Звездни компромати -225 част

• 61 264
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Ръцете,ръцете са показател за спортуващ.Това е най-издаващата област.
Банските са ужасни,фотографа така ги е наснимал,че някои мязат на уроди.Според мен на живо са по-хубави и проблема е във фотографа.Брр кошмарни бански,дано не са дали пари за тях,дано са дарение от някъде иначе не мога да си обясня защо са с тях Mr. Green
И аз съм дърта скумрия за конкурси вече.Освен за конкурс "Дърта Скумрия" тогава ще се включа.

# 586
На мен пък ми е минало времето за явяване по конкурси за красота.  Mr. Green
Вече официално си мисис. Така,че все още имаш шанс. Wink В краен случай, след време, за мисис Баба.  Whistling Hug

# 587
Ръцете,ръцете са показател за спортуващ.Това е най-издаващата област.

Споделям. Peace Видя ли плоско рамо, ми е ясно, че дори тежка дамска чанта не носи притежателката му. Mr. Green Да не се бърка с релеф, въпреки че аз харесвам и по-релефни тела.

# 588
Чудя се сега с кои очи ще гледате, за да кажет колко е по-съвършена мис свят в тялото, в сравнение с някои от нашите момичета? Whistling

# 589
Скрит текст:
Вижте сега, знам, че тези които спортуват, ще наскачат, но те са минимален %.

Попи, подфорума съм го посещавала. Но съгласи се, не е нужно да пишеш някъде за да спортуваш, нито писането някъде гарантира, че го правиш  Wink та броя постинги там не е особено показателен, за масовостта на това явление.
Друга ми беше мисълта, твърде критично и негативно подходиха повечето тук, а на мен ми се струват ок момичетата. Обикновени били, че тук някои и за ангелите на ВС се изказаха, че не блестели, че били посредствени красавици... просто в тази тема колкото и красиви жени да се покажат, винаги ще се намери някоя по-красива сред списващите да напише нещо снизходително. Но така зад анонимността на форума е много лесно.

Спирам, не искам да се заяждам, просто негативизма и критиката заливат от всякъде, а в случая ми е доста пресилено. Особено на фона на миналогодишните недоразумения.

J LO много е готина тук  Crazy

п.п. абе къде зачезна Шанталчето? По едно време внасяше много колорит тука. Да дойде да ръсне пак няколко бисера, много беше забавна.

# 590
  • Бургас

Е, поне може да отидеш на конкурс за Мисис България. Питаш ли ме мен - хем дърта, хем неомъжена. Няма кОнкурси за мен  Crossing Arms

# 591
Хайде бе, за всички има конкурси. Щом даже аз съм била мис Whistling , какво остава за вас, почти съвършените?! Mr. Green  Е, верно, че взех второ място, ма то беше защото не съм била казала, че искам първо, а наградата за второ беше по-готина.

# 592
  • София
Джейн Фонда  дни преди да навърши 77 год.

принцеса Беатрис

Лив  Тайлър

Къртни Кокс  с новия си годеник  не знаех, че се е разделила с предишния, пък кога успя да се сгоди за друг  Crazy

Хилари  Дъф

Шарън Стоун с приятел

Клои  Мориц

Рийз Уидърспуун  1  2  3   Heart Eyes

Лео  ди Каприо  чак сега разбирам, че и той е по новата лимбър мода или каквато е там...

Иванка Тръмп  1  2  мъжът й с децата

Внимание, гнусно!!!
някаква идиотка, която иска да прилича на Ким К.  да беше започнала от задника  Sick ако ви се гледат гадости - тук

Мерида, и за Мисис не мога. Моята адашка Тоца ще ми отвее короната. А и нямам богат мъж.  Confused А и съм един рус глиган в анцуг.  Mr. Green

# 593

Е, поне може да отидеш на конкурс за Мисис България. Питаш ли ме мен - хем дърта, хем неомъжена. Няма кОнкурси за мен  Crossing Arms
Ха,ха.  И аз нямам брак. единствения ни шанс е да съберем пари за билет за Америка, като Анита Мейзер, и да се самопровъзгласим за миски.  Whistling hahaha

# 594
# 595
  • където ми харесва
Тонке, това дето имитира Ким е мъжко, не женско Joy

# 596
  • Sofia
и според мен е "мъж"  Sick

# 597
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Колко от вас спортуват? Колко от вас са по-стегнати и оформени  Whistling
Мда, дойде време и за тези подхвърлени реплики Laughing. Аз вече казах- с моето неспортуващо тяло никога не ми е хрумвало да се явявам на конкурс за красота. Хем каква муцунка имах на 20.... Whistling

Това, че българките не спортуваме, си е лично наша грешка. И съвсем не е правило на други географски ширини.

п.п. Мравче, миналата година в ТВ-формата имаше ужасни недоразумения, но и няколко момичета, които бяха наистина красиви и запомнящи се. Аз поне в настоящата селекция не видях такива (и ако аз съм все преиграваща, какво да кажем за всички, изказали се след мен).

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 11:29 от joy_r

# 598
... (и ако аз съм все преиграваща, какво да кажем за всички, изказали се след мен).
Ми и те са същите Mr. Green

Нещо за Мис Свят, м? Thinking

# 599
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Краката и не ми харесват. От кръста нагоре е красива.

Голяма драма е настъпила с новия филм на Джеймс Франко. Не мога да разбера този вой за една просташка комедия Thinking

Общи условия

Активация на акаунт