Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 244
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
   И моята кожа в момента е силно дехидратирана. Преди ФДТ слагам
хиратиращ крем. Не го изчаквам да попие и слагам ФДТ.

# 331
Здравейте! Нуждая се от помощ и съвет  Blush На 40 год. съм и не мога да се спогодя с кожата си. Според мен е дехидратирана, с омазняваща се т-зона и сухи участъци около устата. Много често ми излизат пъпки, черните точки са по подразбиране. Купувам само медицинска козметика за почистването й, но все не успявам да намеря точния крем. Каквото и да взема само след няколко часа лъсвам. Иска ми се кремът да има хидратиращ и противобръчков ефект. Нуждая се от насока какъв да е, защото ми писна да давам пари на вятъра за кремове, които после подарявам на майка ми. Питам и за мостри, разбира се, но не винаги има на това, което ме интересува.

Започни с 3-4 чая на ден, без значение какви и поне 2л вода в допълнение.
За 40г. кожа ти трябва хидратиращ серум или гел и отгоре основния крем с противобръчков ефект.
За пъпките пробвай някаква пречистваща организма диета.
За комедоните няма спасение, освен редовно почистване. Може да се получават от неволно пипане на лицето, от ФДТ, ББ, СС кремове... Моите са от пипане, опитвам да се контролирам, но не винаги успявам.
Кожата ми е все още с мазна Т-зона, но определено стигнах до извода, че иска допълнителна хидратация.
За да не влизаш много в преразход, малко по-назад съм дала едни линкове, на мен ми действат добре за хидратация и почистване. Противобръчкови ползвам по-висок клас в момента, които са се доказали при мен с времето. 

# 332
Аз в момента съм в чудене за този крем на Юсерин за очи newsm78Имате ли отзиви от него  bouquet
http://apteka.framar.bg/30034096/%D0%B5%D1%83%D1%86%D0%B5%D1%80% … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 333
  • Сливен
Здравейте! Да отговоря за Юсерин волюм филъра - взех си го миналата седмица. Не съм доволна никак. Аз съм със суха кожа и изобщо не забелязах никакво хидратиране или волюмизиране Simple Smile
Дано съм била полезна!
Хубав ден!

# 334
Гледайте Нова, много интересна тема за това как се "свалят" 20 години с помощта на крем  Peace

# 335
  • София
Гледайте Нова, много интересна тема за това как се "свалят" 20 години с помощта на крем  Peace

По коя програма по-точно?

# 336

То..свърши вече. Беше в "На светло" с Люба Кулезич, но ...

# 337
  • София

То..свърши вече. Беше в "На светло" с Люба Кулезич, но ...

И какъв е тоя крем?

# 338
Много от нас се оплакват от суха и дехидратирана кожа. Някой пробвал ли е техниката за нанасяне на фдт или ББ крем заедно с една капка/или повече/ масло от жожоба или бадемово масло? В нета разни гурута се кълнат в ефективността на този 'трик', включително и уважаваният от мен Goss Wayne. Имах масло от жожоба, но го изхвърлих, че беше изтекъл срокът на годност, възнамерявам да си купя пак и да пробвам Peace
Имаше и една друга дама в ютюб, нанася първо коректор около очите, доста бръчици се виждаха, след това нанесе с потупване масло от жожоба и о, чудо, кожата се изглади и хидратира, резултатът беше повече от добър. Тогава пробвах същото и аз, но не ми се получи нещо и коректорът започна да се рони, не стоеше равномерно. Но аз по принцип коректор не ползвам..

# 339
То това беше и темата де - че няма такъв крем  Laughing
Разговора беше със специалисти по повод многото реклами на чудодейни мазила, които имали такива действия. И примери за това какви вреди могат да нанесат, както и чудодейната сила на Фотошопа, която се използва в рекламите.

# 340
Разговора беше със специалисти по повод многото реклами на чудодейни мазила, които имали такива действия. И примери за това какви вреди могат да нанесат, както и чудодейната сила на Фотошопа, която се използва в рекламите.

То това си е ясно, ако имаше такъв крем, който да направи четиредесет годишна да изглежда като на двайсет, този който го е измислил и произвежда щеше да стане милионер, но няма за жалост!
Все пак отдалече си личи една добре подържана, чиста кожа пък макари с неизбежните бръчици и едно сиво, запуснато, занемарено, сбръчкано лице! Ще се стараем, друго не ни остава! Hug

# 341
Скрит текст:

То това си е ясно, ако имаше такъв крем, който да направи четиредесет годишна да изглежда като на двайсет, този който го е измислил и произвежда щеше да стане милионер, но няма за жалост!
Все пак отдалече си личи една добре подържана, чиста кожа пък макари с неизбежните бръчици и едно сиво, запуснато, занемарено, сбръчкано лице! Ще се стараем, друго не ни остава! Hug
Peace

# 342
Много от нас се оплакват от суха и дехидратирана кожа. Някой пробвал ли е техниката за нанасяне на фдт или ББ крем заедно с една капка/или повече/ масло от жожоба или бадемово масло? В нета разни гурута се кълнат в ефективността на този 'трик', включително и уважаваният от мен Goss Wayne. Имах масло от жожоба, но го изхвърлих, че беше изтекъл срокът на годност, възнамерявам да си купя пак и да пробвам Peace
Имаше и една друга дама в ютюб, нанася първо коректор около очите, доста бръчици се виждаха, след това нанесе с потупване масло от жожоба и о, чудо, кожата се изглади и хидратира, резултатът беше повече от добър. Тогава пробвах същото и аз, но не ми се получи нещо и коректорът започна да се рони, не стоеше равномерно. Но аз по принцип коректор не ползвам..
Аз случайно го открих този метод  Laughing
Около очите като сложа коректор, винаги ми се струва сух, събира се в гънките и ми подчертава макар и фините линийки, и това от години, като винаги съм слагала околоочен крем.
Няколко пъти пробвах само около очите - първо шипково масло, после коректор, грим и т.н. Днес пробвах и на цялото лице, след това BB крем. Страшно ми харесва резултата - разнася се много лесно и равномерно, маслото попива и след време не лъсвам, както обикновено става. Явно този "трик" е много ефикасен, радвам се,че го открих и че действа при мен  Grinning
Пробвайте, само да е по-леко маслото

# 343
Пробвайте, само да е по-леко маслото

С арганово дали ще се получи?  newsm78

# 344
Аргановото май тежичко ще дойде. Аз днес ще пробвам с шипково, както предлага Занети, да видим как ще се получи и ще пиша Peace

Общи условия

Активация на акаунт