Звездни компромати -225 част

• 61 257
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тонке, това дето имитира Ким е мъжко, не женско Joy
О! Да не мислиш, че го загледах. Видях едни огромни джуки и избЕгах!  Mr. Green

Мис Свят е просто с ужасни дебели глезени. Като цяло краката й не стават.

# 601
# 602
Краката и не ми харесват. От кръста нагоре е красива.
Това имах предвид, очевидно несъвършени и не тренирани крака като за Мис Свят. Иначе какво пък - крака като крака, при това никак не лоши чак. Обаче станала Мис Свят, заслужено според мен!

Леле, и от Мис България ли чета тук Joy Crazy  махнали са снимките в цял ръст, защото в тях освен кофти стойката, най безумни бяха различните и ужасни обувки на всяка от участничките. Laughing

# 603
# 604
  • където ми харесва
Абе, гледам ги тия кандидатски и се чудя, вече масово ли са толкова несъразмерни жените. Говоря за глава-врат-рамена. Има сложени три, една до друга...ама са скандални.
Скрит текст:

# 605
Ама някак много "главести" са ги снимали.Някак изкривени.Примерно Мариела Бишкарова,Симона и последното момиче Цветелина все едно са с някакви грозни големи глави.На Паулина и Сребрина пък са им ги направили малки.
Мисля грешката е във фотографа и на живо са хубавички!

# 606
Снощи ги гледах през телефона, сега ги гледам на компа, даже повече ми харесаха, особено Бояна Кантарска.  Peace Кога ще е церемонията?

# 607
  • Sofia
http://www.fashionsense.bg/miss-bulgaria2014
Паулина е с най-много гласа

# 608
На мен Катерина Дерменджиева ми харесва

Според мен момичета не са толкова лоши, колкото лоши са снимките и банския.

# 609
Христина Мунчева е хубава, активна състезателка по плуване е. Бояна Кантарска също ми харесва Peace

# 610
Според мен от снимките изглеждат криви и несъразмерни. Иначе и аз преди няколко поста написах, че в лице някои са ми много симпатични.

# 611
Да де, ама тук отсекоха с професионално око, че са грозни и не стават. Mr. Green

# 612
Да де, ама тук отсекоха с професионално око, че са грозни и не стават. Mr. Green

А вие останалите с професионално ли коментирате? Ти специално, че най-много възразяваш.

# 613
А вие останалите с професионално ли коментирате? Ти специално, че най-много възразяваш.
Не, аз като нормален човек коментирам. Специално. Затова и ще пропусна да ти кажа че си за конкурс и няма да се мазня като другите.

# 614

Къртни Кокс  с новия си годеник  не знаех, че се е разделила с предишния, пък кога успя да се сгоди за друг  Crazy

Тя поне от година е с този (може и повече), може би са имали предвид, че наскоро са се сгодили.
А кой е предишния, не се сещам?

Миските не ми се гледаха вчера, но след толкова коментари ще ги видя  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт