Звездни компромати -225 част

• 61 244
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
# 631

Още ли им върви сериалът, все му се чудя.
Бижу, актьори са.

# 632
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Е, как...Ханибал ...на тая снимка не е излязъл добре, но иначе е уууууу  Heart Eyes Mr. Green

# 633
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, сега се очаква трети сезон. Първи беше добър, с втори обаче яко омазаха всичко.

Бижу, Мадс е един от най-уважаваните европейски актьори. Но наистина не е точно типаж, който се мотае по таблоидите, та да го знаят всички.

# 634
Кефя се на скандинавското кино и Мад Микелсон е страшен актьор.

# 635

На мен ми звучи като смислена и добра идея. Светът е пълен с какви ли не откачалки.
След като на 'обикновените' хора не им е приятно децата им да са по фейсбука на родители от градината, не виждам нищо странно, че звездите си наемат хора, специално да следят и нета къде и какво се публикува.

# 636

На мен ми звучи като смислена и добра идея. Светът е пълен с какви ли не откачалки.
След като на 'обикновените' хора не им е приятно децата им да са по фейсбука на родители от градината, не виждам нищо странно, че звездите си наемат хора, специално да следят и нета къде и какво се публикува.

Тъкмо ще има повече работна ръка.

# 637
# 638
Ами... Blush Blush Съжале боку! Не съм киноман и почти не гледам филми. Сериали пък - изобщо. Джой, мерси за инфото.

# 639
И отскоро ни четеш, понеже тук две-три сме му запалени фенки и го разхождаме периодично Wink.
(ако все пак решиш да го гледаш някъде, препоръчвам ти горещо това)

# 640
Някога четях и пишех в темата, после ми омръзна и дори не влизах, сега ми е скучно и пак се довлякох. Crazy  Не знам... по-вероятно е да не го гледам, но благодаря!

# 641
И отскоро ни четеш, понеже тук две-три сме му запалени фенки и го разхождаме периодично Wink.
(ако все пак решиш да го гледаш някъде, препоръчвам ти горещо това)

Страшен филм. Една мацка ме запали, бях се влюбил ама това ми остана от нея. Simple Smile

# 642
И от мен препоръка за филма.
Невероятен актьор е Мадс, затова и се чудя дали да подхващам сериала, все ми се струва, че ще се разочаровам.

# 643
... все ми се струва, че ще се разочаровам.
Има такава вероятност Peace

# 644
  • bad@ss
Мхм.

Общи условия

Активация на акаунт