iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 636
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Да повторя питането си, че май се потулило някъде Simple Smile....
Може ли да ми препоръчате Колаген с добра усвоимост, както и от комбинацията Глюкозамин+Хондроитин+МСМ ? Необходими са за възрастен човек с болки в колената.

# 541
# 542
Момичета, случи се неочакваното - получих си пратката от 24.11. Оказва се, че е пристигнала в пощата на 17.12 и оттогава си седи там. ooooh! Аз не съм получила известие за нея. Може да са изпратили, но да се е загубило - това се е случвало и друг път. Една служителка ми се обади на мобилния (той е посочен под името върху колета) и ми каза, че пратката седяла забутана зад някакви други и не я били видели. Rolling Eyes Но поне дойде. Няма нищо за разваляне в нея, само хранителни добавки са, но са ми важни и много се зарадвах. Embarassed

# 543
  • Пловдив
Ееее, страхотна новина.
Сега и аз остава да отида, за 5-ти път, и да ги накарам да се разровят, а не само в тетрадката да гледат.

# 544
  • гр. София
Leila, мисля че се гледа цената след отстъпката, т.е не ти достигат още няколко цента до 20$

Според мен това е крайната цена, която трябва да платя: Estimated Order Total
$23.53, така че съм над 20$.  Peace

# 545
  • София
Leila, мисля че се гледа цената след отстъпката, т.е не ти достигат още няколко цента до 20$

$23.53, така че съм над 20$.  Peace
Да, това е сумата, която трябва да платиш

На кашона се изписва сумата на поръчката без доставката или от $23.53 извади доставката  и ако е около 20$, вероятността да пристигне в Пощата е много голяма  Peace

# 546
  • Варна
Днес ми пристигна поръчката от 17.12, тази от 1.12 още я няма  Crossing Arms

# 547
  • Русе
Cioccolata, честита пратка! Grinning
Хем ми даде надежда, хем се притесних, че ако и моята са я забутали или не съм си получила известието, вече са минали 20 дни от пристигането и може да са я върнали обратно. Confused
Доколкото разбрах от предни теми, ако не я получат обратно, няма шанс да ни върнат парите.

Потвърждавам, че БГ пощи имаха проблем поне няколко дена миналия месец, заради смяна на софтуера или нещо подобно - поне при нас не приемаха пратки изобщо.
Освен да ходя да си я търся и аз... Rolling Eyes

# 548
И аз днес взех своята от 30.11. Аз бях ходила да питам в пощата преди седмица, така че тогава със сигурност не беше дошла.
Надявам се да няма повече загубени пратки. Все пак плащаме предварително за тях.  Naughty

# 549
  • Пловдив

$23.53, така че съм над 20$.  Peace
За да използваш отстъпката при доставката, трябва сумата БЕЗ ДОСТАВКАТА да е над 20$, а сумата от 23,53 в случая е с доставка Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 550
Здравей denis.
Момчето ми е на 2 години и 3 месеца като има алергия към белтък на кокоши яйца.
Можеш ли да ми препоръчаш мултивитамини и/или имуностимулатори за него?
От октомври до сега се разболява 3 пъти, като последния път се наложи да пие антибиотик заради услужения - Бронхит.   Sad
Благодаря предварително.

# 551
Едно такова питане - днес ми пристигна Vitex-a (Пратка от 04.12.)
Отделно от месеци вземам тази вечерна иглика.
Двете неща могат ли да се пият едновременно или... newsm78

И като стана въпрос за вечерна иглика - тази, горната е от 1300мг и дозата е от 1 до 3 капсули/дневно.

А тази, примерно, е 500мг и дозата е 2 капсули/дневно.
Гледах състава и на двата продукта, но не намирам логика Thinking

# 552
  • София
zzz_marinova 
Ето няколко предложения, но се консултирай и с педиатър  Peace
Мултивитамини - приемат се след хранене
http://www.iherb.com/Vitamin-Friends-Multi-Vitamin-Vegetarian-Gu … tin-Gummies/48951   аромат на  грозде
http://www.iherb.com/ChildLife-Essentials-Multi-Vitamin-Mineral- … fl-oz-237-ml/6368
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Gummies-Multi-Vitamin-fo … -90-Gummies/43067
Omega 3 - DHA, приема се след хранене
http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Baby-s-DHA-Vegetarian-1-fl-oz-30-ml/46271
Сироп от черен бъз - приема се след хранене
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Organic-Sambucus-for-Kids-Bio- … l-oz-120-ml/43059

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 553
Едно такова питане - днес ми пристигна Vitex-a (Пратка от 04.12.)
Отделно от месеци вземам тази вечерна иглика.
Двете неща могат ли да се пият едновременно или... newsm78

И като стана въпрос за вечерна иглика - тази, горната е от 1300мг и дозата е от 1 до 3 капсули/дневно.

А тази, примерно, е 500мг и дозата е 2 капсули/дневно.
Гледах състава и на двата продукта, но не намирам логика Thinking

Ооо, бях си харесала тази вечерна иглика от 1300мг, има ли ефект, би ли написала?? И някой дали знае има ли алтернатива в аптеките?

# 554
Като попиташ в аптеките, ще ти кажат за алтернативи на вечерната иглика, но със сигурност има Прим Ойл. В дадената аптека може да има и нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт