iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 638
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Едно такова питане - днес ми пристигна Vitex-a (Пратка от 04.12.)
Отделно от месеци вземам тази вечерна иглика.
Двете неща могат ли да се пият едновременно или... newsm78

И като стана въпрос за вечерна иглика - тази, горната е от 1300мг и дозата е от 1 до 3 капсули/дневно.

А тази, примерно, е 500мг и дозата е 2 капсули/дневно.
Гледах състава и на двата продукта, но не намирам логика Thinking
Оптимална доза е 2х1300мг, не е проблем да се приема и повече
При опити за бебе, ако се приема по-висока доза, трябва да се приема до О. / разрежда малко кръвта и влияе на простагландините - от там на гладката мускулатура/
Може да се приема с Витекса
За продукта на Health From The Sun - намалили са дневната доза, за сметка на броя дози Simple Smile
Който не гледа мг. и кол-во GLA - шанса, да предпочете този продукт е голям

# 556
и аз да се похваля с получена пратка от 26.11.2014. пристигна най накрая днес

# 557
  • видин
Получих пратката от 30.11.
Всичко е наред, само дето много се забави.

# 558
denis., огромно благодаря за сетен път Hug
Видях, че количеството е по-голямо, но ми е странно, че не са написали примерно 4-5капсули дневно, за да се получат около 2500мг Thinking

Ооо, бях си харесала тази вечерна иглика от 1300мг, има ли ефект, би ли написала?? И някой дали знае има ли алтернатива в аптеките?
Аз я вземам заради отвратително неприятен ПМС, определено с нея ми е по-добре Peace

# 559
  • гр. София
Lara1, denis., сега разбрах каква е работата!  Grinning Благодаря!  Hug

Момичета, а да попитам как се ориентирате в това море от хранителни добавки????  ooooh! Аз станах разногледа....  Shocked Виждам, че denis. е най-запозната може би..... И тъй като нямам много опит не само в поръчването от чуждестранни сайтове, но и в ползването на добавки, може ли да препоръчате марки/фирми, към които да се ориентирам? Заслужава ли си да се поръчва от сайт, вместо да си купя от аптека? По-евтино ли е?  Thinking

# 560
  • София
Lara1, denis., сега разбрах каква е работата!  Grinning Благодаря!  Hug

Момичета, а да попитам как се ориентирате в това море от хранителни добавки????  ooooh! Аз станах разногледа....  Shocked Виждам, че denis. е най-запозната може би..... И тъй като нямам много опит не само в поръчването от чуждестранни сайтове, но и в ползването на добавки, може ли да препоръчате марки/фирми, към които да се ориентирам? Заслужава ли си да се поръчва от сайт, вместо да си купя от аптека? По-евтино ли е?  Thinking
Голяма част от марките се предлагат и в БГ, но цените са доста по-високи.
Напр.:  Nature's Way, Now Foods, Doctor's Best, Natrol
Колкото до марки/производители - зависи какво ти трябва, кой ще го приема и т.н. - едни марки предлагат кач-вено РМ, други сироп от черен  бъз, трети коластра и т.н.

# 561
  • гр. София
Благодаря, denis.    bouquet

А какво е РМ?  Blush По принцип питам за себе си. Досега освен за косопад, други добавки не съм пила. Всъщност веднъж или два пъти си бях купила и Q10. Основно проблема ми е в косата /или аз така си мисля/ и косопада. От около две години има моменти, в които много ми пада косата, после намалява....пак започва....Мазала съм се с различни неща, пила съм разни добавки, но ефекта е временен май. На лекар не съм ходила, но съм се замислила да не и от годините...... Thinking Та така.... С две думи за мен засега.  Peace  Разбрах, че е хубаво в такива случай да се пие цинк, селен, вит. А и Е, биотин...

# 562
Leila, лично аз не се ориентирам  Laughing Затова си ползвам простички неща за подсилване на имунитета - рибено масло, коластра, мултивитамини, прополис, сироп от арония даже пих по едно време. И понеже не знам останалите неща колко е добре да се приемат и дали нямат натрупване/вреда/зависимост от някой друг витамин, примерно калция, не приемам нищо друго. Да чукна на дърво, май не ми се и налага.

РМ e рибено масло.

Влязох друго да ви питам всъщност - имам направление за кръвни изследвания, абсолютно профилактичен преглед. Идеята е като ми вземат кръв да ми изследват нивата на витамините и да ми кажат от какви добавки имам нужда - например нивата на вит.Д, B12, магнезий... Въпросът ми е как да разбера дали са ми включени в направлението, личната изобщо може ли да ми издаде такова направление,или трябва да доплатя на лабораторията.  newsm78

# 563
  • София
Leila  
РМ - рибено масло, Омега 3 - полезно е за косата  Peace
Ето и още няколко продукта - разгледай ги
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-90-Tablets/1714
масло от вечерна иглика
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-High- … 120-Softgels/1961
силика
http://www.iherb.com/Now-Foods-Silica-Complex-180-Tablets/799
http://www.iherb.com/Neocell-Keratin-Hair-Volumizer-60-Capsules/ … ;sr=null&ic=1  - този кератин, в момента не е наличен ное на по-изгодна цена
или
http://www.iherb.com/ReserveAge-Organics-Keratin-Booster-60-Vegg … sr=null&ic=16
вит. Д  - чрез хормоните влияе на косата
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vitamin-D3-5-000-IU-30-Softgels/30410  - на промо цена, по 1 пред ден

Oфeлия
провери тук:
http://www.cibalab.com/documents/nhif2012.pdf

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 22:59 от denis.

# 564
  • гр. София
Офелия, denis., благодаря за отговорите. Ще разгледам предложенията.  Simple Smile

denis., масло от вечерна иглика се предлага доста и по нашите аптеки. Бих казала, че в момента май е едва ли не на мода - препоръчва се за какво ли не......... Grinning Лошото е, че аз имам и някои заболявания и ми е трудно да избера нещо ей така............

А някакви марки за добра козметика за тяло? Единствената позната май ми е Alba Botanica.  Tired

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 23:08 от Leila

# 565
За тяло Deep Steep,съотношението качество -цена е супер .Hяма алкохол, а аз го избягвам ,състава е супер , всичките им аромати са супер.

KIQ 699

# 566
  • гр. София
За тяло Deep Steep,съотношението качество -цена е супер .Hяма алкохол, а аз го избягвам ,състава е супер , всичките им аромати са супер.

KIQ 699

Благодаря.   bouquet

# 567
  • Пловдив
А някакви марки за добра козметика за тяло? Единствената позната май ми е Alba Botanica.  Tired

Аз харесвам и Reviva labs. Най-любима за коса и лице ми е Earth science, но за тяло още не съм я пробвала Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 568
  • гр. София

Аз харесвам и Reviva labs. Най-любима за коса и лице ми е Earth science, но за тяло още не съм я пробвала Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

Lara1, благодаря.   bouquet

# 569
denis. благодаря ти много за отговора. Определено и педиатър ще питам, както и алерголога му.
Благодаря отново.

Общи условия

Активация на акаунт