Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 628
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Писанец работят от 7 Peace

# 586
  • Пловдив
Хронолаб са от 7.30
Писанец-централа,срещу поликлиниката Тракия и МЦ Кичук Париж са от 7.Другите им филиали са от 7.30 също

# 587
  • Пловдив
Благодаря!Ама...чудя се - съм със смесени чувства от Писанец...нали доста са недоволни от резултатите  Rolling Eyes Иначе ме устройва филиала в Тракия...предполагам задължително имат кушетка за лягане,нали? Grinning

# 588
  • гр.Пловдив
Аз също с едно спешно питане - магазин за хавлии много близо около Тримонциум да има?

# 589
Аз също с едно спешно питане - магазин за хавлии много близо около Тримонциум да има?

Кръстовището на Преслав с Гладстон ,турски магазин ( излизайки от подлеза на Пощата,посока към бул Руски,веднага вдясно след подлеза.

# 590
Благодаря!Ама...чудя се - съм със смесени чувства от Писанец...нали доста са недоволни от резултатите  Rolling Eyes Иначе ме устройва филиала в Тракия...предполагам задължително имат кушетка за лягане,нали? Grinning

Да, имат кушетка, за Хронолаб мога да кажа, че два пъти ми се е случвало да вися долу и да чакам да отворят, но това в събота, когато са от 8 часа - тогава дойдоха в 8,30.

# 591
Най-добре се обади в Хронолаб ( или която си избираш ) и им обясни за какво става въпрос. Все пак има хора от персонала ,които отиват и преди началото на раб. време,ще те пуснат да полежиш вътре.
Хора сме,трябва да има начин !
Успех !

# 592
germano -bulgarska laboratoriq,su6to raboti ot rano i mislq 4e sa korektni.....

# 593
  • Пловдив
Също и в Гранда, на 1 етаж, завиваш на ляво и първия магазин в дясно (пада се на гърба на Теленор), другия е пак в Гранда, на 3 етаж, до детския център. Трето място - халати има в магазин Българско бельо срещу Гранда, на ул. Кап. Райчо.

Включвам се и с едно питане - имаме кукла бебе Ненуко, вървеше с една кашичка, която свърши. Откъде може да се купи нова, евентуално дали може да се храни с обикновена каша или пък да забъркам нещо вкъщи newsm78 Но пък да не се запуши нещо бебето, че са си 100 лв...

# 594
Катерина,ние Аморето го тъпчем и с обикновенно нешесте,но после иска хубаво миене,иначе ефекта е същия!

# 595
  • Пловдив
момичета,да знаете коя от кл.лаболатории работи от 7ч.  Rolling Eyes Трябва ми по-рано,че ще ми взимат кръв и трябва преди това да съм в легнало положение поне 20мин.

Лабораторията в поликлиниката в Тракия също отваря в 7.00 часа. Аз предимно там правя изследванията. Нищо, че ми е на другия край на града.  Peace

# 596
Дами, искам да ви попитам къде се продават сполучливи чанти? Да не са оригинални. Някакви подобни модели имам предвид:
http://data1.whicdn.com/images/160308834/large.jpg
http://data3.whicdn.com/images/160342573/large.jpg
http://data3.whicdn.com/images/160200571/large.jpg
http://data2.whicdn.com/images/160208047/large.jpg
Благодаря ви предварително

# 597
  • Пловдив
vanessa111, всички, които си показала са реплики, които ако намериш някъде из града ще са с завишени цени. Разгледай китайския сайт Алиекспрес /и във форума има хора, които правят поръчки/ хем ще си намериш точно, каквато търсиш, хем ще е на по-приемлива цена.

# 598
  • Пловдив
Момичета, ориентирайте ме къде продават официални дрехи. Ще пътуваме до Пловдив и искам да погледнем нещо за щерката- не за бала, но ни трябват тоалети за снимки, изпращане, другарска.
Идеите са гащиризон и рокля.

Аз да си подбутна питането  Praynig
Аз бих ти препоръчала да отидете вJТърговски център Grand. На първия етаж има няколко магазинчета с интересни и по-изчанчени дрешки.Точно като за тинейджърка.

# 599
Момичета, ориентирайте ме къде продават официални дрехи. Ще пътуваме до Пловдив и искам да погледнем нещо за щерката- не за бала, но ни трябват тоалети за снимки, изпращане, другарска.
Идеите са гащиризон и рокля.

Аз да си подбутна питането  Praynig
Аз бих ти препоръчала да отидете вJТърговски център Grand. На първия етаж има няколко магазинчета с интересни и по-изчанчени дрешки.Точно като за тинейджърка.

Преди Коледа обикалях по пешеходния мост и ми се стори, че в няколко магазина имаше рокли, с които може да се иде на банкет или тържество. Неща, не много официални, но все пак ефектни! А и там цените са добри!

Общи условия

Активация на акаунт