Намаления зима 2014/2015

• 130 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
25те % от ваучера на НМ важат ли за намалени неща?

# 211
  • София
Не важат.

# 212
Искам да ви питам нещо за картата Гети. Издадоха ми такава миналата година след касите на Карфур в МОЛ България. Не съм я ползвала, но вие ме подсетихте за нея. Сега я намерих и видях, че отпред има надпис МОЛ България. Надявам се, че това не означава, че може да се ползва само там? newsm78 Laughing Мисля, че може би е само реклама, но да попитам все пак.

Важат. Има имам карта от преди година сигурно, издадена в Мол България и си я ползвам и в Мол София.

# 213
Наистина в Мango от днес има до 50 % . В Бенетон има до 30 % .

# 214
  • София

Аз бях в Бенетон в The Mall и не видях на нито един детски артикул намаление!?

За Манго има много добри попадения,но номерата са на приключване /за детското/.

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 15:37 от veka

# 215

Аз бях в Бенетон в The Mall и не видях на нито един детски артикул намаление!?

За Манго има много добри попадения,но номерата са на приключване.
Сега слагаха табелите отвън до утре трябва вече да са ги намалили

# 216
  • София
Комсед "талонът" за регистрация в новия им сайт НЕ е еднократен, ме уведомиха днес.

H&М ми разрешиха да ползвам и талона на друг човек, но в една покупка може само 1 талон. Затова я "разделиха" на 2 покупки по 1 артикул. Искат на касата да кажете реалните имена на човека и ги записват върху талона (но нищо не проверяват, смао записват). Наличностите са различни в различните магазини.

Използвам поста, за да благодаря на всички, които споделят информация в тази тема   bouquet

# 217
До -70% намаление в New Yorker. От кога до кога не разбрах. Това получих, това давам. Simple Smile

http://www.newyorker.de/fileadmin/newsletter/newyorker/sale-deze … 014/index_bg.html

# 218

H&М ми разрешиха да ползвам и талона на друг човек, но в една покупка може само 1 талон. Затова я "разделиха" на 2 покупки по 1 артикул. Искат на касата да кажете реалните имена на човека и ги записват върху талона (но нищо не проверяват, смао записват). Наличностите са различни в различните магазини

В България МОЛ ми поискаха лична карта и добре, че емайл ми е фамилията понеже бях записала само инициали на име иначе се опъваха  #Crazy

# 219

H&М ми разрешиха да ползвам и талона на друг човек, но в една покупка може само 1 талон. Затова я "разделиха" на 2 покупки по 1 артикул. Искат на касата да кажете реалните имена на човека и ги записват върху талона (но нищо не проверяват, смао записват). Наличностите са различни в различните магазини

В България МОЛ ми поискаха лична карта и добре, че емайл ми е фамилията понеже бях записала само инициали на име иначе се опъваха  #Crazy

Моя мейл няма почти нищо общо с името. Зяпах ваучера никъде не пише имена, инициали, нищо  ooooh!

# 220
  • 1st floor
Искам да ви питам нещо за картата Гети. Издадоха ми такава миналата година след касите на Карфур в МОЛ България. Не съм я ползвала, но вие ме подсетихте за нея. Сега я намерих и видях, че отпред има надпис МОЛ България. Надявам се, че това не означава, че може да се ползва само там? newsm78 Laughing Мисля, че може би е само реклама, но да попитам все пак.

Важат. Има имам карта от преди година сигурно, издадена в Мол България и си я ползвам и в Мол София.
Благодаря!

Харесвам много якетата на Манго (като качество) и искам да купя на щерката (тя вече е в дамската номерация). Вече четвърта зима не свалям от гърба си една тяхна пухинка. Дълга, топли, пера я в пералня и нищо не хвърчи от нея. Laughing В кой МОЛ имат магазини и дали някой е видял с колко процента са намалени якетата? Психологическата граница ми е сто лева! Joy

# 221
Не съм на   100% сигурна, но мисля, че Манго има магазин в "Ринг Мол".

# 222
  • София
Манго има в The Mall също,а цените на якетата може да видиш на сайта им http://shop.mango.com/BG/women  Peace

# 223
  • 1st floor
Благодаря!  Hug

# 224
  • София

Моя мейл няма почти нищо общо с името. Зяпах ваучера никъде не пише имена, инициали, нищо  ooooh!

Пардон за дългия цитат. Да уточня, аз пазарувах в Мега мол - Люлин, защото в Парадайс нямаше каквото търсех.
Във ваучера няма имена, а никой не може да има претенции дали мейлът отговаря на истинските имена. Бих се запънала да ми искат нерегламентирано лична карта - нищо такова не пишеше в указанията...

Общи условия

Активация на акаунт