Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 340
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Къде си слагала филъри и кога започна?

# 106
Първият филър го сложих преди около 6 години. Обаче, изобщо не мога да кажа, че бях доволна. Тогава се предоверих и сега като си помисля колко съм била наивна, направо ме хваща яд.
През последните 3-3,5 години слагам редовно, но вече съм проучила нещата едва ли не до основи. Вече писах при коя докторка и какви филъри слагам.

# 107

jalana  Hug предполагам си правила една процедура? На кой център се довери? Коя терапия intrasutical прави (нали са четири) Simple Smile

Алена, сори че бавно отговарям, Интрасютикълс съм си правила 6, а не една. С една нищо не се постига. Доста съм доволна от тази процедура, мислех да си слагам филъри, но предпочитам реално да подпомагам кожата си и да се старая да я поддържам по-хидратирана и свежа. Филърът е само за една област, а тук третирам цялото лице.  В Нирвана съм си правила процедурата. А иначе съм пробвала 'Rejuvenate - https://www.youtube.com/watch?v=MruW1mSFfIc Сега имат и бустери, витамин C, които могат да се и комбинират https://www.youtube.com/watch?v=MruW1mSFfIc

Хидрафейшъл, пак там съм си правила. Порите, когато са изчистени в дълбочина е нормално а поемат по-добре от серумите. В момента нямам снимка да ви покажа, но когато ми правят Интрасютикълс на устните, два дни ходя, все едно са ми вкарали хиалурон, разбира се спадат, но се чувства хидратацията.

Иначе обяснението за мезо конците направо ме разби, ти си половин лекар направо  Grinning Благодаря ти за обяснението.

Това фотоподладяване и мен ме е страх да пробвам, иначе радиочестотен лифтинг, не съм много в час, но ще проуча за какво иде реч.

# 108
Отново съм с нов филър. Познайте какъв?

# 109
  • Варна
Отново съм с нов филър. Познайте какъв?
Хайде ,кажи си.Къде,колко,марка,цена. newsm78

# 110
Е, нали вече казах, че ползвам само 2 вида филъри. И сега отново избрах един от тях - Juvederm Voluma. Имах още малко за запълване в средната част на лицето - скули и между скулите и носа. Мисля, че стана прекрасно - отново. По-пълен резултат, обаче, очаквам след около 10 дена. Тогава ще има още едно допълване. Моята докторка работи така - предпочита да сложи филъра на 2 пъти, за да не травмира и разтяга тъканите, като инжектира цялото количество наведнъж.
Но вече се харесвам! Цена 550 лв.

# 111
Boreva, колко ти издържат филърите, знам че е индивидуално, но все пак.  Peace

# 112
  • Варна
Привет момичета.Връщам се от RF лифтинг.На първо четене,лицето ми е като добре почистено.Кожата ми е много дехидратирана,Вместо 1 ампула серум,при мен отидоха 2.

# 113
Boreva, колко ти издържат филърите, знам че е индивидуално, но все пак.  Peace
Специално този филър на Juvederm издържа доста дълго - повече от година. Дават го с продължителност година и половина. През лятото слагах друг на същата фирма и все още ефектът е налице.

# 114
  И от мен здравейте в новата тема !   bouquet

Не се включвам често , че и аз след раждане на 43 . Почти на два месеца е бебка и недоспиването ме разбива . Имам си едни сини кръгчета под очите , временно , надявам се .  Simple Smile
 Нямам бръчки , но бузите леко ми увиснаха . Гледам клипчета , че масажа доста помага да се повдигнат леко . В момента използвам за маска хума от Алтай , която много добре почиства и стяга кожата .

# 115
  • гр. София
Борева аз ще я поръчвам от Ягодка, имат и коледно намаление! Има ли упътване на български/английски как се ползва? newsm78
Колко ще ти излезе с намалението?
 Виж и тук:
http://www.lookfantastic.com/elemis-papaya-enzyme-peel-50ml/10365474.html
има кодове за отстъпка, напимер тук има за -20%
http://www.voucherbox.co.uk/vouchers/lookfantastic
 и с него маската ще ти излезе около 59 лв.

Извинявам се за намесата, но цените в Ягодката са почти тройни на някои видове козметика, която може да се намери и по аптеките. Направо се чудя как ги продават........ Thinking Не визирам търсения от вас продукт.  Peace

# 116
Е, нали вече казах, че ползвам само 2 вида филъри. И сега отново избрах един от тях - Juvederm Voluma. Имах още малко за запълване в средната част на лицето - скули и между скулите и носа. Мисля, че стана прекрасно - отново. По-пълен резултат, обаче, очаквам след около 10 дена. Тогава ще има още едно допълване. Моята докторка работи така - предпочита да сложи филъра на 2 пъти, за да не травмира и разтяга тъканите, като инжектира цялото количество наведнъж.
Но вече се харесвам! Цена 550 лв.
Да,повечето лекари практикуват по този начин. Около 10 дена след пъроначалното поставяне се забелязва леко "потъване" и тогава се препоръчва попълване за постигане на пълен резултат.Така поне са ми обяснили на мен  Laughing

# 117
Да, но с филърите трябв да повтаряш процедурата след определен период от време

# 118
  • Велико Търново
Каквато и процедура да правиш, за поддържане на ефекта, трябва да се повтаря - и радиочестотния лифтинг, и мезотерапията.....аз правя два пъти годишно Peace

# 119
Днес ми инжектираха и остатъка от филъра. Страхотен резултат! Направо съм мнооого доволна. Очаквам след няколко дни до седмица, резултатът да е вече пълен.
Е, друго си е човек, като се понапълни тук там!

Общи условия

Активация на акаунт