Сладкарничка за книги-тема 24

• 22 798
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Вени , и мен не ме плаши , даже се радвам

Оказа се , че батко - шефа все пак ще идва в София в събота , но ще спи там на хотел и доколкото смотолеви няма да е сам , а аз ... увяхнах като ......омекотител  Crossing Arms

Цвети , много ми се хапваха , вярно е че всичко вредно обичам и ям , прасенце съм , ама пусто като всичко ми е вкусно  

Мериииииии , бърже казвай , девойко  

# 16
  • Benelux / Varna
Дев, мерси за новата темичка, много е джиджана и уютна!  Hug

Аз правя една тортичка вегитарианска по поръчка  Embarassed

Ааа Кости, не е честно! Сподели кой ти е другарче, няма да седим в напрежение я  Wink

Отивам да гледам подаръчето на паячето Simple Smile

# 17
Ехеее докато се навечерям и нова тема с 2 страници  Shocked

Имайте милост  Praynig

Кости как ще чакаме до събота  ooooh!

Нарче и аз многооо обичам картофки, ям ги във всякакъв вид  Blush

Отивам да се отдам на книжката, че само я пренебрегвам днес  Mr. Green

# 18
Аз се чудя защо вредната храна винаги е толкова вкусна и примамваща. А полезните и диетични храни, голяма част са да не кажа гадни, но безвкусни. Поне за мен. Последно пробвах елда. Изобщо не ми хареса, а я пробвах приготвена по няколко начина.
Аз си хапвам от всичко но в разумни количества. Повечето пъти... Laughing

# 19
И аз отивам да   Ако не заспя после пак ще дойда

# 20
А полезните и диетични храни, голяма част са да не кажа гадни, но безвкусни.
Щото не съм ти готвила аз  Flutter Laughing Зависи на кое казваш здравословно и диетично, но не е така Simple Smile

# 21
Мерси Дев за новата тема   bouquetРейнче радвам се за теб мило момиче Деси харесах някаква картинка с кафенце във Фейса,дано да е която трябваше.Мижи и Цвети HugДа ви кажа една руска мъдрост.че много ме разсмя."Всеки трябва да си знае цената-но все пак да се отчита търсенето".Сливче блазя ти утре на чалгаджийница.  bouquet

# 22
  • на североизток от Рая
 Благодаря ти за уютната и красива тема, Исе!  Heart Eyes Hug И в нея ще е хубаво, сигурна съм. Че то само аз ще я напълня с възгласи, в тази тема ще се хваля с подарък, в старата се радвах на вашите.  Simple Smile

А Маришка как ме зарадва само, представа си нямате. Чувствам се като нейно второ другарче.
 Връща ми тя книгата, която й бях дала за прочит и какво още намирам в пакета - подаръци, от сърце, с любов и  коледни. Маришка, стопли ме! Развълнува ме! Даде ми толкова обич с този пакет. Ето, момичета!

Скрит текст:

Звездата е вече на прозореца, мила и свети. Да, казвам, че свети, защото тя притеснено ми е написала, че не я е пробвала, за да не развали опаковката. Но имала бележка, в случай на нужда. Леле, леле, как и за това намери да се притесняваш. Скицата ми, неземна. Имам си шоколадови лъжички. Не съм яла такива още,  а съм пращала на две другарчета от тях. Как примамващо ухае шоколадът. Ще се опитат. Книжката я прочетох.  Simple Smile Утре ще я нося на учениците си. А календарът Тони така го хареса, картинката била страхотна, че не знам ще го отвори ли.  Laughing Благодаря ти, Маришка, от сърце! И усетих обичта ти, да знаеш!  Hug

А знаете ли къде отворих пакета днес?! В пицария. Поканих Десито на лазаня, отидохме в една готина пицария, пък то - нямало лазаня.  Crossing Arms Бравос!  Twisted Evil Обачеее, такива пици ядохмеее, един път ви казвам. Още дишам на пресекулки, преядохме.

Точиии, идвай ми сервирай лазаня. Яде ми се, не ми минава, шЪ знайш.  Sunglasses

# 23
Мери, нямам нищо против да ми сготвиш. Храна рядко отказвам. Grinning Сериозно, нямам голям опит с така наречените полезни храни освен с елдата, разни овесени каши и мюсли. Имам още много да уча.

# 24
  • Benelux / Varna
Оууу Нелко, страхотни подаръчета си имаш!!! Браво на Маришка!!!

Ние пък сме на спагети тая вечер, по-точно лингуини, ако трябва да съм честна стандартно болонезе Simple Smile

Точка ми се губи от полезрението, ама тя с тез парфюми забърса нещо чуждо сигур  hahaha Joy

# 25
Докато се включа и нова тема, но преди малко се прибрах, а на работата е както винаги лудница като за края на света, а не на годината ooooh!
Първо, благодаря ти Дев за хубавата тема и за старанието ти Heart Eyes Hug

