Нашите кухни - 56

• 100 383
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  Благодаря:bouquet: Голяма е и сега имам доста шкафове ,моята мечта.Чакам масата ,столовете и килима другата седмица.

# 31
Ctefani, честито - впечатляващо си организирала шкафовете. Със здраве да си я ползувате! Тъкмо щях да те попитам защотакъв килим си избрала и ти спомена, че си чакаш новия килим. Очевидно този е временно решение.

# 32
  • Раковски
Я да пусна нещо което правя... ако някой има против ще трием.

# 33
  • Раковски
Понеже ще слагаме принт стъкло, най-вероятно ей това:

Изваждам тази снимка от мнението понеже ми се струва, че това не е принт а готов кухненски гръб, подобни има в салекс като този долу.

# 34
  • София
shadowman , поздравления - страхотна кухня!

Тези принтове за гръб поне на мен са ми ужасно натоварващи и уморяващи погледа. А като се сложат и неща по плота и като кухнята е в цвят... голяма манджа с грозде може да стане! Виждала съм много молко такива, които са си на мястото и изглеждат добре и интересно.

# 35
shadowman, много красива кухня!

Кажете моля, дали правилно съм разбрала - преди да монтират кухнята трябва да имаме пуснати тръби за миялната машина(която няма да купуваме още, просто сме й предвидили място)мивката и бойлера, нали? Т.е. първо водопроводчика си свършва работата и чак тогава се почва кухнята?   bouquet

# 36
  • Blondeville
shadowman, чудна е кухнята! Много харесвам този стил и цвят.

# 37
  • Раковски
shadowman, много красива кухня!

Кажете моля, дали правилно съм разбрала - преди да монтират кухнята трябва да имаме пуснати тръби за миялната машина(която няма да купуваме още, просто сме й предвидили място)мивката и бойлера, нали? Т.е. първо водопроводчика си свършва работата и чак тогава се почва кухнята?   bouquet
Първо водопроводчиците и ел.техниците минават. Има една грешка която се допуска често, а тя е че зад съдомиялната се оставят тръбите и контакта, зад нея трябва стената да е абсолютно чиста, че ако има нещо няма да се събере уреда. Изводите за води и контакта или кабела за захранване на машината трябва да са в шкафа с мивката, като е по-добре съдомиялната да е до мивката.

# 38
Много благодаря за отговора, shadowman, много полезна информация  bouquet
gadamer bouquet

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 11:22 от L0v3d

# 39
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, прав е shadowman, всичко за миялната трябва да се предвиди под мивката, особено като е уред за вграждане.

# 40
  • Cambridge, UK
Много благодаря за отговора, shadowman, много полезна информация  bouquet
gadamer bouquet

L0v3d , виж как изглеждаше при мен преди да се започне монтажа на кухнята (под дупката за аспиратора са ми дупките за тръбите за мивка и миална, просто не се виждат от шкафа), дупки за тръби, аспиратор, контакти всичко се направи според това как са разположени уредите, човекът който прави кухнята първо дойде и нарисува с молив по стената кое къде трябва да бъде

# 41
Благодаря за снимката  Hug
Ето това е снимката на мястото,където ще са фурната, миялната и мивката. (Сменена е ел инсталацията, кабелите са пуснати на нови места, за да има достатъчно контакти  и тн) http://prikachi.com/images/106/7768106A.jpg , фурната под лилавата стена (абстрахирайте се моля от китките и цветовете  Blush ) , мивката в ъгъла, а миялната - в ляво от мивката.
Не можах да изляза на глава с ММ, че трябва да се пуснат тръбите първо ( то се вижда, няма никъде нищо),  и двата майстори ( и за кухнята, и за ВиК-то) му казали,че искат първо да се сложи основата на кухнята и после ще се правят тръбите.

# 42
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това за първи път го чувам  newsm78 Как точно се прави водопровод при монтиран долен ред шкафове?

# 43
Не знам как и защо Sad Ще пиша като има развитие да кажа как са се получили нещата. (Дано всичко приключи вече, че направо... )   Peace

# 44

Не можах да изляза на глава с ММ, че трябва да се пуснат тръбите първо ( то се вижда, няма никъде нищо),  и двата майстори ( и за кухнята, и за ВиК-то) му казали,че искат първо да се сложи основата на кухнята и после ще се правят тръбите.
Пълна глупост тези ако са майстори то аз съм транвай

Общи условия

Активация на акаунт