Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предизвикателствата при подготовката на децата за състезания?
Какви са някои методи за по-бързо приготвяне на децата сутрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предизвикателствата при подготовката на децата за състезания?
-
Какви са някои методи за по-бързо приготвяне на децата сутрин?
Родителите използват различни техники за ускоряване на подготовката на децата сутрин, като например използване на награди или наказания, създаване на състезание с времето, предлагане на забавни дейности като гледане на телевизия или четене, установяване на рутина и предварително опаковане на дрехите и закуската.
-
Какви са изискванията за получаване на карта за градски транспорт за деца над 7 години?
-
Какво е типичното време за подготовка на децата сутрин?
Доста от първолаците излизаха рано, от това, което видях. Имаха си листчета със задачките, но моята вече го нашари, та не мога да го пусна. Предполагам, че скоро ще ги пуснат и официално.
... да съм диктувала и туй то. Добре че дадохте линкове
, освен че ползвам и Браво -
Но тя и не искаше да ми обяснява много - каза: "Бе трябваше таз елхичка да я нарисуваме наобратно, ама аз нали знаеш, че много не обичам да рисувам. Рисувах там, ама не стана много красиво...", та идея си нямам какво значи "красиво" в тоя случай
И много правилно казваш - сметките не са толкова важни, а съобразителността специално за 1.клас на това състезание. Моята е смятала вярно, но не е била много съобразителна, но тя си ми е заплесче