Изневяра?

• 20 972
  • 109
  •   1
Отговори
# 60
Аз не разбрах сега последно какво се е случило newsm78

# 61
Разгадах мистерията! Осени ме като гръм от ясно небе покрито с облаци!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та значи ето го и дългоочакваният отговор на всички загадки: Мъжът на авторката на темата, се е размечтал за собствената си жена и една капчица семенна течност се е отронила като сълзичка върху бельото му. Това може да е само комплимент за жената.
Сега всички ще спим спокойно и няма смисъл от шаш и паника.
Може да са били в обтегнати отношения, но никой не знае какво е на душата на един мъж.
Тази история трябва да завърши с хепи енд!!!

# 62

[/quote]                     Ох, дано  Flutter

# 63
  • София
Ама не беше бельо,а панталон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 64
Бельо или панталон все тая Wink

# 65
  • София
Абе не е все тая  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 66
Имах нужда от силна доза смях днес. Благодаря за темата, взех си я!

# 67
Е, ако човека си е помечтал за колежката докато я гледа как се е навела да си оправи чорапогащника и се е заиграл с одноокия, то тогава авторката има по голям проблем.

# 68
Разгадах мистерията! Осени ме като гръм от ясно небе покрито с облаци!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та значи ето го и дългоочакваният отговор на всички загадки: Мъжът на авторката на темата, се е размечтал за собствената си жена и една капчица семенна течност се е отронила като сълзичка върху бельото му. Това може да е само комплимент за жената.
Сега всички ще спим спокойно и няма смисъл от шаш и паника.
Може да са били в обтегнати отношения, но никой не знае какво е на душата на един мъж.
Мнооооого романтично.Стана ми тъжно ,че никой член не плаче за мен.Ама както и да е.Ще си пусна отделна тема.
Не може ли просто да попита от какво е петното?Да каже ,че трябва да знае с какъв препарат да го третира за да го изпере...Верно ,че после може да го обвини и в лъжа.

# 69
  • София
А не може ли просто да го изпере и повече да не се заглежда в петната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 70
Неее много е обикновено и няма драма.

# 71
Ако петното е отзад на дънките и се съмняваш, че е сперма, имаш още по - голямо основание за притеснение...
Това щях да напиша и аз, но реших, че на авторката не и е до смях:)

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Направо немога да повярвам...какви неща се случват в този раздел на форума.Наблюдавам,чета от години и все се чудя от къде им идват на ум повечето неща,които пишат жените тук ...Ревност,недоверие и прочие  в изобилие ....

Лафът гласи " Ако се дебнем ще се хванем "  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 72
  • София
Ами тя авторката май изчезна отдавна и ни остави да интерпретираме сами  Mr. Green Mr. Green

# 73
Ами тя авторката май изчезна отдавна и ни остави да интерпретираме сами  Mr. Green Mr. Green

Има ли я ,няма ли я ...важното е да развиваме темата ...

Откога не съм се смяла така  Laughing Laughing Laughing

# 74
Да видим: аз съм виждала засъхнало петно от семенна течност не върху дънки, а върху анцугова материя черна на цвят. Еми белезникаво си е, като го разчоплиш с нокът пада прах. Не ми се смейте, не изглежда да е с плътна структура по-скоро е полуорозрачно.
Не се вкарвай във филми, мъжа ти може да си е ударил една ръчна в тоалетната докато си спяла, не е задължително да ти е изневерил.
Ако подушиш женски парфюм, намериш следи от женски гримове по дрехите му това е обезпокоително. И намери начин да разбереш паролите му за скайп, е-мейл, Фейсбук (аз така го гепих моя навремето, че ми кръшка).
И как му намери паролите интересно

Общи условия

Активация на акаунт