Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 800
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 250
Веско... повече от 1/ банален си ми с 2/ твоите вечни простотии, аз нямам нужда 3/ ти да ме признаваш, тъй като, 4/ който трябва вече го е направил.
1/ Всеки достаъчно интелигентен форумец ще се съгласи с това;
2/ простотии, простотии ... ама вечени, нъли?
3/ аз съм много, много, много важен човек, защото DKasabov се правеше на Митко, но аз го разкрих, че не Митко,  тъй като DKasabov каза, че в Камбоджа не е имало море, а океан. А аз от географята знам, че там е Южнокитайско море, нещо, което Митко - понеже е чел много книги, няма как да не знае, още повече, че е бил там повече от 40 дни. Но дори и да не е знаел, Митко би благодарил за милото напомняне от моя страна, къде всичщност се е намирал толкова време. А DKasabov не ни благодари. Освен това DKasabov пусна реклама на "собственото" си представление тук, във форума на "Сървайвър", парвенюшко действие, което вярвам, че Митко никога не би зи позвалил.
4/ Кой трябващ те е признал, Audrey?

# 2 251
  • Другата България
Изумена съм. Един трол като Веско да бъде харесван, а един от малкото, които се представи с истинските си имена тук да е толкова нападан. Естествено, лесно ви е ... нали вие всички сте анонимни.
Одри, нали знаеш колко те харесвам теб? Heart Eyes
Но - трол или не /няма как да сме сигурни в това/, Веско има сполучливи "попадения" и доста нестандартно чувство за хумор, което на мен ми допада.
Ако беше към мен това.
За фиш също имам положително мнение, но той си го знае.

# 2 252
Подозирам, че Веско просто иска телефона на Митко, за да го пита дали той е DKasabov. Одри, ще му помогнеш ли на човека? Wink

# 2 253
Изумена съм. Един трол като Веско ...
Недоумявам - това обида ли е?

# 2 254
Веско... повече от 1/ банален си ми с 2/ твоите вечни простотии, аз нямам нужда 3/ ти да ме признаваш, тъй като, 4/ който трябва вече го е направил.
1/ Всеки достаъчно интелигентен форумец ще се съгласи с това;
2/ простотии, простотии ... ама вечени, нъли?
3/ аз съм много, много, много важен човек, защото DKasabov се правеше на Митко, но аз го разкрих, че не Митко,  тъй като DKasabov каза, че в Камбоджа не е имало море, а океан. А аз от географята знам, че там е Южнокитайско море, нещо, което Митко - понеже е чел много книги, няма как да не знае, още повече, че е бил там повече от 40 дни. Но дори и да не е знаел, Митко би благодарил за милото напомняне от моя страна, къде всичщност се е намирал толкова време. А DKasabov не ни благодари. Освен това DKasabov пусна реклама на "собственото" си представление тук, във форума на "Сървайвър", парвенюшко действие, което вярвам, че Митко никога не би зи позвалил.
4/ Кой трябващ те е признал, Audrey?
Обаче тъпо и упорито продължаваш да не вярваш, че DKasabov е Митко. Казах ти, няма нужда от доказване, живей си в заблуда и ако искаш даже си мисли, че Митко не е реален. Кой друг освен него би рекламирал представлението, че и би казал, че ще е там ако някой иска да говори с него?

А относно твоята четвърта точка, нали си умен сети се сам.

# 2 255
Подозирам, че Веско просто иска телефона на Митко, за да го пита дали той е DKasabov. Одри, ще му помигнеш ли на човека? Wink
Колко хубаво някой да ти чете мислите и да говори вместо теб? Това ли целта на троловете, някой друг да върши тяхната умствена работа?

# 2 256
Одри, нали знаеш колко те харесвам теб? Heart Eyes

И аз теб Мери  Heart Eyes

Подозирам, че Веско просто иска телефона на Митко, за да го пита дали той е DKasabov. Одри, ще му помогнеш ли на човека? Wink

В никой случай  Mr. Green Нека да не си вярва човека, нужно ли е да му разбивам илюзиите, че е направил върховно откритие?

# 2 257
  • София
bigfish, казах ти, като шеф диригент можеш да се изживяваш у вас си wavey

Абе вие на колко годинки сте, ирония и сарказъм не знаете ли какво е? Tired
Естествено, че DKasabov е Митко. Иронизира Веско, извинявам се на потребителя, че превеждам.

# 2 258
А относно твоята четвърта точка, нали си умен сети се сам.
Ако да си трол, означава и да си умен, то аз вече съм сигурен, че не съм трол. Камък ми падна от сърдцето. Тази неизвестност ... тежеше ми.

# 2 259
Веско, трол е комплимент принципно. Ти и Елица сте такива. Няма как трол да не е умен, защото няма да му се получи тролвянето - а ето вече 14 теми Елица само с това се занимава и не й омръзва, ти по-малко, но също ти се получава.

# 2 260
Елица, Merri_An, моите почитания (представете си сега, моля, галантен поклон, изпълнен от плешив червенобуз шкембелия, висок 1.61 см, който търкайки баджачета се привдижва заднешком към изхода) !

# 2 261
Веско, трол е комплимент принципно.
Благодаря за комплимента, принципно! Но явно не е за мен! Подарявам го.

# 2 262
  • София
Какви яки игри - съкровища, карти, оцелели след самолетни катастрофи, креативни игри - да измислят оригинален бедствен сигнал!

в трети сезон имаше такава игра в която Ники Мартинов им разказа играта, като направи уникален SOS сигнал и спечели наградата за племето си. Simple Smile

# 2 263
  • София
Веско, трол е комплимент принципно. Ти и Елица сте такива. Няма как трол да не е умен, защото няма да му се получи тролвянето - а ето вече 14 теми Елица само с това се занимава и не й омръзва, ти по-малко, но също ти се получава.

Е, как, лесно, едно-две изречения на няколко страници...
На теб обаче как не ти омръзна да изнасяш хвалебствени тиради, не зная. Flutter

# 2 264
Не видях да съм питал как Wink

Общи условия

Активация на акаунт