Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 220
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
И аз мисля, че концентрата на Юсерин ще е по-ефектен... Може него да си взема, а отгоре слага ли се крем или само той е достатъчен?
Преди време ми дадоха тестер на един концентрат на Юсерин, но беше за избелване. Ползвах го няколко пъти и имаше ефект върху петната... Но мисля се ползва само зимните месеци, за да не се появят отново петна и фактор 50+ задължително... Peace Имат някои добри неща Юсерин, стига да паснат на кожата...
Някой ползвал ли е нещо от Lumene?
Подариха ми един серум, околоочен и ББ-крем, не са ми известни като марка... Пробвах серума и околоочния, за сега няма реакция, не знам има ли резултат обаче... newsm78

# 316
  • София
lunna pateka, май не са лоши Лумене. Преди 15-тина години съм ползвала 2 техни серии, но тогава, на 20+ години, ми беше нужна единствено хидратация и бях доволна. Сега ползвам друг клас козметика, но понякога ме хващат лудите и правя необмислени и изненадващи покупки. Както казва ММ искам да направя щастлива всяка продавачка. Laughing Та преди около месец случайно си купих този серум и този нощен крем .
Крема не съм го започнала още, но серумът е чудесен като апликация и усещане на кожата. Моята е много суха, задължително ползвам серум и такива продукти тип олио ми действат много добре. Преди него си бях взела и ползвах този серум-олио на Сефора , но изненадващо не ми понесе изобщо добре и кожата ми се чувстваше изтормозена и неподхранена. С удоволствие го замених с Лумене-то.  Peace

# 317
Reinа, моят серум е този
,
а околоочния е този

Околоочния освен крем, има и коректор, харесва ми като цяло.. Коректора е малко твърд...
Серума като го нанеса, попива бързо, но нещо в началото ми се зачервява леко лицето на някои места и после изчезва... Странно, чудя се дали не е някаква алергична реакция... newsm78 Само серума не е достатъчен, отгоре слагам и малко хидратиращ крем иначе кожата е поела серума и стои опъната... Ще пробвам още малко да видя лифтинг ефект ще имам ли от серума или не... Дано не ми направи алергия продължителното му ползване... Че кожата ми е доста чувствителна... Sick

# 318
  • в 1001-та нощ
И аз мисля, че концентрата на Юсерин ще е по-ефектен... Може него да си взема, а отгоре слага ли се крем или само той е достатъчен?
....

С крем отгоре  Peace

# 319
  • София
Серума като го нанеса, попива бързо, но нещо в началото ми се зачервява леко лицето на някои места и после изчезва... Странно, чудя се дали не е някаква алергична реакция... newsm78 Само серума не е достатъчен, отгоре слагам и малко хидратиращ крем иначе кожата е поела серума и стои опъната... Ще пробвам още малко да видя лифтинг ефект ще имам ли от серума или не... Дано не ми направи алергия продължителното му ползване... Че кожата ми е доста чувствителна... Sick

Да, серумите не са самостоятелна грижа, слага се крем отгоре.  Peace
Както го описваш, би могло да е алергична реакция. Зачервяването след нанасяне на серума ли се получава, или след крема? Защото понякога /не често, но се случва/ алергична реакция може да се получи между някои от съставките на серума и крема, като не са от една марка. Може да пробваш да смениш хидратанта. Аз последно алергизирах това лято от Филорга, много беше неприятно.
Иначе твоят серум е от същата серия Тайм Фрийз, като моя крем.  Grinning

# 320
  • Златна Добруджа
Здравейте! Нуждая се от помощ и съвет  Blush На 40 год. съм и не мога да се спогодя с кожата си. Според мен е дехидратирана, с омазняваща се т-зона и сухи участъци около устата. Много често ми излизат пъпки, черните точки са по подразбиране. Купувам само медицинска козметика за почистването й, но все не успявам да намеря точния крем. Каквото и да взема само след няколко часа лъсвам. Иска ми се кремът да има хидратиращ и противобръчков ефект. Нуждая се от насока какъв да е, защото ми писна да давам пари на вятъра за кремове, които после подарявам на майка ми. Питам и за мостри, разбира се, но не винаги има на това, което ме интересува.
Пробвах мостри на Galenic ophycee - не беше лош, но лъснах бързо; почти всички серуми и кремове на Виши, ползвала съм на NUXE, La Roshe-Posey Effaclar duo  и mat /не е за бръчки/, на Биодерма .... /последните заради пъпките и лъсването/. Сега взех тестер на SVR SPECILIFT EMULSION . На първо четене е добре, попи бързо и липсва лъсването. Обаче не намерих никакви отзиви за успеха му с бръчките. Моля някой ползвал го да сподели мнение. Приемам съвети и за други варианти.

