Нашите кухни - 56

• 100 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Въпрос на избор и вкус е в крайна сметка кой какво ще избере.
Идеята беше от къде може да се намали цената.

# 196
pettia2, важни за цената са и механизмите...

Колко см минимум трябва да има отстояние от ръба на горния ред шкафове до тавана на кухнята, за да имам ето този тип вратички на Блум?

Може ли да напомня и за моя въпрос Embarassed

# 197
  • Пловдив
Доколкото си спомням,съпругът ми коментираше, че се регулира това вдигане и минимума беше да е наравно с тавана на шкафа.Провери за всеки случай в сайта на блум,да не те подлъжа.

# 198

Колко см минимум трябва да има отстояние от ръба на горния ред шкафове до тавана на кухнята, за да имам ето този тип вратички на Блум?

Не зная по принцип колко е минимума. Но що се отнася до цената в нашата оферта са заложили:
 Панти Блум - 5бр. х 28 =140 лв.
 Водачи  Блум - 4х35=140 лв.
Та така ...  само за Блум- екстри тотала е 280 лв.
Аз не мога да определя това дали е много или е ОК. На фона на цената само  за самите шкафове  - 5890 лв., може би не е много, не знам. newsm78

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 09:56 от pettia2

# 199
  • Пловдив
Петя,колко е дължината на кухнята?Много малко механизми си изброила,а пък висока цена на шкафовете.Прочетох че е масив-той си е скъп наистина,Не знам дали е много но у нас мъжът ми домъкна 4 кашона механизми.Само в колоната имам 7 блумски чекмеджета

# 200
  • Отвъд алеята зад шкафа
В моята оферта 2000 лв са механизмите на Блум и още 4000-4500 лв са другите материали. Отделно 546 лв е корнер механизма. Това е без труд и монтаж.

# 201
Петя,колко е дължината на кухнята?Много малко механизми си изброила,а пък висока цена на шкафовете.Прочетох че е масив-той си е скъп наистина,Не знам дали е много но у нас мъжът ми домъкна 4 кашона механизми.Само в колоната имам 7 блумски чекмеджета

Кухнята се разполага върху стени с размери 2.40 на 3.40м.

# 202
  • Пловдив
Петя ,нещо малко ми се виждат тези механизми.При мен 2100 излезнаха механизмите за 8 метра дължина.Шкафовете обаче не са ми до тавана.В старата бяха до там и ми омръзна та този път посъкратихме,но пък при мен височината е около 3 метра.Гледам ,че и Гадамер е написала сходна цена за механизмите.Без уредите кухнята излезе около 5 хиляди.Плоскостите не са масив.За монтаж платих 500 лв.Аспирацията и окачените тавани глътнаха някаква сума,но там мъжът ми се занимаваше и нямам идея за цена.

# 203
Благодаря на всички включили се по моя въпрос. Долу-горе ми се изясниха нещата. А за Блум-механизмите бих обобщила цитирайки един наш приятел  "Кеф цена няма!"   Joy
А иначе веселбата с ремонтите при нас скоро ще започне, така че си оставам на линия тук  Crazy

# 204
  • Някъде на път....

Зависи от височините на фронта принципно.
Вдигането на този механизъм обаче може да се ограничи до ниво на вдигане по желание на клиента.  Peace

Ето пример:

# 205
t_ilieva, благодаря ти!
А при ограничението показано на снимката достъпът до нещата на горния рафт лесен ли беше?

# 206
  • Някъде на път....
t_ilieva, благодаря ти!
А при ограничението показано на снимката достъпът до нещата на горния рафт лесен ли беше?

Да, достъпът не е затруднен.

Ето още една снимка за още по-добро онагледяване:

# 207
  • Раковски
Става така ама е малко неудобно ако си по-висок човек.

# 208
  • Пловдив
Към началната страница искам да добавя една фирма за Механизми, аксесоари и материали за кухня
Балкан Юг в Пловдив - http://www.balkanyug.bg/
Тъй като другата събота си монтираме кухнята Simple Smile всички механизми ги накупихме от там. Доста избор имат останах впечатлена

# 209
  • Пловдив
Да използвам и момента да ви питам имате ли наблюдения за висящите сушилници за прибори които са на тръба закачени за гърба на кухнята. Дали са удобни?

Общи условия

Активация на акаунт