Намаления зима 2014/2015

• 130 709
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
   А аз искам да попитам кога започва най-голямото намаление в Peek&Cloppenburg и до колко процента падат цените? Ако някой има опит от предишни години, моля, да сподели!  bouquet

Последното намаление започва по принцип на 15 януари. Тогава започва и допълнителното намаление с ваучерите за картодържатели. Ден преди да започне намалението винаги правят и вечерна разпродажба пак за картодържатели.
И в момента има намаление - най-често до около 50%, но се намират и остатъчни неща и с по-голямо намаление. Обаче наличието на размери е проблем.

# 376
Абсолютно.
Препоръчвам английските сайтове.

Здравейте,

някой знае ли кога намалението в Scandal е повече от 30% и изобщо правят ли по-големи намаления или не си заслужава да се чака?

ако ще си купуваш обувки, по-добре ги поръчай от чужбина

# 377
Bradley Cooper,

от кой сайт би ме посъветвала да поръчам? Харесала съм няколко чифта ботички на Lacoste.

# 378
Bradley Cooper,

от кой сайт би ме посъветвала да поръчам? Харесала съм няколко чифта ботички на Lacoste.

amazon.de с доставчик май е най-изгодно в момента.

Аз лично точно от Скандал се запалих по кецовете DIESEL, но тук намаленията са доста слаби.

До преди година имаше добри оферти онлайн на ASOS и JAVARI, но ASOS вече е пълна скръб, пускат много скъпи модели, а JAVARI минаха към амазон.

виж темите за amazon във форума - има инфо
 Peace
предполагам ще намериш това, което търсиш, зимните оферти вече почнаха и има неща над 50 % намалени.

(лятото си взех 3 чифта кецове Дизел на цени от 28 до 43 евро. За тия пари тука щях да си купя чифт и половина...  Laughing)

# 379
Благодаря много за информацията, ще прочета в теама и ще разгледам.

# 380
  • Sofia
   mia., много благодаря за изчерпателността! Hug

# 381
Bradley Cooper,

Здравейте,

и аз търся на лакоста боти. Ако намерите моля кажете

# 382

Здравейте,

някой дали има представа кога започват намаленията в Англия? Или къде мога да проверя  Thinking Simple SmileЕвентуално ми предствои пътуване през Март да знам дали да се възползвал от намаленията сега тук или да изчакам.Там знам само за един магазин Примарк ама той май е вечно в промо.

# 383

Здравейте,

някой дали има представа кога започват намаленията в Англия? Или къде мога да проверя  Thinking Simple SmileЕвентуално ми предствои пътуване през Март да знам дали да се възползвал от намаленията сега тук или да изчакам.Там знам само за един магазин Примарк ама той май е вечно в промо.

вероятно са започнали
до март едва ли ще остане нещо

# 384

Здравейте,

вероятно са започнали
до март едва ли ще остане нещо

Благодаря.

# 385
  • 1st floor
Вчера обиколих  мола в Люлин с идеята, че нищо няма там, просто да убия малко време. Е, тръгнахме си с пълни чанти. Crazy Щерката нахвърля някакви тениски по 7 лв от Rezerved, взех си памучна нощница с дантелка за лятото от ХМ за пет лева, една страхотна шапка за 10, а най-големият удар направихме в Cropp - ако купиш две неща от разпродажбата, намаляват по-евтиното с още 50%. Има какво да се избере. Взехме предимно дрешки за тийнейджърката, но и аз забърсах две блузи + една риза за ММ. bowuu Сега издирвам дънки и днес ще ходя в Дъ Мол. Някакви насоки за по-евтини варианти?

# 386
  • София
Хайде пак намаление на Комсед. -30% от 5-10 януари 2015 на всичко.

НеПоКоРнА, благодаря за инфото за Люлинския мол. Днес имам минаване от там и тъкмо си мислех, че сигурно няма да има нищо. Предполагам има същите магазини като другите молове?

# 387
  • 1st floor
Ами, не. Беден е на магазини. Аз заради това не разчитах на успешни покупки.  Laughing В Бенетон няма нищо хубаво, ХМ повечето са парцалки, доста трябва да се обикаля и рови. Грабнаха ме Cropp, още един от сорта на него, ама му забравих името  Mr. Green, и Reserved. Ама то зависи и какво търсиш... Simple Smile

# 388
  • София
Намалението в Комсед предишните години беше 40%, сега е по-малко, но пак върши работа.

# 389
Десигуал в България мол на колко процента е?
Преди 2 седмици бяха на 30%, дали е станало 50%?

Общи условия

Активация на акаунт