БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 53 505
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
може ли свинско с кисело зеле да го заменя с телешко месо  newsm78
Можеш, при добро желание.... Simple Smile

# 136
и пак ще ям свинско с кис.зеле , нали ?

# 137
Лабрекс, да се отчета Simple Smile - направих пирожки, станаха много вкусни и сега трябва да устоя да не ям повече, защото прекалих и без друго..................

alys, радвам се, че са ти харесали, много вкусно звучи описанието ти. В руските рецепти често има плънка от варени картофи само или с някаква добавка - дробчета, лук, варено яйце............признавам си, че все подминавам, но ще взема да направя някоя бройка с картофена плънка за опитване. Иначе и аз ям като невидяла и само си търся оправдания, най-често, че не ги ям всеки ден. Ама си наблягам на тестенкото. Embarassed  С месо от буркан ще станат, няма какво да им пречи!  bouquet

# 138
Някой ще ми помогне ли с изпитана рецепта за дива патица? Подариха ми две патки и се чудя какво да ги правя.

# 139

Бонго, не се оливай, телешко с кисело зеле - дори и изпаднал германец няма да го яде ... Гърдички със зеле, ама прасешки, някаква патка - може ...
Т`ва от дека го измислюва направо ум не го побира - телешко с кисело зеле - ще взема да открия някоя новост ...
Макар, че в Италия предлагаха на едно място - телешка опашка със зеле, ама ... вкус бе Батьовото
Пък да бъзгаме момечетата не ни върви на възрастта ...

Някой ще ми помогне ли с изпитана рецепта за дива патица? Подариха ми две патки и се чудя какво да ги правя.
оди на блога на Пепче, че моте диви патки отлетяха нейде - тя има чудни рецепти[/color]

# 140
  • София

Бонго, не се оливай, телешко с кисело зеле - дори и изпаднал германец няма да го яде ... Гърдички със зеле, ама прасешки, някаква патка - може ...
Т`ва от дека го измислюва направо ум не го побира - телешко с кисело зеле - ще взема да открия някоя новост ...
Макар, че в Италия предлагаха на едно място - телешка опашка със зеле, ама ... вкус бе Батьовото
Пък да бъзгаме момечетата не ни върви на възрастта ...
...................
тъй, тъй.... Joy  Peace

# 141
Кое? ОпАшката ли?

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 20:46 от Батето със сопата

# 142
  • София
Не, не, смея се за онзи изпаднал германец.... Joy и изобщо си се смея на някои потребителки... Joy Няма лошо.

# 143
Важното е да е весело

# 144
Не, не, смея се за онзи изпаднал германец.... Joy и изобщо си се смея на някои потребителки... Joy Няма лошо.

Бонго и Батето не са потребителки. Защо им се смееш  Wink Simple Smile Sunglasses.

# 145
Как карамелизирате захар в керамични купички?

# 146
  • Пловдив
Мисля, че не я карамелизират в керамичните купички, а я карамелизират в друг съд и сипват в керамичните купички.
Друго, за окето се сещам е да се карамелизира във фурната, но керамичните купички трабва да се сложат във фурна, която не е предварително загрята и после да се загрее и докато се карамелизира захарта ще е доста бавно.

# 147
може и в микровълнова, но трябва да се внимава много, за да не прегори

# 148
прегори ли става на бетон. а и съда може да се пукне.

# 149
  • София
Здравейте  Hugда знаете в София може ли да се купи от някъде Кристопсомоhttp://m.kulinar.bg/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF%D … _l.r_i.58282.html благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт