iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 655
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък получих поръчка, направена на 20 декември, на 5 януари. За първи път ми се случва толкова светкавична доставка Simple Smile

Дано и вашите поръчки дойдат възможно най-скоро  Peace Peace Peace

# 526
Leila, мисля че се гледа цената след отстъпката, т.е не ти достигат още няколко цента до 20$

# 527
  • София
Днес направих поръчка за малко над 20$ и доставката ми се смъкна на 2$. Зарадваха ме много   bouquet

# 528
Днес направих поръчка за малко над 20$ и доставката ми се смъкна на 2$. Зарадваха ме много   bouquet

И моята днешна поръчка мина с доставка 2$ Simple Smile, дано само дойде по-навреме!

# 529
Пак промени в цените на доставката. Пуснах поръчка с доставка 5,34 $ (над 20 $, Shipping Weight: 2.13 lbs (0.97 kg).

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 13:07 от Покипси

# 530
Вчера цял ден умувах кое ми е най-приоритетно за поръчване и чак днес я измъдрих. За 85-доларова поръчка доставката ми е 3.56.
denis да знаеш, че винаги когато ми отговаряш ти благодаря   bouquet ,ама телепатично
А тази поръчка я направих заради Мадре С-то. През лятото им се чудих, пък после се ядосвах, че съм пропуснала възможност. Като сложа и Имун-пунша обаче, излиза високата цена. Не дават по две.
И понеже съм голям пич, си поръчах ензимите от 47$ :
 http://www.iherb.com/Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro-Premium-E … sr=null&ic=23 аха, даже 48 били. Защо ми ги показа! Луда работа Crazy
Любимият ми Черен кимион, без който не си оставям къщата:
 http://www.iherb.com/Amazing-Herbs-Black-Seed-90-Softgel-Capsule … ;sr=null&ic=1
Омега-3, за която се получи цена от 2$ 
И този Лутеин за който нямам мнение, освен че ме устройва цената за напасване на поръчката:
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Lutein-20-mg-30-Softgels/40607

И сега да сложим код: WRF968

Peace

# 531
Иленка, преди са възстановявали парите в такива случаи, но явно от миналата година са спрели да възстановяват, когато причината е такава - загубена пратка. На мен не ми ги възстановиха.

# 532
Е как смятате имам ли основание да им пиша, че се чувствам преебана, че вчера ми таксуваха доставка 6,67 , а днес можеше да е наполовина или да пия една студена вода  Mr. Green

Честно казано си е гадно. Чувствам се преебана  Crazy

Код за отстъпка 5/10 $ при първа поръчка от www.iherb.com VUZ103

# 533
сега да променят пак и цената на тежките доставки, че ми трябва Алое, а не ми е изгодно със 14 долара доставка  Rolling Eyes

# 534
  • София
Денис, колко е ППД DHA за бременни?  Hug

За DHA - около 1000мг /дн  - това е оптимална доза, но не е проблем да е и повече.
Добре е да се приема и по малко ЕРА

milanda Peace

Cioccolata, сайта възстановява сумата за неполучена пратка - по тяхна преценка и без проблем ако пратката се върне при тях

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 535
А дали въобще се връщат пратките при тях? Rolling Eyes А иначе разбирам, че е по тяхна преценка...

# 536
  • видин
Това дали се връщат пратките или не - ние няма как да го знаем и проверим. Може само да разчитаме на коректност, но дали я има е друг въпрос. Аз лично предпочитам да увеличат цената на доставката поносимо, но да се увеличи сигурността. Защото друго си е да има пратката тракинг номер- служителите не могат да злоупотребят - всичко е описано. Както е при китайчатата. Може да е биберон, ама се подписвам и пощаджийката го маркира с четеца. А така може да си вземе кашончето и нищо не мога да докажа. Но за съжаление нямаме друга опция.

# 537
На мен ми се случи през есента. Пратката се върнала при тях още след няколко дни и разбрах за това от имейла, който ми пратиха че ще ми връщат пари. Обаче с 20$ по-малко!

# 538
  • София
от днес сайта има промоция- 20% намаление на цената на доставката.

# 539
  • София
Ето и новите /засега/ цени:
Ако поръчката е за сума над 20$
 - получавате 50% намаление от цената на доставката 
Ако теглото е над над 2lbs - получавате още 20% намаление

тегло                   - цена      -50%   + -20% нам-е
1lbs  (0.454 kg)  -   $4.00   -  $2.00
2lbs  (0.907 kg)  -   $8.90   -  $4.45      - $3.56
3lbs  (1.361 kg)  -  $13.35  -  $6.67      - $5,34
4lbs  (1.814 kg)  -  $17.80  -  $8.90      - $7.12

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919