Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за монтаж на кухня?
Как мога да отстраня проблема с аспиратора, който дърпа миризми от канализацията в банята, когато е включен без отворен прозорец?
Как да избера подходящ хладилник за моята кухня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за монтаж на кухня?
-
Как мога да отстраня проблема с аспиратора, който дърпа миризми от канализацията в банята, когато е включен без отворен прозорец?
-
Как да избера подходящ хладилник за моята кухня?
Когато избирате хладилник, вземете предвид размерите на вашата кухня, предпочитанията за дизайн и функционалност и нуждите на вашето семейство. Помислете дали ще бъде свободностоящ или вграден и дали ще съответства на декора на вашата кухня. Освен това помислете за функции като No Frost за удобство при използване.
-
Как да избера подходящи мебели за кухнята си?
-
Как да се справя с проблема с остатъците от фолиото върху гланцовите врати на мебелите?
Има ли някой, който си е намерил термоплот за кухня, широк 70 - 75 см., заоблен от двете страни? Ако пък има и такъв - заоблен и широк около 25 см ще съм много благодарна за информацията. Конкретното ми питане е към варненки, но вече съм съгласна и до Калотина да пътувам - само и само да приключа с тая сага 

В чуденка съм от няколко дни относно цвета на гърба за кухнята и имам нужда от страничен поглед върху нещата. Кухнята ми е малка , шкафове - от масив, бял цвят, Г-образно подреждане , размери на стените със шкафове (2м. на 2,18 м.) ; пода - корк (светло кафяв,дървесна гама ).

Относно мозайките - доста четох, не знам... турските,които са по-достъпни като цена, май не са много качествени