От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 444
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Аз чакам едни поръчки, които са пристигнали при превозвача (Доставки Англия) на 04.02. А още нямам никакво известие от тях, дали са тук и кога ще е това. Някой друг с такова забавяне? Писах два мейла до сега, никакво развитие.

# 256
Отиди на място в офиса им. На мен ми звъннха, но на приятелка от Благоевград не благоволиха нито да звъннат нито да пишат. Като отиде на място се оказа, че пратката и отдавна я чака там.

# 257
Да попитам,с кой превозвач е най изгодно ако пратката е над 50 кг.от Лондон ?
До Варна трябва да отиде?
Мерси   bouquet
Цената от ЮК е различна, на повечето фирми е 1 паунд от там за към БГ. Ако я изпращате на адрес в ЮК, като ползвате пощенската кутия за услуга, тогава мисля че dostavka-anglia са най-евтин вариант. Те са някъде с офис в крайните квартали във Варна. Другите които знам са КД и Бритс. КД са в Христо Ботев, а Бритс са на Миладинови.  Peace

# 258
  • на земята
Да попитам,с кой превозвач е най изгодно ако пратката е над 50 кг.от Лондон ?
До Варна трябва да отиде?
Мерси   bouquet
Цената от ЮК е различна, на повечето фирми е 1 паунд от там за към БГ. Ако я изпращате на адрес в ЮК, като ползвате пощенската кутия за услуга, тогава мисля че dostavka-anglia са най-евтин вариант. Те са някъде с офис в крайните квартали във Варна. Другите които знам са КД и Бритс. КД са в Христо Ботев, а Бритс са на Миладинови.  Peace
  bouquet

# 259
  • Sofia
От Зара в Англия до Габко мога ли да пусна? (с английска карта съм)

# 260
  • гр. София
Направих поръчка от английски сайт до GGBG. Сега какво следва? Имам номер на поръчка. Какво трябва да предоставя на превозвача? Досега не съм поръчвала чрез превозвач.

# 261
  • София
Не е нужно нищо да предоставяш на превозвача. Те ще ти пуснат имейл, когато пратката ти стигне на техния адрес в UK, после когато тръгне и когато е тук, също. Като пристигне в BG, влизаш в сайта им и потвърждаваш къде и как да ти я доставят, дали ще я вземеш от офис, и това е. На мен първите два пъти ми звъняха по телефона, за да ми кажат, че пратката ми е в посочения от мен офис.

# 262
  • гр. София
Не е нужно нищо да предоставяш на превозвача. Те ще ти пуснат имейл, когато пратката ти стигне на техния адрес в UK, после когато тръгне и когато е тук, също. Като пристигне в BG, влизаш в сайта им и потвърждаваш къде и как да ти я доставят, дали ще я вземеш от офис, и това е. На мен първите два пъти ми звъняха по телефона, за да ми кажат, че пратката ми е в посочения от мен офис.

Малко Сладко Коте, благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 263
и тук да попитам:
Момичета,някой успявал ли е да пазарува с БГ карта от disneystore.co.uk ? Искам да пусна няколко неща до англ.адрес на превозвач,но ми отхвърля картата.

# 264
Здравейте, да ми препоръчате някои сайт за парфюми

# 265
Здравейте, да ми препоръчате някои сайт за парфюми

http://www.fragrancedirect.co.uk/ Simple Smile

# 266
За първи път имам доставка с ukto и ще си взема пратката от склада им в София. Пристинала е с курса на 14.03. Дали ще е проблем, ако я взема едва на 20.03.?
Не съм от София и търся адресa им в google. Излиза снимка на нещо като складове и една синьо-жълта сграда. Къде ориентировъчно трябва да търся? Има ли табели?

# 267
  • София
Точно срещу входа на Овъргаз (синята ограда) - складове са, има табела на вратите.

# 268
Благодаря  bouquet

# 269
Здравейте!

Да попитам за следния сайт. http://www.leron.bg/
Дали някой ги е ползвал и как са с доставките?

Общи условия

Активация на акаунт