От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 366
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • на Мелмак
Ок  Grinning

# 481
Бързината на доставка от УК зависи от това датата на доставка в склада на превозвача и очаквания курс за България да съвпадат. От там нататък се гледа кой идва най-бързо до България - това е GGBG. Ако не си от София си сложи още 1 или 2 дни.
Така че, бързината е доста относително нещо. Ако поръчваш в последния момент, не разчитай да пристигне навреме.

Така е, но за мен като клиент не е важно колко време пътува до УК и после колко трае курса на превозвача от УК до БГ, а е важно колко е общото време, което ще отнеме да получа моята поръчка от момента на покупка. В това отношение Габиели са най-бързи. С курсове на 2-3 дни пратката се изпраща към БГ веднага. Обикновенно за около 9-10д от покупката нещата са при мен.

# 482
  • София
ggbg обаче закръгляват килограмите, ако имате пратка 2 кила и 100 грама се плащат 6лв.
същата при габиели е 4лв и стотинки.
аз ползвам и двата превозвача, преценявам си според датите за доставка кое ми е по-удобно.

# 483
  • Бургас
Като ви чета реших да направя следващите си поръчки  и с другите 2 фирми и ще споделя, защото явно пак ще правя поръчки. Книгите, които поръчах, след като се раздадат коледните подаръци, май и друг ще ги иска от децата около нас.

# 484
Гъбко  взимат 2,20+2 лв тези +2 лв са вместо еконт , спиди или който и да е било друг куриер
 ако сте от друг град и няма оис на превозвач еконта ще ви е минимум 3-4 лв

# 485
Някой използвал ли е скоро http://www.ukdostavki.com/ Имам една поръчка  от амазон пристигнала при тях на 27 ноември Confused Един месец ще мине до като ми я пратят.Утре ще им звъня.

# 486
  • гр. София
ggbg обаче закръгляват килограмите, ако имате пратка 2 кила и 100 грама се плащат 6лв.
аз ползвам и двата превозвача, преценявам си според датите за доставка кое ми е по-удобно.

Мда, потвърждавам. Съвсем скоро ми взеха 3лв за 80гр.  ooooh! Сърцето ме заболя, при положение, че имах неща и от Англия и там не бяха пълни килограмите и съответно и там закръглиха. Но съм свикнала с тях, а и аз не пазарувам често от чужди сайтове, сега около ЧП и намаленията в момента се поолях обаче..... Mr. Green Може да се регистрирам и аз при Габиели, хем са ми и по-близо, но пък те имаха проблем преди, защото адреса им в Англия беше на склад и не всички сайтове го приемаха. Все още ли е така?

# 487
  • София
Мдам, за GGBG е така - закръгляват Simple Smile За 18 грама ми взеха 2лв отгоре, не е да кажем, 0.5кг. Но съм се съгласила, щом съм поръчала до тях, така че това е...
И Габко закръгляваха, когато ги ползвах, не знам сега как е.

# 488
  • на Мелмак
Аз съм много доволна от ГГБГ , какво като закръгляват - имат общи условия , четем и се съгласяваме.
Всички използваме превозвачи , защото много пъти е по- евтино и по- бързо с тях , ако на някой са проблем 1 или 2 лв. едва ли би си поръчал нещо онлайн.
Нещо не разбирам коментарите  newsm78
Ако се плати 2 лв , а не 3 - явно е сериозен проблем ....

# 489

Мда, потвърждавам. Съвсем скоро ми взеха 3лв за 80гр.  ooooh! Сърцето ме заболя, при положение, че имах неща и от Англия и там не бяха пълни килограмите и съответно и там закръглиха. Но съм свикнала с тях, а и аз не пазарувам често от чужди сайтове, сега около ЧП и намаленията в момента се поолях обаче..... Mr. Green Може да се регистрирам и аз при Габиели, хем са ми и по-близо, но пък те имаха проблем преди, защото адреса им в Англия беше на склад и не всички сайтове го приемаха. Все още ли е така?
Зависи от кои сайтове поръчваш, но аз досега нямам подобен отказ.

# 490
  • София
не е сериозен проблем закръгляването, така са си преценили ггбг така са го направили.
просто предупреждавам.
аз съм си преценила кое ми е по-изгодно и различни пратки ги изпращам при различни превозвачи.

# 491
  • София
И аз това съм написала - щом съм поръчала до тях, значи съм се съгласила с това закръгляване. Не виждам някой да се оплаква, просто споделяме.

# 492
  • София
някой да чака курса на ггбг , който пристига днес?
и да се е обаждал дали вече е пристигнал?
че имам две три пратки, които не са ми спешни, ама ако не ги взема днес ще мога чаааак другата година.
и не виждам да имат обявено работно време между празниците.

# 493
Аз ги чакам Wink
Сега им се обадих. Курсът е тук, сега ще отбележат. Утре са до 16ч. и после на 28ми с норм.раб.време.

някой да чака курса на ггбг , който пристига днес?
и да се е обаждал дали вече е пристигнал?
че имам две три пратки, които не са ми спешни, ама ако не ги взема днес ще мога чаааак другата година.
и не виждам да имат обявено работно време между празниците.

# 494
  • Пловдив
Някой знае ли дали складът на Укто в Лондон днес работи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт