Balea, Alverde, Catrice, Essence - 17 (Козметика от ДМ и Лили)

• 78 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Много съм зле с цените... обикновено не ги запомням, понякога не ги поглеждам, не купувам само едно нещо и рядко забелязвам точната сума Embarassed , но мисля че беше 13 лв и нещо.
За трайност не съм критерий аз, защото на мен червилото може да ми стои на устните и цял ден с едно леко подновяване по обяд, ако съм го сложила сутринта. Няма значение евтино или скъпо е също. Като консистенция е много приятно, по-мазно е, но не лепкаво, а леко и на мен ми е идеално, защото зимно време твърде бързо ми се напукват устните в редките моменти, в които съм без червило.
Ето хубаво описание и цената тук е дадена 13,30 лв.

# 271
За много години на всички,с пожелание за здраве и много сбъднати мечти!Да попитам тук за лакочистител без ацетон,дали се предлага от въпросните марки и коя ще ми препоръчате-всичките са нови за мен,искам съвет! Благодаря!  bouquet

# 272
Здравейте и за много години!  Simple Smile
Искам да ви помоля да ми препоръчате балсам за устни-на Alverde хубави ли са? Трябва ми нещо подхранващо за студа!  cold

# 273
  • Варна
На Алверде съм ползвала двата - с череша и с невен. Първият е с лек червен нюанс, вторият - прозрачен стои върху устните. При мен подхранваха и омекотяваха добре, но и аз ги ползвах през топлите месеци. Не знам как ще се справят в студа сега, но ако се ползват постоянно, не би трябвало да има проблем.

# 274
Честита нова година на всички.
Някой ползвал ли е спирали на CATRICE  и доволни ли сте от тях. На пръв погед четките ми допадат, но като качество  и поносимост дади са добри.

# 275
Някой ползвал ли е спирали на CATRICE  и доволни ли сте от тях. 
Не си давай парите. Сухи са, ронят се, общо взето са боклучави.

# 276
За много години на всички - здрави, красиви и много, много обичани  bouquet
Бижу  Hug маслото/червило на Астор от Лили или ДМ е newsm78
Обърках тотално кое къде продаваха Laughing

# 277
В ДМ е.  Hug

# 278
Много съм зле с цените... обикновено не ги запомням, понякога не ги поглеждам, не купувам само едно нещо и рядко забелязвам точната сума Embarassed , но мисля че беше 13 лв и нещо.
За трайност не съм критерий аз, защото на мен червилото може да ми стои на устните и цял ден с едно леко подновяване по обяд, ако съм го сложила сутринта. Няма значение евтино или скъпо е също. Като консистенция е много приятно, по-мазно е, но не лепкаво, а леко и на мен ми е идеално, защото зимно време твърде бързо ми се напукват устните в редките моменти, в които съм без червило.
Ето хубаво описание и цената тук е дадена 13,30 лв.

Много ти благодаря, Бижу, непременно ще ги погледна тези масла  Peace

# 279
Съкровище си ти, благодаря  Heart Eyes

# 280
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За много години на всички,с пожелание за здраве и много сбъднати мечти!Да попитам тук за лакочистител без ацетон,дали се предлага от въпросните марки и коя ще ми препоръчате-всичките са нови за мен,искам съвет! Благодаря!  bouquet

Лакочистителите на Есенс без ацетон са хубави.Огледай ги добре в магазина, то пише кои са без и кои със.  Peace

# 281

Лакочистителите на Есенс без ацетон са хубави.Огледай ги добре в магазина, то пише кои са без и кои със.  Peace

Благодаря,ще го потърся.  bouquet

# 282
  • където ми харесва
Aз ползвам на Лили лакочистителите и съм адски доволна.
За момента ползвам този с ацетон, но мисля, че и другите са толкова добри.
Удовлетворява ме и откъм цена, и  количество, и качество.

# 283
Лакочистителят на Форте с дунапрен вътре в кой магазини го има? И каква е цената?

# 284
  • Варна
Някой ползвал ли е талоните за намаление, които са в списанието на Лили? Аз нещо не си представям как изрязвам и се появявам с тях в магазина, но в крайна сметка, нали за това са ги сложили... Whistling

Загледах лаковете за устни на Римел - Апокалипс, така ще са намалени с 30% Thinking

Общи условия

Активация на акаунт