Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 151
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Не помня дали в тази тема съм споменавала, че открих много хубави упражнения за лице, които отнемат много малко време, а вярвам, че помагат.Ако някой проявява интерес ще пусна тези, които ми харесват на мен.Иначе има доста неща в нета.
Друго, което помага е обърнати пози или такива с наведена глава, така се кръвоснабдява лицето.

# 256
Точно при по-скъпите, а съответно и предполагащи по-високо качество козметики, проблемът с големината на молекулите, и то не само на колагена, се решава, чрез използване на високи технологии. Благодарение на тях, една такава молекула се свежда до вид, подходящ за усвояване от клетките на кожата.

Глупости на търкалета, както казваше баба ми.

Това се учи по химия, в училище. Не може да се намали размерът на молекулата, може да се измени  само подредбата им. Така, че който ти го е казал, го прати да прочете малко. Като вземете да си вярвате сами и да обявявате елементарни грешки за 'Всеобщо известни неща"  newsm78

Както кажеш! Явно разбираш от химия.

# 257
Този дерма ролер и вкъщи ли може да се ползва или пак нещо не съм разбрала? Виждала съм го само като процедура в салон, но ми казаха, че се прави с местна упойка, защото е болезнено.
Аз го използвам и в къщи.  По предложение на козметичката ми си накупих някой неща и го правя няколко пъти месечно. Болезнено е, но се издържа и без упойка

# 258
  • Бургас
Нали трябва да се надереш до кръв, че да има ефект (така ми обясни моята козметичка). После можеш ли да излезеш от вкъщи? Не остават ли белези?

# 259
  • на кого му пука
Галчудо ,пусни някое клипче.Не пречи да видим нещо ново.Аз на челна стойка едва ли ще застана ,но нещо друго бих пробвала.  bouquet

# 260
  • Бургас
На Ема Харди -кратко и лесно   
Скрит текст:
Фейслифтинг на Галина Дубинина 

Стойка на глава и аз не мога, но ето тези са лесни:

Скрит текст:

# 261
Последните 3 упражнения за какво са?

# 262
  • София
За лице, не знам, ама за дупе ще помогнат Grinning

# 263
  • Бургас
Това са асани от йогата, но ги дадох като пример за пози с наведена глава.Така лицето се кръвоснабдява и съответно подмладява  bowuu

Кое за дупе, тези ли? Напрви ги и ще видиш къде е ефекта, предимно са разпъващи   Simple Smile

# 264
Нали трябва да се надереш до кръв, че да има ефект (така ми обясни моята козметичка). После можеш ли да излезеш от вкъщи? Не остават ли белези?

Не е задължително да се надереш до кръв. Моя го ползвам със серуми и целта е да проникнат по добре серумите в кожата. Никога не съм се драла до кръв.
Определено виждам полза от него.

# 265
От около месец ползвам ето тези нещица и съм доволна, в допълнение ползвам само крема за капиляри на Фитокод, върху проблемните зони.
Крема за около очи и кислородния кем за лице отчитам, че ще бъдат по-добри за лятото, но кожата ми в един момент беше така дехидратирана, че компенсирах с по-често мазане, въпросните и по-голямо количество.
http://asticosmetics.com/?p=pr_2&s=459&lang=bg
http://asticosmetics.com/?p=pr_2&s=468&lang=bg
http://asticosmetics.com/?p=pr_1&s=430&lang=bg
http://asticosmetics.com/?p=pr_1&s=405&lang=bg
Навих се да си ги купя след посещение при козметичката ми.
Само да отбележа, че не се влия от реклами и не ме е агитирала.
С тези ме третира, така и си ги подбрах.
Иначе определено вероятно и останалите имат ефект.
Всичко това пиша, с ясното съзнание, че някой може да го спретне за реклама, дори незнам какви са цените за нормалния потребител, но определено не са високи. Моите са на ориентировъчна цена около 12-15лв за крем. От двете маски имам само отливки.
Също искам да отбележа, че съм минала през Шанел, Ланком, Герлен, Биотерм, Деклеор, Кларинс само Сисли не съм ползвала.

# 266
  • София
В началото на пролетта какви по-специални козметични процедури бихте препоръчали за лице?
Почти на 50 години съм и искам по-свеж изглед на кожата. 

# 267
Ironic, като начало бих ти препоръчала почистване или дермабразио - кристално или диамантено, по твой избор. Кислородните терапии са за всяка  кожа, правят се в комбинация с подходящ серум или друг продукт. Можеш да ги комбинираш с няколко високо ефективни терапии, на някоя добра професионална марка. Ако, искаш нещо по-активно, но не обичаш естетичните процедури, тогава и терапиите с радиочестота са подходящи за теб. Те са много приятни, загряващи, без болка и дават добри резултати, стига да избереш подходящия апарат.
Общо взето, това е относно козметичните процедури, подходящи за пролетния период. От тук нататък следват естетичните и лазерните процедури.

# 268
  • София
Благодаря, Boreva!
Няколко процедури дермабразио правих есента, мисля, че тогава е по-удачно за такива процедури.
Сега ще прочета за терапиите  с радиочестота, ако можеш да ме насочиш към нещо конкретно ще съм благодарна.

# 269
Искам да попитам някой ползвал ли е промоционалните подаръчни комплекти на Виши! В метална кутия има основен крем и няколко малки рекламни опаковки на термална вода, малко хидратиращо кремче, тоалетно мляко? Има няколко разновидности и се чудя кой да взема и дали въобще си заслужава! Преди години съм ползвала тази марка и не бях твърде очарована!

Общи условия

Активация на акаунт