Звездни компромати -225 част

• 61 266
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
ЧРД на Брат Пит.

# 571
Антигона, прекрасна си!!!  Hug И аз съм за теб! Сега на новата снимка си още по- Heart Eyes

# 572
Антигона, много си хубава!   bouquet

Мисля, че сте твърде критични към претендентките. Светлинни години пред онова същество с огромните джуки, Звезделина ли беше, и онези близначки Crazy

А честно казано не мисля, че българките сме толкова уникално красиви.

# 573

Личи си, че тези девойчета си седят на дупетата и много учат. Simple Smile

# 574
  • София
Да му е честит, ама поне му изписвай правилно името.  Wink
Не се заяждам, но като видя БраТ и пощръклявам.  Mr. Green

# 575
Не мога да разбера защо са направили толкова непрофесионална сесия на претендентките за Мис България. Банският е отврат, фотографът просто е щракал, момичетата не знаят как да позират. И да, по неоформените ръце си личи, че спортуват предимно ходене на токчета. Всъщност като се абстрахираш от гротескните тела на повечето, странните грим и прическа, в лице има някои много симпатични момичета.

# 576
  • Sofia
ще ги видим в неделя вечер

снимките са лоши според мен

ето малко хубави бг тела https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/ … 88088de0fd0d4be4a

# 577
Колко от вас спортуват? Колко от вас са по-стегнати и оформени  Whistling

Въпросът ми е реторичен, знам, че тук всички са неземни  Mr. Green

# 578
# 579
  • София
Колко от вас спортуват? Колко от вас са по-стегнати и оформени  Whistling
Това е едно на ръка.
Ако момичетата не практикуват даден спорт, надали приоритет им е висенето във фитнеса. Според мен който иска да поддържа форма, особено жените, започват да го правят на един малко по-късен етап.

# 580
Колко от вас спортуват? Колко от вас са по-стегнати и оформени  Whistling
Това е едно на ръка.
Ако момичетата не практикуват даден спорт, надали приоритет им е висенето във фитнеса. Според мен който иска да поддържа форма, особено жените, започват да го правят на един малко по-късен етап.
Съгласна съм с Тонка. Ходя редовно на фитнес вече 2 години. Масово жените,които го посещават са над 24-25 годишни. Случва се да дойдат и по-млади, но те обикновено се притесняват да не си развалят грима и прическата  Flutter, а и бързо им омръзва. Но на тяхната възраст и на мен бързо ми писваше. Peace

# 581
Аз спортувам.Лятото всеки ден,зимата 3-4 пъти седмично.Лятото с децата си навъртаме колоездачни 13-14 км.Зимата тичам 1 час на кростренажор ,отделно имам и силови тренировки.
Това,че някои жени не спортуват си е тяхна работа.За себе си съм установила,че спорта ме тонизира и разтоварва неимоверно много.Отделно оформя тялото.На 35 съм,висока,суха и атлетична.
Остави телата,тези грозни приплеснати коси защо са?Толкова ли не могат да им направят едни добри прически?Не говоря за "вафли" и "обемчита" ,ама нещо леко с преса,с маша?
И определено откак спортувам имам в пъти по-добра фигура от колкото на младини Mr. Green Всъщност спортувам от 22-23 годишна.

# 582

Няма значение коя е по-слаба (то не е и нужно да си по-слаба от тях) и по-стегната. Не може да си претендентка в най-големия национален конкурс за красота и да не вложиш елементарни усилия за  фигурата си.

Не знам за кои нас питаш, но можеш да влезеш в подфорума за спортуващите. Разгледай и темата за спортуващите в домашни условия, има и снимки от време на време Whistling

# 583

Въпросът ми е реторичен, знам, че тук всички са неземни  Mr. Green
А колко от нас са се явили на кастинг за Мис Бг?
И моя въпрос е риторичен.  Peace
Далеч съм от атлетичните тела, пухкава съм, но ходя на фитнес.  Peace

# 584
  • София
На мен пък ми е минало времето за явяване по конкурси за красота.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт