Нашите кухни - 56

• 100 466
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Здравейте, имам въпрос към вас, който ми възникна изневиделица ooooh! Има ли някой, който си е намерил термоплот за кухня, широк 70 - 75 см., заоблен от двете страни? Ако пък има и такъв - заоблен и широк около 25 см ще съм много благодарна за информацията. Конкретното ми питане е към варненки, но вече съм съгласна и до Калотина да пътувам - само и само да приключа с тая сага Praynig

Благодаря на всички, които могат да ме насочат!

Редактирам се, защото МАЙ открих нещо, но сега пък питам дали някой има термоплот в кухнята си от немската  фирма Geta Lit и може ли да изкаже мнение за качеството?

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 14:53 от galenaa

# 616
Складове или магазини за вратички къде мога да погледна във Варна?
От тези модели:
http://www.morato.bg/%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BA% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

# 617
  • София
Здравейте, имам въпрос към вас, който ми възникна изневиделица ooooh! Има ли някой, който си е намерил термоплот за кухня, широк 70 - 75 см., заоблен от двете страни? Ако пък има и такъв - заоблен и широк около 25 см ще съм много благодарна за информацията. Конкретното ми питане е към варненки, но вече съм съгласна и до Калотина да пътувам - само и само да приключа с тая сага Praynig

Благодаря на всички, които могат да ме насочат!

Редактирам се, защото МАЙ открих нещо, но сега пък питам дали някой има термоплот в кухнята си от немската  фирма Geta Lit и може ли да изкаже мнение за качеството?

Такъв плот можеш да си поръчаш при Модекс или другите фирми дето правят вратички по поръчка.
Аз не бих си сложил такъв правен от тях плот в кухнята. Сега монтирам един  и направо съм много разочарован от качеството му. За да направят ширината плота е наден от плот и парче.
Ако си намерила нещо при Геталит е за предпочитане 100 пъти.

# 618

Аз съм с плот Геталит вече трета година. Венге някакво, но е на стандартните сантиметри, мисля, че е 60 см в ширина. Нямам забележки, а не го пазя особено. Въпреки всичко няма видими драскотини или дупчици, каквито имаше на плота в предишната ми кухня. Peace

# 619
И аз съм харесала плот на Геталит, поне на мостра изглеждаше много добре, някак по-солидно от другите, които бях гледала (не си спомням на коя марка  Rolling Eyes).

# 620
  • Варна
Благодаря на всички за отзивчивостта  bouquet

Сега да кажа за Геталит, защото го видях наживо, и с това ако мога да ви помогна: Добри са, поне на вид. Не разбирам от структурата и не мога да изкажа мнение, но на вид са по - дебели от другите, /примерно Кроношпан/, освен това видимо покритието отгоре /май HPL се води/, е доста по -дебело от другите. Заоблянето отпред, /наричат го R/, е някак по - сплескано и широко от другите марки, където е заоблено.Като цена е 37 лв. и стотинки някакви на линеен метър за ширина 90 см. Еггер е 34 лв. и стотинки за 60 см.
Има нови модели, които са интересни дървесни видове и са абсолютна имитация на дърво. Това, което ме притесни леко е, че дотолкова е еднакво с дървото, че дори и текстурата е на леки жилки, което пък дали няма да се почиства трудно ако се "набие" с тесто при месене, примерно Thinking

Приятен ден!

# 621
  • На брега
Складове или магазини за вратички къде мога да погледна във Варна?
Реа, и аз се интересувам! Моля те, сподели, ако си питала и получиш отговори в други теми! Praynig
Аз не издържах и звъннах на телефона от сайта. Не работят с крайни клиенти! Приемат поръчки с размери само от мебелни фирми. Тя се явява посредник... Казаха ми с кои варненски фирми работят, ако искаш говори с тях само за вратички. Ще ги публикувам в скрит текст, ако модератора прецени, нека ги изтрие. Ще спомена само Хосе, защото имат голям склад склад, а и защото вече не се казва така фирмата, но ти си от Варна и ще се сетиш кои са Peace.
Скрит текст:
Мебели Импала, Мебели ДиКа, Мебели Нимфа, Мебели Химера.

Не знам какъв е твоят случай дали си правиш нови мебели или си освежаваш старите. Аз търся само вратички! Корпусите си ги изработваме ние.)