# 321
Заинтересувах се от крема на LIERAC Lipofilling Nuit, защото ми се струва, че е точно за моя проблем.Аз нямам бръчки, но имам леко отпускане на лицевия контур,а след сваляне на едни излишни 5 кг., още повече си пролича.
Сега гледах и сравнявах цените на крема  в 3 от държавите от където мога да се снабдя,за да преценя от къде ми е най-изгодно.
Реших да ви споделя проучването си  Mr. Green
В гръцките аптеки е намален на 40 и кусур евро, в немските на 50 и ..., само в българските цената си държи на 160 и ... лв. ooooh! Е може ли такава разлика?

# 322
гледах и сравнявах цените на крема  в 3 от държавите от където мога да се снабдя,за да преценя от къде ми е най-изгодно.
Реших да ви споделя проучването си  Mr. Green
В гръцките аптеки е намален на 40 и кусур евро, в немските на 50 и ..., само в българските цената си държи на 160 и ... лв. ooooh! Е може ли такава разлика?

Може може ние сме най-богатите в Европа ...ти не знаеш ли?
Затова и вносителите искат с един крем като продадат.. да си избият наема на магазина за месеца Joy със следващия заплатите и косумативите и с 3 тия крем са вече на печалба Mr. Green

# 323
Здравейте момичета .......... Hug
четох малко по диагонал.....ще ме извините за което ако все пак сте писали по въпроса ........
имам малък проблем който забелязах преди около седмица. Дано да можете да ми помогнете.
На 40г.съм, започнах ги януари, забелязвам следното изменение цялото ми лице вертикално от челото до брадичката, и хоризонтална от едното до другото ухо ......си измени цвета като стана по жълто в сравнение със шията ми която е млечно бяла. Кожата ми е смесена. Според вас на какво може да се дължи ...... newsm78
Моля дайте съвет ако някой се е сблъсквал със подобен проблем ........... newsm78
Сещам се за различни причини:
1. Тен, започни слънцезащитни кремове. Ползвам на Biotherm, който има пудрен ефект.
2. Дехидратирана кожа. Липса на достатъчно сън.
3. Прекаляване с каротин/ бета каротин (провитамин А)

Шията по-трудно хваща тен и добре че е така. Wink

# 324
  • Larnaca, Cyprus
Мисля да започна да елиминирам едно по едно започвайки от първото ......Кой точно на биодерм е с този пудрен ефект  newsm78може ли линк newsm78
за 2-то и 3-то ме съмнява но не ги изключвам напълно  newsm78

# 325
Мисля да започна да елиминирам едно по едно започвайки от първото ......Кой точно на биодерм е с този пудрен ефект  newsm78може ли линк newsm78
за 2-то и 3-то ме съмнява но не ги изключвам напълно  newsm78
Ето това е
http://www.biotherm.com/women-care/sun/by-category/sun-protectio … f-50-pf14020.aspx
Миналото лято го ползвах и съм изключително доволна. Не омазнява, наистина, и пропуснах петната от слънцето. Не мисля да оставам и занапред без него.

# 326
  • Larnaca, Cyprus
благодаря  bouquet

# 327
Здравейте! Нуждая се от помощ и съвет  Blush На 40 год. съм и не мога да се спогодя с кожата си. Според мен е дехидратирана, с омазняваща се т-зона и сухи участъци около устата. Много често ми излизат пъпки, черните точки са по подразбиране. Купувам само медицинска козметика за почистването й, но все не успявам да намеря точния крем. Каквото и да взема само след няколко часа лъсвам. Иска ми се кремът да има хидратиращ и противобръчков ефект. Нуждая се от насока какъв да е, защото ми писна да давам пари на вятъра за кремове, които после подарявам на майка ми......
Според мен, първото нещо, което трябва да направиш е да се консултираш с добър дерматолог. Той ще определи типа на кожата ти, ще фиксира конкретни проблеми и ще ти препоръча насоки в грижата за кожата. По този начин значително ще избегнеш излишното пилеене на пари за ненужни кремове. Още повече, че точно медицинската козметика не винаги е най-подходящата.

# 328
Mили дами,
Имам следния проблем-кожата ми е много суха, след като нанеса фондьотена, започва да се бели. Опитах от разллични видове фондьотени, кой може да препоръчате за такъв тип кожа?

# 329
Mили дами,
Имам следния проблем-кожата ми е много суха, след като нанеса фондьотена, започва да се бели. Опитах от разллични видове фондьотени, кой може да препоръчате за такъв тип кожа?

А този фон дьо тен, който използваш, за какъв тип кожа е?

Общи условия

Активация на акаунт