БИГ Brother All Stars 2014г. - 4

• 40 936
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 30
И аз като Бонго бих рекла всички вън  Laughing
Гласувах за и Емил, но всъщност ми е все тая кой ще е изгонен и кой - спасен.

# 31
Подкрепям Петя, не знам защо, може би, защото е основното действащо лице - за зла участ, и защото май не се движи по сценарий, болна или луда, но й идва естествено. Не одобрявам никого от тези участници, но все пак, любопитно ми е кого ще изтикат до заветното първо място.

# 32
  • София
  Благодаря за темата! newsm51 newsm51

# 33
  • София
  Подкрепям Емо, не мога да повярвам,че го пиша. Но хич не вярвам "феновете" на Петя да гласуват за нея! И изобщо не вярвам,че някой гласува.

# 34
  • Испания
 Но хич не вярвам "феновете" на Петя да гласуват за нея! И изобщо не вярвам,че някой гласува.

Феновете са само в главата й. Вероятно, гласува горкият й мъж /не че има някакво значение/, та да вземе глътка въздух.  Wink

# 35
Катето си пада по агнешко и това е отдавна известен факт  Peace

# 36
  • Испания
Катето си пада по агнешко и това е отдавна известен факт  Peace

Видяла си го, присъствала си... ? И?

# 37
Не разбирам защо някои от вас отхвърлят възможността човек да си промени характера с напредване възрастта. Аз лично много съм се променила сравнено с младостта ми . Пък и като кажете еди какво си е факт.... все едно сте светили.

# 38
  • софия
Никого не бих подкрепила. Харесвам Тодор по принцип, но алкохолните му подвизи ме отвратиха.
мисля същото

# 39
Подкрепям Тодор. Умен и забавен, особено когато е трезвен.

newsm10

# 40
  • Испания
Гледам в момента предпоследния дебат на испанския ББ /присъстват двамата изгонени в четвъртък, коментатори, бивши участници/ и ми става мъчно за формата у нас. Тук не се манипулира, има 24-часово излъчване, имат интересни и весели мисии... В момента директно излъчваха модно дефиле на участници в предишни издания на формата. Дефилираха в Къщата.

Има много начини форматът да е интересен и да не се манипулират зрителите, да не се монтират кадри и измислят несъществуващи връзки... Crossing Arms

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 00:44 от smileys

# 41
# 42
  • Испания

Най-неприятните издънки на водещия обаче бяха по време на елиминациите и този, и миналия сезон. Без да се усети той започна да издава с коментарите си кого ще гонят, което предизвика и куп коментари сред зрителите, че предаването е нагласено. Често той забравяше и репликите си, правеше многозначителни паузи, повторения, объркваше имената на събеседниците си и дори тези на играчите. Всички тези критики към Кънчев от страна на шефовете му са напълно основателни, защото станаха достояние и на всички зрители.

Абсолютно вярно, за съжаление.

# 43
Ники Кънчев спомена , че ще има награда за победителя и тя била голяма. Аз лично се надявам да  нещо символично. Все пак всеки от тях получава хонорар / кой за колкото е успял да се договори/, защо сега пък и награда. Някак не ми се връзва, другите/ предходни ББ бяха само с хонорар, сега хонорар+ награда / ако наистина има , и ако наистина е парична/, някак не е справедливо, а и с какво този път участниците са по- специални, че да ги и награждават. За мен даже тези са едни от най- скучните/ непопулярни/ неестествени/,със съшити истории и сякаш си играят по сценарий, който още с договаряне на хонорара са прочели и подписали, че ще следват.

Иначе по анкетата, не подкрепих никой, гледах, гледах имената, но никой не ми е присърце, че да го подкрепя. Да си излизат всички и да приключва циркът!

# 44
ВИПовете са само на плакет(+хонорара), Олл Старсите получават автомобил (+хонорара).

Предполага се, че и хонорара на Олл старсите и много по-нисък.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт