Нашите кухни - 56

• 100 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Ооо, определено всичко ще пипна преди да взема окончателното решение какво точно да има като механизми, но тези ми се сториха удобни в един шоу-рум. но и ти си права - и обикновени панти да са, ако са добри, е ОК. А плавното затваряне каквоточно представлява като механизъм - самите панти ли са по-особени, или друго нещо се монтира  newsm78 и как им вървят цените, някой би ли казал?
В пантите е вграден амортисьор който балансира силата на пружината малко са по скъпи
ето http://www.salex.bg/Панти/Sensys-ПК-плавно-затваряне

# 226
  • София
Ооо, определено всичко ще пипна преди да взема окончателното решение какво точно да има като механизми, но тези ми се сториха удобни в един шоу-рум. но и ти си права - и обикновени панти да са, ако са добри, е ОК. А плавното затваряне каквоточно представлява като механизъм - самите панти ли са по-особени, или друго нещо се монтира  newsm78 и как им вървят цените, някой би ли казал?

Не знам цени.
На вид са обикновени панти, но като блъснеш вратичката и се затваря плавно, няма бум-тряс.

# 227
  • Раковски
Не всички панти са с вграден амортисьор, тези на блум са около 5 лв бройката, аз използвам панта на която се защипва амортисьора, по-евтина е и амортисьора е по-силен от тези с вградения.

панта с вграден блумоушън

панта с отделен блумоушън

# 228
Петя,колко е дължината на кухнята?Много малко механизми си изброила,а пък висока цена на шкафовете.Прочетох че е масив-той си е скъп наистина,Не знам дали е много но у нас мъжът ми домъкна 4 кашона механизми.Само в колоната имам 7 блумски чекмеджета

Кухнята се разполага върху стени с размери 2.40 на 3.40м.
d_koleva първо да кажа по твоя въпрос.Сега правим кухня и шкафовете са на височина 2.30 горните са с Блум, които си показала.Тавана е на 2.50 и няма проблем с отварянето.10 см под тавана е добре, но има и ограничители, така че нямай грижи.
pettia2 моята кухня е с размери като твоята и всички механизми са Блум.За 4 чекмеджета избрах механизъм с плавно затваряне Блум за 16лв обаче е за плоскост 16мм, а пантите Блум са до 5-6лв. Не знам какви са ти в офертата, но цената е висока според мен.
Скоро ще показвам снимки, само да сложат кант дръжките.Нямам търпение вече!

# 229
  • Раковски
Механизма на блум от 16 лв се води тандем със частично изтегляне и заключване, това е най-евтиния им механизъм, после следва 22, 33, 43, 45... като от 33 започват да са с пълно изтегляне. Искам да кажа с това, че цената зависи от това.

Ето този е по около 16 пари.

Този е на 43 като е направен да носи повече тежест и работи по-добре (най-много него ползвам, в нас съм същия)

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 19:19 от shadowman

# 230
Шадоу, благодаря за споделените цени  Hug Аз пък си мислех, че летят в космически висоти, а те пък излезнаха достатъчно достъпни. Ще си наконтя и моята кухня с такива джаджи  Crazy

# 231
Хора, помагайте, имам чекмеджета със съчмени телескопични водачи, наложи се да извадя чекмеджето, понеже беше паднало зад него нещо и няма вкарване .... ужас  Cry

# 232
  • София
Аз имах някакви стари чекмеджета, нямам идея дали са съчмени, но трябваше да са под ъгъл, за да влезнат. Леко отгоре и после плавно се пускат. До колкото знам идеята е да не изпадат, ако се издърпат напред, а да трябва да се повдигнат. Пак казвам, нямам идея дали говоря за съчмени механизми.

# 233
  • Раковски
Хора, помагайте, имам чекмеджета със съчмени телескопични водачи, наложи се да извадя чекмеджето, понеже беше паднало зад него нещо и няма вкарване .... ужас  Cry

Вкарай ги в релсите (няма да е много лесно ако са големи чекмеджетата) и ще опре в едни пластмаси, трябва да ги вдигнете или свалите и  да бутнете.

# 234
  • Пловдив
 Grinning Grinning Grinning Почна подготовкатаааааа сглобяват ми кухнята, а ние в същото време налепихме и плочки за зад печката. Ето и снимки въпреки незавършена кухня Simple Smile

# 235
Предчувствам много стилна и нежна кухня отсега! Peace Чакам снимките с нетърпение и дано всичко върви по план!

# 236
И на мен ми изглежда много добре  Peace
Насочили сме се към сходни цветове, но в момента не се сещам имената им

# 237
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета.
Притяснява ме че някак си не ми е толкоз цветна кухнята зелена червена оранжева. По принцип ги харесвам но не и за вкъщи Simple Smile Аз съм по по-така скучните цветове Simple Smile
Ето и плоскостите
А това съм избрала за плоскости
Долни шкафове Kronospam Кроно Орех Тиеполо

Горните МДФ Супер Гланц Капучино

И плота DUROPAL Камелот

[/quote]

А за перденца съм избрала тези. Много нежни ми се струват

# 238
Момичета, макар и в работна обстановка още, много ми се иска да ви покажа кухнята.Всички механизми са Блум.Като я довършат ще снимам и отворени шкафовете.
Ето я

Според вас какви щори биха отивали?

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 20:15 от deni_den

# 239
merita много ти е хубава кухнята!От Съливер ли е поръчана?

Общи условия

Активация на акаунт