Звездни компромати -225 част

• 61 246
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Да де, ама тук отсекоха с професионално око, че са грозни и не стават. Mr. Green
А вие останалите с професионално ли коментирате? Ти специално, че най-много възразяваш.
Не, аз като нормален човек коментирам. Специално. Затова и ще пропусна да ти кажа че си за конкурс и няма да се мазня като другите.

Ние правим същото. Какъв е проблемът, че аз намирам за грозен един, а ти намираш същия за хубав?
За Кейт Мос колко професионалисти се изказаха и я вдигнаха до ранга на топ модел? А на какво прилича всъщност?
Относно това дали аз съм за този конкурс не разбрах какво общо има. Не се и бутам за подобна титла, не се и смятам за приличен представител на такъв тип конкурс. Каква ти беше целта, ти си знаеш.

# 616
За Кейт Мос колко професионалисти се изказаха и я вдигнаха до ранга на топ модел? А на какво прилича всъщност?
Всъщност на нищо не прилича. как за това се оказахме на едно мнение? Много се палиш на тема красоти... по-лежерно го давай, по-здравословно е. Peace
Цели нямам, казвам каквото мисля.

# 617
Всъщност на нищо не прилича. как за това се оказахме на едно мнение? Много се палиш на тема красоти... по-лежерно го давай, по-здравословно е. Peace
Цели нямам, казвам каквото мисля.

Хич не се паля, отстрани изглежда подвеждащо. Питам си директно просто Simple Smile

# 618
# 619
  • Варна
Малко късно да се включа в отчетната анкета "спортувате ли?"
Да. И ужасно ме е яд на мен самата, че трябваше да одъртея и да ми дойде акъла в главата. Като млада и слаба си мислех, че това е достатъчно. Защо да спортувам, като съм слаба?!

Сега, върви наваксвай пропуснатите години, върви стягай тяло, което вече веднъж се е "деформирало" от бременност и раждане. Усилията са двойни и тройни и пак не е това, което искам и което трябва да е. И не си мислете, че се целя в тяло на фитнес маниачка, в тяло, като на Биляна Йотовска. Не, просто искам да е стегнато навсякъде, да не се друса, като подскачам и да не се тресат сланини, като се кача на масата да танцувам кючек и като махам на палавниците от строежите да не ми се веят отпуснатите ръце  Mr. Green
------------------------------------------------------------------------------------

Шайло има прекрасни устни  Heart Eyes Много обичам такива.

# 620
# 621
  • Gotham City
Хареса ми Натали Вълчева. Кофти грим и прическа на снимките обаче

# 622
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Годината в снимки за Vanity Fair
http://www.vanityfair.com/culture/photos/2014/12/year-in-photos- … d=social_facebook

# 623

Къртни Кокс  с новия си годеник  не знаех, че се е разделила с предишния, пък кога успя да се сгоди за друг  Crazy

Тя поне от година е с този (може и повече), може би са имали предвид, че наскоро са се сгодили.
А кой е предишния, не се сещам?

Мисля ,че преди година-две беше гадже с колегата си от Агнешко /този който и във филма и е гадже/.Той беше готин,и този не е лош абе май само  Аркет не го харесвам,другите и са симпатяги.

# 624
Може, не гледам сериала, та не знам за кой става въпрос  Peace.

Страхотни снимки!

# 625
Ау, Брад Пит... как го харесват тоз човек?! Thinking И Скарлет...

# 626
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ПО снимки е отвратителен вече, но във филмите си е все още магнетичен. А като гледах Шайло снощи, се присетих каква магия беше като млад Heart Eyes

# 627
  • Варна
Много харесвам дрехите, бижутата, обзавеждането, ръцете в ръкавици, накитите в косите на богатите от времето на Downton Abbey. Дори бастуна на бабетка ми е много секси Simple Smile Обувките са смешни, но те не се виждат от роклите.

# 628
  • София
Като видях +99 нови, реших, че някаква НиЛо/Алисия/Ирина/Вихра история има пак, пък то - хванали сте се за косите Crazy Crazy Crazy
Не така, моля, ви Hug
Никак не ме интересува кОнкурсът Мис България 2014, защото ще минат години, докато оправят, проваления с години имидж...за това са такива участничките - посредствени хубавици, снимани лошо,при това. Според мен, една мис, трябва да е УАУ! отвсякъде - лице, тяло, образование, възпитание, стил на живот...много дълъг път има да се извърви до това Whistling

Много ми хареса Дженифър Лоурънс, успяли са да я направят нежна Flutter

# 629

Общи условия

Активация на акаунт