Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за монтаж на кухня?
Как мога да отстраня проблема с аспиратора, който дърпа миризми от канализацията в банята, когато е включен без отворен прозорец?
Как да избера подходящ хладилник за моята кухня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за монтаж на кухня?
-
Как мога да отстраня проблема с аспиратора, който дърпа миризми от канализацията в банята, когато е включен без отворен прозорец?
-
Как да избера подходящ хладилник за моята кухня?
Когато избирате хладилник, вземете предвид размерите на вашата кухня, предпочитанията за дизайн и функционалност и нуждите на вашето семейство. Помислете дали ще бъде свободностоящ или вграден и дали ще съответства на декора на вашата кухня. Освен това помислете за функции като No Frost за удобство при използване.
-
Как да избера подходящи мебели за кухнята си?
-
Как да се справя с проблема с остатъците от фолиото върху гланцовите врати на мебелите?
.

, но просто сега ми стана интересно....

Оказа се, че поради най-вече наше недоглеждане, има оставено място само за по 1 контакт на всяка от страните за кухнята
- и ако за късата страна горе-долу е достатъчно, то за дългата съвсем не е - аз имам хиляда боклуци, очакващи включване по някое време и ще се изям от яд, че не се усетих навреме да погледна как е уреден въпроса с тока. Тия работи принципно са в ресора на ММ, но явно и на него не му е направило впечатление какво се случва. И снощи, след като майстора е налепил плочките на гръбчето, видяхме само по 1 отвор за контакт на всяка стена
Сори, ако задавам глупости в момента, но според ММ може единствено двоен контакт и нищо повече

Сещам се за нещо - хладилникът ще е на края на редицата и зад него няма плочки -т.е. започва от края на плочките и зад него има свободен кабел. Можем ли да направим нещо така, че да изведем от този кабел тройна конзола непосредствено преди хладилника, на края на плочките? Не съм вкъщи, за да снимам, а много ме няма по описанията, дано разбрахте какви ги мъдря