# 622
Здравейте, дами Simple Smile В чуденка съм от няколко дни относно цвета на гърба за кухнята и имам нужда от страничен поглед върху нещата. Кухнята ми е малка , шкафове - от масив, бял цвят, Г-образно подреждане , размери на стените със шкафове (2м. на 2,18 м.) ;  пода - корк (светло кафяв,дървесна гама ).
Спряла съм  се на плочки от типа паве . Въпроса ми е дали да избера бели плочки или цвят слонова коста (екрю). ОСвен това исках да сложа няколко плочки с изображения (за да разнообазя бялото, пък и за разкош  Simple Smile , но после се зачудих дали ще стоят добре плочки с изображения за малка кухня или да оставя гърба просто един цвят.  Rolling Eyes
Та това е.

# 623
На мен лично бяло със слонова кост не ми се вързва. Бяло с някакъв друг, по-контрастен цвят - да, но не и със слонова кост. А за декор - ако е са по-малки, и на по-рядко - защо не.

# 624
  • Под Сините камъни
Момичета пак с чуденка.Още не сме избрали мивката.Та сега съм в чуденка,квадратна или с отцетник /плот/.Като,ако има отчетник до стената ще ми останат някъде около 20см. свободни,а иначе около 60см.Помагайте моля  Praynig и друго.Тия сушилки удобни ли са

# 625
На мен лично бяло със слонова кост не ми се вързва. Бяло с някакъв друг, по-контрастен цвят - да, но не и със слонова кост. А за декор - ако е са по-малки, и на по-рядко - защо не.

Мда..., и на мен така ми подсказва логиката. Май плочките ще са бели + няколко с изображения.Просто се заинатих за слоновата кост, защото много ми харесва цвета.

# 626
Аз съм категорично против няколко декорни плочки за кухн. гръб, разхвърляни безразборно в пространството - много по-стилно е или декора да е на цяла дължина (т.е. като фриз имаше преди няколко дни една проекто-кухня с подобна мозайка, потърси), или въобще да няма декор. За бялото и слоновата кост - мислила ли си самите вратички да са в слонова кост, а за гръб нещо по-цветно  Wink

Пепински, то и отцедник да имаш - пак ще разполагаш с пространство, а и няма да се налага да сушиш големи съдове директно на плота (все се налага някаква тава или тенджера да се измие на ръка, въпреки миялната). Ако пък ти е съвсем дефицит пространството, то може би е по-добре без  Rolling Eyes

# 627
Аз съм категорично против няколко декорни плочки за кухн. гръб, разхвърляни безразборно в пространството - много по-стилно е или декора да е на цяла дължина (т.е. като фриз имаше преди няколко дни една проекто-кухня с подобна мозайка, потърси), или въобще да няма декор. За бялото и слоновата кост - мислила ли си самите вратички да са в слонова кост, а за гръб нещо по-цветно  Wink

Ralichka, в началото и аз тръгнах с идеята за фриз или мозайка, като исках да е в свежата гама - съчетание праскова, цвят корал и малко жълто например, ...ноооо след дълго обикаляне не успях да попадна на нещо такова, а и освен това 1 бр. плочка-фриз струва около 10лв, което ми се струва безумие  #Crazy  Относно мозайките - доста четох, не знам... турските,които са по-достъпни като цена, май не са много качествени  newsm78

# 628
  • В градината...
Гадамер, не стига че стилна, ами и уютна  Hug

Ние в банята имаме един фриз от естествени камъни, плочката беше около 2,60. Ето, в процес на ремонта, преди да имаме огледало
Скрит текст:

# 629
  • Под Сините камъни

Пепински, то и отцедник да имаш - пак ще разполагаш с пространство, а и няма да се налага да сушиш големи съдове директно на плота (все се налага някаква тава или тенджера да се измие на ръка, въпреки миялната). Ако пък ти е съвсем дефицит пространството, то може би е по-добре без  Rolling Eyes
Раличка за мислила съм след мивката да е кафемашината,а ако има отцедник няма да има място за нея  newsm78 абе от снощи само това мисли ме с мъжо.Иначе помещението което ще е кухня ще е с размер 1,70 на 2,40.как да събереш хладилник,печка,пералня,съдомиялна и мивка

Общи условия

Активация на акаунт