Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 213
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
 Здравейте ! Преди две седмици имах сериозен проблем с очите ..т.е.....очила сложих за четене , но докато се усетя какво е ....клепачите ми се подуха и кожата супер суха и сърби ....в аптеката , в която пазаруваме основно ми дадоха крем на La Roche Cicaplast baume B5  ...страхотно кремче...за ден ми спадна отока и кожата се овлажни много добре ...сега си го слагам вечер и съм много доволна ...  Peace

# 346
За маслото - шипково, бадемово, от жожоба са ок, за аргановото не знам, не съм пробвала, да мажа лицето с него.

# 347
Вейдър

мажеш ли си крем първо сутринта по лице/очи и после слагаш върху крема масло (шипково или жожоба) и след това мажеш с ФДТ?
така ли ...и друго не става ли кир ефекта от толкова мазила

# 348
Вейдър

мажеш ли си крем първо сутринта по лице/очи и после слагаш върху крема масло (шипково или жожоба) и след това мажеш с ФДТ?
Въпросът не е към мен, но аз писах за маслата - когато съм слагала масло и после коректор под очите и ВВ крем за лицето, не съм слагала друго преди това, няма кир ефект, всичко попива. Реших, да пробвам по този начин, точно за да избегна кир ефекта по лицето (с някои серуми и кремове се получава, като пробвам различни комбинации). Първо пробвах около очите, там със серум, с крем, все ми е сухо и изглежда, много зле коректора.

# 349
Специално в клипчетата техниката е да се смесва една помпичка от фдт с една капка масло Peace Преди това на лицето е нанесен moisturizer /хидратиращ крем/.

# 350
Вейдър

Не, или едното  (фдт) или другото (крем и коректор без фдт).
Та идея нямам ако се оклепам с всичко вкупом какъв бил ефекта  Laughing
Може би ще пробвам с кремчето за около очи и после коректор  newsm78

# 351
  • В полите на Пирин планина
Аз вечер капвам 2-3 капки масло / в момента кайсиево / в крема. Сутрин слагам само ББ крем и малко безцветна пудра, ако имам време.

# 352
Специално в клипчетата техниката е да се смесва една помпичка от фдт с една капка масло Peace Преди това на лицето е нанесен moisturizer /хидратиращ крем/.
Аз ще пробвам и така - капката масло ще помогне за лесното разнасяне на ФДТ-на, а крема (грижата) е вече нанесена. Има логика, благодаря  Grinning

# 353
Аз днес пробвах една помпичка Диор Нюд и една капка масло от жожоба. Добре се получи, лесно се разнесе фдт-на, завършекът е гладка, обгрижена  естествено изглеждаща кожа. Определено ще продължа по този начин Peace
Шипковото ми масло се оказа с изтекъл срок на годност и замина в кофата.

# 354
  • In transit
Мисля да започна да елиминирам едно по едно започвайки от първото ......Кой точно на биодерм е с този пудрен ефект  newsm78може ли линк newsm78
за 2-то и 3-то ме съмнява но не ги изключвам напълно  newsm78
Ето това е
http://www.biotherm.com/women-care/sun/by-category/sun-protectio … f-50-pf14020.aspx
Миналото лято го ползвах и съм изключително доволна. Не омазнява, наистина, и пропуснах петната от слънцето. Не мисля да оставам и занапред без него.
ще споделиш ли откъде го купуваш и колко му е цената горе долу?  smile3525

# 355
Кокосово масло също е много добро! Ползвам и за лицето и за косата Wink!

# 356
Кокосовото масло е много подходящо за тен. Аз се мажех преди и след слънчеви бани (без да пропускам слънцезащитния крем разбира се) още имам малко тен от миналото лято Peace

# 357
За тен не беше ли какаовото  Thinking

# 358
  • Златна Добруджа
Boreva, goddess, благодаря!

# 359
За тен не беше ли какаовото  Thinking

Не знам, аз четох за кокосово, малко преди да отида на море миналата година. Понеже имах вкъщи, взех в едно шишенце и така. Споделям резултат от ползването Peace

Общи условия

Активация на акаунт