Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата при подготовката на децата за състезания?
Какви са някои методи за по-бързо приготвяне на децата сутрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата при подготовката на децата за състезания?
-
Какви са някои методи за по-бързо приготвяне на децата сутрин?
Родителите използват различни техники за ускоряване на подготовката на децата сутрин, като например използване на награди или наказания, създаване на състезание с времето, предлагане на забавни дейности като гледане на телевизия или четене, установяване на рутина и предварително опаковане на дрехите и закуската.
-
Какви са изискванията за получаване на карта за градски транспорт за деца над 7 години?
-
Какво е типичното време за подготовка на децата сутрин?
При нас си е отделен час и се рисува сериозно (или се работи приложно според темата). В 4 клас в момента рисуват предмети от натура със светлосенки и то доста добре, а не са с разширено изучаване на рисуване. И пак казвам, това е най-обикновено квартално училище, при това от непопулярните в квартала. Просто учителите си вършат съвестно работата.
има задачи за смятане и (например) участъците със сбор 5 - да се оцветят в зелено, 6 - синьо и т.н.
кое е това училище? може и на лични
физическото и то така - тичат из салона, понякога играят футбол, по-често едно, две си играят с топката, другите гледат

/ , само логопедката ме изгледа страннно, като отидох при нея"
Да се смея ли, да плача ли
На мен тези дни обличането на Калоян ми е голям проблем - аз самата не се навличам много, съответно и него не навличам. В училището не е студено, но снощи мъжът ми се скара защо съм го пуснала по къси чорапи - студено му било на детето, та днес е навлечен с чорапогащник
Ако на детето му е студено и иска е друга работа, ама то вашето май е от типа "Какво е пуловер? - онази дреха, която майките навличат на децата, когато на тях самите им е студено".