БИГ Brother All Stars 2014г. - 4

• 40 950
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 945
  • Испания
...Излизат нови по-млади и по-интересни жени на "пазара". Confused

...и на такъв Убавец всички му се лепят. Как да не изневери човекът!  Joy

# 946
Какви примери търсите в подобни предавания  Shocked

Показвам на децата до каква деградация и води алкохола.

# 947

Що се отнася до истините, които се казват, то Калина беше най-директна, при това на съвсем трезва глава.

Христо- провинциален Бай Ганьо, който си прави тънките сметчици, говори под носа си, пали фитилите(оказа се, че още първия път той е накарал Тодор да си събуе гащите), плаща на хора отвън да гласуват. Има една тънка ехидна усмивчица, увереността му се засилва с приближаването на финала.

С какво е директна Калина? Освен че няколко души неуморно го повтарят,за да се забие в главата на хората като определение за характера и, аз съм видяла от нея само желание да изпъкне с "директност" и нагаждачество към всеобщото мнение в къщата.

Колкото до Христо,аз да пали фитила на някой,не съм видяла.Това ни го набиха с повтарянето вчера,в студиото на Венета.Аз искам аз да видя,да ми излъчат сцени,които да ме убедят.
Това че е консервативен и разбиранията му за контрол над жената,не ни пасват,не го прави Бай Ганьо. Определението Бай Ганьо покрива съвсем други характеристики,много по-различни от тези,които той показва.
И никой не може да накара никой да си свали гащите,да се напие или да застане на челна стойка.Човек прави това,което сам прецени.За това до каква степен се владее някой,си е виновен само той.
Христо седи отстрани и им гледа сеира.Това,което всеки разумен и нормален човек следва да направи,когато е обграден от такива индивиди като тези в къщата.Точно с това показва,че интелектуалният му капацитет е на ниво ( което общо взето е изненада за мен )

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 14:28 от ametista

# 948
  smile3521 А Калина е главен редактор, щото, нали, тя е по-така и от тях даже.
Да им измислим поне име на предаването. "Двете голи и един без гащи" Опа, това е ако Тошко се включи. "Двете с джуки и един без мозък"

Вие давайте идеи.После като ни го натресат поне ще знаем от къде ни е дошло:)

# 949

Всяка жена в един момент се сблъсква със суровата реалност - годините минават бързо и красотата и младостта са до време. Излизат нови по-млади и по-интересни жени на "пазара". Confused

Да е всяка,не е всяка,но повечето ДА..Но аз викам да разсъждаваме по-свежо- ИЗЛИЗАТ НОВИ,ПО-ИНТЕРЕСНИ И ПО-ХУБАВИ МЪЖЕ  Mr. Green

# 950

Дай боже,всекиму,такава половинка    smile3501

# 951
Петя и в интервюто при Гала /май  Thinking/ каза, че има страхотни съпруг и свекърва, които много я подкрепят и и помагат.

# 952
Просто са се намерили.Адмирации за устойчивостта им във времето.Това е точно красотата на живота,смисълът на всичко,което правим.Без значение него какъв го наричат,без значение нея за каква я мислят,тези двама души са заедно и се обичат и подкрепят въпреки всичко.Хубав мъж,между другото Wink

# 953
  • somewhere near the sea
... Освен че няколко души неуморно го повтарят,за да се забие в главата на хората ..................
Колкото до Христо,аз да пали фитила на някой,не съм видяла.Това ни го набиха с повтарянето вчера,в студиото на Венета.Аз искам аз да видя...............
Христо седи отстрани и им гледа сеира.Това,което всеки разумен и нормален човек следва да направи,когато е обграден от такива индивиди като тези в къщата.Точно с това показва,че интелектуалният му капацитет е на ниво ( което общо взето е изненада за мен )
Дааа, няколко души са се наговорили неуморно да те объркват Crossing Arms
Христо седи отстрани, гледа сеир и ти разбра, че има висок интелектуален капацитет?

# 954
Няколко дни не можах да гледам, но като ви чета не мисля, че съм изпуснала нещо.
Снощи пуснах голямата уста, но след като Павел Чернев взе думата, смених канала. И се питам, може ли да има такива дебелокожи и дебелооки хора. Говорят с такава омраза за схемаджии в една игра, при положение, че те самите имат огромни издънки и са схемаджии в живота.

# 955
Тошето е моя човек, вярно пие много, което не е ясно дали не ни показват сто пъти две вечери, но поне е забавен другите са няма такава драматургия. Тази Калина е отегчена от живота, Китайчето всичко е нагласил с жена си, Христо ми е много скучен, Катето не е лоша, но си личи, че е влязла само за да ни разкаже за парите от Бареков Simple Smile

# 956
А Калина на какво е главен редактор, че пак съм изпуснала  Joy

# 957
... Освен че няколко души неуморно го повтарят,за да се забие в главата на хората ..................
Колкото до Христо,аз да пали фитила на някой,не съм видяла.Това ни го набиха с повтарянето вчера,в студиото на Венета.Аз искам аз да видя...............
Дааа, няколко души са се наговорили неуморно да те объркват Crossing Arms
Христо седи отстрани, гледа сеир и ти разбра, че има висок интелектуален капацитет?

Да,налага се мнение на масата зрители,точно от екрана,от медиите като цяло,абсолютно съм убедена в това и смятам дори,че е очевадно.
А според теб какво друго,освен да им гледа сеира,трябва да прави един нормално и поне средно интелигентен човек?
Написала съм "интелектуален капацитет на ниво",а не "висок интелектуален капацитет". Сега не ни е показвал някакви знания и прочие (а може би наистина една идея по-преувеличено се изразих и аз),
но способността му да се контролира,да не влиза в махленски разправии,да преценява хората и събитията,е достатъчен показател за наличието на интелект,не мислиш ли?

# 958
А Калина на какво е главен редактор, че пак съм изпуснала  Joy
на журнала "Околовръстно-експрес"  Laughing

# 959
Хахах, с Албена Вулева могат да направят предаване: " жлъчната тъпота"

Общи условия

Активация на акаунт