

Общи условия

Активация на акаунт