Не искам да развалям тона на хубавата тема и ще се опитам да не го правя, но ми се ще да се изкажа и аз по днешните полемики, за да не си помислите че нямам мнение и се скатавам Grinning
Тази тема ми действа отпускащо, тук идвам да се разтоварвам и винаги ми действа зареждащо! Обичам ви всички и винаги ми е приятно да ви видя и чуя така да се каже...и един ден не мога без вас и каквито и проблеми да имам винаги ви чета и се опитвам да пиша, когато мога! Не винаги обаче всичко е цветя и бонбони естествено, всеки има тревоги, някакви терзания, не може без това и не можем да пишем само глупости и смешки или пък положителни неща...Винаги някой има нужда от подкрепа, от стиснати палци, от една добра дума и това е разбираемо..Заедно сме вече, познаваме се, повечето вече лично, някой само виртуално, но и това е достатъчно да се наречем приятели и сме като едно семейство.
Та мисълта ми е ако има наистина много лоши неща, не е лошо да се слагат в скрит текст, всеки да си прецени дали да чете или не. Преди време, евала на Кали, беше писала за жената която се самозапали, НО! тя предупреди че ще пише нещо лошо и го направи в скрит текст и аз съответно не го четох...Стига ми всичкият негативизъм който ни залива отвсякъде.
Цвети и Миж се разбраха, момичето се извини, няма проблем и всичко ще си продължи по старому, няма смисъл да го дъвчем повече. но наистина има по чуствителни хора и нека бъдем толерантни. Аз също съм чуствителна и приемам проблемите на целият свят като лични и искам да помогна на всички, това ми е проблем, а и се натоварвам доста от хорските нещастия, но...няма значение де...Важното е тук да си запазим тази приятна атмосфера, да споделяме и хубави и лоши неща дори, да си казваме проблеми, да се похвалим, да се пошегуваме...но в рамките на нормалното, ако има нещо много лошо може да се скрие и вече всеки си преценява дали ще го чете...
Мижка явно е искала да каже същото, но тя е така да се каже по директна и пряма и сече направо с брадвата(да не ми се обидиш мила, нали и ти каза вчера че обичаш да си темерут Laughing Heart Eyes Hug), а аз го поомекотих Laughing, но съм съгласна с нея, а и с Десито. Надявам се да не съм засегнала някого, просто исках да кажа какво мисля по въпроса и че много държа на вас, а ако случайно някой има нужда от подкрепа, виртуална или реална, винаги съм насреща!!! В този дух искам шапка да сваля на нашата Точ, за подкрепата и помощта й към Дев Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, това е наистина невероятен жест от човек, когото почти не познаваш и това ни прави сплотени, моментите в добро и в лошо!

Извинете за дългото излияние Rolling Eyes

Да не забравя да честитя на Лита за прекрасният подарък, също и на Пачето, прекрасни другарчета си имате, дали пропускам някой newsm78

Ооо, Нелка, страхотни подаръчета си имаш, ех тази Мариша как те е зарадвала, браво на нея   bouquet
А да не забравя, Нели докато те поканя на вечеря и ти си хапнала страхотна пица, нищо, утре вечер и без това метнахме на скарата едни лидълски кебапчета, че пак нямах време Rolling Eyes, събота и неделя като се развихря, ти ще си първата поканена Peace Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 20:30 от Гигова

# 26
Цоп и аз в новата тема  Hug

Дев благодаря ти скъпа   bouquet

Скарамушче и аз изключих за гривничките Simple Smile Радвам се, че са харесани. Покажи снимка Peace Hug Тони (така ли й казвате галено?) май е най-зарадвана от нашата игра  Heart Eyes

Честити подаръци на Рейн (и аз гласувам да ти дадем приз Peace), Лита и Паяче  Hug Hug Гиговче, Петя и Ели са се справили прекрасно  Hug  bouquet

За дискусията нищо не казвам, оставям я в старата тема. Цвети и Миж  Hug Hug

Сливчее  Joy Joy Joy Joy Весна викаш  Joy Joy Joy Joy

Аз у събота ще банкетствам  Flutter

Колко останахме неоподарените  newsm78

Нелка ще идвам, като са ви фалшиви пицариите Whistling Как така нямат лазаня  newsm78  Hug

Ааааа Зори! Нцъ  Naughty Точка си държи на М. Не забърсва нищо, но пък като си е тук ММ
Скрит текст:
..... перем на дълга програма с по две предпранета и поне две-три изплаквания  Whistling Crazy Embarassed М тъй де! Имаме да наваксваме  Whistling
Значи това не съм го писала аз. Честно!
А иначе - работя. Всеки ден, по два пъти на ден  Tired Едвам успявам да отида до моУа да си взема подаръците  Joy И после пак - дневни, нощни... тази седмица малко сбит график, но пък после имам отпускаааа. И те чакаааам  Hug

Гиговче пропусна мЪ  Crossing Arms  Hug

# 27
  • София
Нел  Blush много, много се радвам, че съм успяла да те зарадвам  Party Изобщо,  Hug  Heart Eyes
Дев, страхотна темичка, благодаря  bouquet
Кости, чакаме снимки  Crazy  Flutter После ще разгледам и от Паячето в албума  Flutter
Случайно видях Петя на Мол София, стана ми много приятно  Party
Изчезвам да домакинствам  Flutter

# 28
Точи теб никога не те пропускам миличка, толкова си сладка, весела и позитивна Heart Eyes Hug
Наистина може в суматохата да съм пропуснала на някой да честитя подаръчетата, но не е нарочно, да се чуства Hug
Ооо, да бе ooooh!, Сваке, честито и на теб, ама поне подскажи кой е туй-онуй Whistling и снимки като си го вземеш Wink Мятай една тенекия маслини и утре кат си дойдете с ТМ взимаш подаръка и идваш тук че децата да прекарат малко време заедно, срамота значи, как ще ги сватосаме tooth

# 29
  • Benelux / Varna
Абе Точ , аз да ти призная тебе по-често те чувам и те следя под контрол, отколкото сестра ми бре! Днеска здраво й са накарах, че направо ме е забравила. Оправдава ми се , че работила моля ти се, айде бе, сигурно по цял ден кафета пие,  я да й дърпаш ушите! ( разрешавам)

Не остана верно, след 10 дена ще съм на софра у дома!!! Ехеее , кеф! Божке, до никъде не съм с подаръка на другарчето си! Срам, пълен срам  Embarassed Даже книжка не съм му избрала, никаква  идея нямам даже накъде клоня  ooooh!

Гиговче, мен ма забрави, нали питаш! Дай едно гуш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт