БИГ Brother All Stars 2014г. - 4

• 40 945
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 15
          Еми, няколко пъти си препрочитах имената в анкетата, но пусто никой не ми идва "отвътре" да подкрепя !

# 16
  • Ямбол
...
За Тодор съм да е победител...
Само като си го представя със събути гащи и асоциацията ми е за някакъв извратеняк, противен ексхибиционист, който се наслаждава на реакцията на околните.  Sick
В случая алкохолът не го оневинява, а само сваля задръжките му. Няма да остана изненадана, ако е насилник.

# 17
Тошето е добро момче от тъпотата вътре се оля, много тъп сезон, нищо не правят по цял ден.

# 18
  • Испания
Тошето е добро момче от тъпотата вътре се оля...

Joy Joy Joy

# 19
На никой не симпатизирам, но най-забавни за гледане са ми Петя и Тодор.(стига да не си сваля гащите, че тогава е гнусен)

# 20
оная като си показваше цицките да не би да и се радваше ?  Laughing 

# 21
  • при моите деца .....
И на мен приятен и забавен за гледане ми е  Тодор.

# 22
  • София
...
За Тодор съм да е победител...
Само като си го представя със събути гащи и асоциацията ми е за някакъв извратеняк, противен ексхибиционист, който се наслаждава на реакцията на околните.  Sick
В случая алкохолът не го оневинява, а само сваля задръжките му. Няма да остана изненадана, ако е насилник.
Добре, съгласна съм, че може и това да е, не съм му адвокат, само се чудя що ми е оразян цитирания пост. Там, който може да чете между редовете е написано ясно.   

# 23
защо Христо не е в анкетата newsm78
ох той е на полуфинал bash bash smile3538  baduu  baduu

# 24
  • София
защо Христо не е в анкетата newsm78
Защото анкетата е за номинираните.

# 25
  bouquet за темата.

Никой не ми е фаворит за спечелване, Тошко винаги ми е бил симпатичен, и аз не знам защо /ако тръгна да разсъждавам в детайли ще стане много философски/, но, от друга страна, липсата на контрол върху алкохола...

Катето Евро - ми, фалшива ми е, но явно нея я гласят за победител /май да си компенсира заплатите от ТВ 7/. Допреди 7-8 г. си правеше голи фотосесии /няма нищо лошо за жена на 50 г. както беше тогава и разбира се, малко фотошоп/, но, сега ми фалшивее - ни прическа, размъкнати дрехи - ето ме, една от вас, обикновена, поостаряла, готвеща, бъдеща баба/ - ами фалшиво ми е, който я познава /аз имам много близки приятели, които са били през годините много близки с нея, с мъжът й, и винаги това са казвали - готина, купонджийка, обичаща живота във всичките му аспекти Sunglasses/ Ами не ми се връзва. Разбира се, че може да се променяш с възрастта, ама да ми ходи по пижама и жилетка... И това е преиграване, според мен.

Бях приятно изненадана от Христо, и ако той спечели - за мен ще е ОК. Далече съм от мисълта, че харесвам патриархалните му възгледи от миналия сезон, но, ако трябва да бъда честна - с годините и аз, явно съм се променила, и така искам някой да поема отговорността за семейството и да се справя, и взима решения за проблемите,  а пък ако трябва - аз ще си му готвя, чистя, съобразявам с него - така или иначе го правя/правим/, хахах Sunglasses

# 26
  bouquet  Маме

Смятам, че спасени ще са Петя, Тодор и Емил. Иначе Калина ми е симпатична, както и Тодор, когато не е пиян, така че тях двамата подкрепих. Wink

# 27
  • София
Нямам фаворити този сезон.
Върнаха ли дрехите на Емил?

# 28
Подкрепям Тодор. Умен и забавен, особено когато е трезвен.

# 29
Не знам кого да подкрепя...  Thinking

Предполагам, че Пламена ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт