Намаления зима 2014/2015

• 130 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Здравейте! Имате ли идея кога ще почнат намаленията във fan point? Нямам възможност да ходя редовно до мола.

# 361
Има ли аутлет на Зара някъде. Преди години си бях купила много хубава рокля и сега си търся същата, но няма. Сигурно вече не я шият, та надеждата ми е в някой аутлет. Confused

Преди имаше аутлет на бул.България, до Jumbo не знам дали още го има, но преди нямаше много хубави неща там. Не знам дали съществува още Simple Smile

# 362
Има ли аутлет на Зара някъде. Преди години си бях купила много хубава рокля и сега си търся същата, но няма. Сигурно вече не я шият, та надеждата ми е в някой аутлет. Confused

Преди имаше аутлет на бул.България, до Jumbo не знам дали още го има, но преди нямаше много хубави неща там. Не знам дали съществува още Simple Smile

Знам го, но вече го няма. Благодаря за отговора все пак  bouquet

# 363
В DEBENHAMS има доста неща на 50% намаление. Купих си официална блуза за НГ парти- 36лв и елегантна рокля 54лв.

# 364

Знам го, но вече го няма. Благодаря за отговора все пак  bouquet

Е, жлако! Но предполагам все трябва да имат някакъв аутлет и аз ще чакам за инфо, дано някой знае  Praynig

# 365
  • Варна
А тази година кога ли ще започнат големите разпродажби, обикновено са към 10-12 януари?

# 366
  • Варна
Здравейте! Имате ли идея кога ще почнат намаленията във fan point? Нямам възможност да ходя редовно до мола.

Намаление има и е до 30%.

# 367
А тази година кога ли ще започнат големите разпродажби, обикновено са към 10-12 януари?

Различно е за всеки магазин. По-скоро към края на януари.

# 368
Някой знае ли кога започват по големите разпродажби - интересувам се конкретно от Зара, Масимо Дути и БСБ? Особено от последния - http://www.bsbfashion.com/

# 369
  • София

Намаление има и е до 30%.
Благодаря

# 370
  • Sofia
   А аз искам да попитам кога започва най-голямото намаление в Peek&Cloppenburg и до колко процента падат цените? Ако някой има опит от предишни години, моля, да сподели!  bouquet

# 371
В TheMall почти на всеки магазин има табели за намаления.

# 372
Здравейте,

някой знае ли кога намалението в Scandal е повече от 30% и изобщо правят ли по-големи намаления или не си заслужава да се чака?

# 373
Купувала съм от там и на -50%, но най вече от аутлета им в Лозенец.

# 374
Здравейте,

някой знае ли кога намалението в Scandal е повече от 30% и изобщо правят ли по-големи намаления или не си заслужава да се чака?

ако ще си купуваш обувки, по-добре ги поръчай от чужбина

Общи условия

Активация на акаунт