Нашите кухни - 56

• 100 681
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Меги, дали е възможно да покажеш снимка на кухнята си? Ако е удобно, разбира се.

# 346
Shadowman е прав - наистина зависи от материала. Отидох в офиса на фирмата,за да видя проекта,тъй като имах само оферта, и попитах девойката този МДФ с какво покритие е, как са го сметнали - с кант, без кант, пръскан, как? Е, не можа да ми отговори,добре че се намеси колежката й. Оказа се,че на най-скъпия вариант са калкулирали... А този камък, който посочих за плота, се оказа,че е спрян от производство....Направих и други промени по проекта - едни дълбоки рафтчета с някакви ромбовидни дупки,че и на високо - веднага ги разкарах. Сега чакам другите проекти и оферти Simple Smile)))
Ако зависеше от мен, нямаше да е чрез фирма, толкова хубави кухни на приятели съм виждала и всеки ми препоръча майстора си..... но времето ме притиска, както и това,че съм сама и получавам наставления от хиляди километри.... Затова ще продължавам с  фирмите,да видя докъде ще стигнат Simple Smile)) 

# 347
  • Русе
Меги, дали е възможно да покажеш снимка на кухнята си? Ако е удобно, разбира се.

Разбира се, даже я има в подписа.
http://klas1995.snimka.bg/architecture/kuhnya-hol.618037
Само, че гледам, че нямам много финални снимки отвсякъде, но си е същата като проекта.

# 348
Чудесна е, Меги. Ние вкъщи също обсъждахме варианта да включим в декора на стените тухли, но т.к. кунята ни е малка мисля, че ще се изгуби ефекта.  А тези тухли някакви специални ли са(декоративни)  или са стандартните тухли, които се поставят в стените при строителството?

# 349
  Пънче-мънче, Rallichka, vesi7, много съм ви благодарна. Знаех си, че има някакви стандарти, но още не съм се задълбала и на око преценявам. Явно няма да стане  и ще мисля в друга посока.

# 350
  • Русе
pettia2, декоративни са. Мислехме да оставяме истински, но не намерихме хубави червени и се отказахме. Тези са български, има няколко нюанса. В коридора сме с бели, в хола + камината червени. В албума има снимки и на коридора, там се виждат белите. Много си ги харесвам и съм много доволна от тях. Най-вече в коридора, няма изкъртено и наранено по стените от играта на децата Simple Smile.

# 351
# 352
Мда, shadowman,  доста по-ясни са дървесните форми на ясена и се постигане  конкретен ефект вероятно.
Меги, a как стои въпроса с насъбрания прах по декоративните тухли. Т.к. са грапави(предполагам), може би най-добре се почистват с прахосмукачката.

# 353
  • Русе
Чистя ги 1-2 пъти в годината, признавам си. Имам прахосмукачка робот и другата я вадя от дъжд на вятър за паяжини и тогава изчиствам и тях. Значи по-често е. Simple Smile. Не  е кой знае каква философия. И с влажно ги минавам понякога.

# 354
  • Стара Загора
Ето снимки на моята съвсем непретенциозна кухня:

http://astera.snimka.bg/family/kuhnya.849971.34706751

Нищо особено откъм материали, но с ограничен бюджет и място - толкова. Все пак ми е много удобна и си я обичам. Е, ако имах неограничени средства и пространство, щеше да е различна, но за една бивша тераса - става Simple Smile

# 355
  • Пловдив
Астеера, кухнята ти е чудесна за малкото място, с което си разполагала. Винаги съм харесвала кухни с мивка пред прозорец, но как точно изкарахте водата там, а и обратната вода, къде е включена newsm78
И цветово много ми допада.

# 356
Ех, тази мозайка - разкошотия просто. И доколкото разбирам от снимките при вас първо са сложили мозайката, а после са сглобявали кухнята. А колко Ви струваше изкарването на тръби за чиста и мръсна вода на терасата?  Все си мисля, че ако направим такова нещо по някое време ще наводним съседите отдолу.

# 357
  • София
Много кокетна кухня. Аз ви аги съм искала плот под прозорец, за да вършея и да се разсейвам с гледката навън. Интересува ме само не е ли много тъмно, защото прозореца ми се вижда малък или имате и други прозорци в стаята.

# 358
Астера, много ме впечатли кухнята! Прекрасна е, как да не я обикне човек. Възхищавам се, как всеки милиметър е използван! Браво!

# 359
  • Стара Загора
Благодаря, момичета Hug Аз съм най-доволна, че успяхме да вместим съдомиялна Simple Smile Относно тръбите - правиха ги мъжът ми и негов голега, така че само за материали са дали пари, но колко...? Чистата вода е от банята, която е сравнително наблизо, а мръсната - на терасата си имаше водосточна тръба (ако се нарича така), която си влиза в мръсния канал, не се излива навън (както е на другата тераса, например)

В@ня, тъмно е, да, това е най, най, най-голямата ми мъка Sad И то не толкова в кухнята, колкото в другото помещение...

Общи условия

Активация на акаунт