Габриел Гарко, "Чест и уважение"... и още италианско - тема 20

• 54 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета  ooooh! ooooh! ooooh! Да ви покажа с каква снимка  ни изненадаха от култовата страница  " Честта......4 "  Sick #Crazy #Crazy #Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy хайде стига бе, Тонио не я ли удуши вече...цяла година я стиска за гърлото newsm47

# 481
ООО  Hug Hug Hug Лия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes писали сме едновременно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И не  hahaha hahaha hahaha hahahaОЩЕ не я е удушил  ooooh! ooooh! ooooh!

# 482
# 483
Привет!  Hug Hug Hug

Ако ви е скучно тази вечер
и няма какво да гледате.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=100032

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 21:09 от kali_georgieva

# 484
Благодаря ви мацки newsm20 smile3501
Филма го дават по този филмовият канал на Нова тв-Кино нова и го загледах,мн ми харесва
Същият е филма,само,че се казва "Въпрос на чест",от 12ч го дават
Много харесвам Габрел Heart Eyes
Благодаря ви и приятна вечер  bouquet

# 485
Кали  Hug в клипа , който сложи преди малко  Peace

http://vbox7.com/play:acc1581add

....твоето момче Станислав , доста пораснал изглежда вече , възмъжал  Peace

# 486

....твоето момче Станислав , доста пораснал изглежда вече , възмъжал  Peace

Абе какво говориш! Отива към... тридесетте.  Joy Joy Joy Joy Joy

Махнах клипчето, че много оспамих темата.
Трябваше в спойлер.

# 487
Кали Hug, мерси за новото предложение newsm51 Веднага свалям, но не знам вече кога ще го "ползвам"....РС-то е задръстено от филми и сериали newsm78

# 488
Кали  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!не ме разсмивай със спама....аз темата  редовно я омазвам  newsm03....„„
За Станислав - в предишните филми , които ни слагаше  беше като момченце ....сега  PeaceВинаги съм твърдяла , че мъжете са най-хубави и започват да стават след 33-35 години .

# 489
И за да не изневерявам на традицията  Joy Joy Joy Joy отдавна не съм ви слагала нищо за садо - мазо милиардера от 50 нюанса .... Mr. Green

слагам ви видеото на  една от песните......

в него дейно участие взима и Дакота Джонсън  #Crazy #Crazy #Crazyда се изкажа , не че някой ме пита ...но от три месечната реклама , интервюта и един милион снимки във Вог , Ел ........и къде ли още не ....е тази СНИМКА не ми харесва въобще  Naughty

На тези са ми големи сладури , а младежа се облича страхотно  Peace

# 490
# 491
Кали Hug, мерси за новото предложение newsm51 Веднага свалям, но не знам вече кога ще го "ползвам"....РС-то е задръстено от филми и сериали newsm78

Ама иииич, не се чувствай задължена!  Hug Hug Hug

# 492

Ама иииич, не се чувствай задължена!  Hug Hug Hug

Ааааа, какво ти стана? #Crazy Притесняваш се за спамове, въпреки, че всички редовно го правим, да не се чувствам задължена....никак даже smile3521, просто не ми стига времето напоследък Simple Smile

Напротив: МНОГО БЛАГОДАРЯ, Кали Hug! Peace Дано ми хареса, като му дойде времето Joy Joy Joy Heart Eyes

# 493
Е, тази фотка ме уби, от къде ли е? #Crazy

# 494
Здравейте  Hug Hug Hug
 Едно изпълнение за настроение  Heart Eyes

https://www.facebook.com/video.php?v=802844119762926&pnref=story

Общи условия

Активация на акаунт