Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 66 651
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте момичета с някои от вас се познаваме от другата тема. И аз утре съм на преглед евентуално за стартиране на втори опит инвитро. Ирина по кое време ти е часа?

# 391
Момичета, защо подхождате с такова недоверие към клиниката и специалистите й? Като не сте доволни, сменете я! В Надежда са наистина едни от най-ниските цени, а и лекарите ни гледат да ни облекчат откъм ненужни изследвания и лечения, чак е притеснително дали не пропускат нещо. Аз също не плащам, ако съм просто на консултация или преглед за проследяване - може би лекарите ни усещат кой пациент им се диверява и е сериозен и правят ревранс. Отношение за отношение!

# 392
Здравейте момичета с някои от вас се познаваме от другата тема. И аз утре съм на преглед евентуално за стартиране на втори опит инвитро. Ирина по кое време ти е часа?

13.10, но ще пристигна сигурно към 14.00,то и без това чакам по 3-4ч. докато вляза

# 393
  • София
аз съм по-раничко от 11:35, но и при мен не се знае кога точно ще вляза при д-р Персенска

# 394
 И аз ще правя предварително биопсия.
 Но се радвам, че няма да чакам няколко неуспешни опита.
 В другите клиники дали правят такива биопсии?

# 395
аз съм по-раничко от 11:35, но и при мен не се знае кога точно ще вляза при д-р Персенска
При Шефкетова съм забелязала,че минава най-бързо

# 396
Чувала съм, без да съм сигурна, че е истина, че в други клиники нямат такава практика с биопсиите. Те са ( и както беше писано и преди мен) една от причините за високия процент успеваемост в "Надежда", защото при надраскването на лигавицата се създава благоприятна среда за имплантацията.

# 397
Успешен старт и финал разбира се  baby_neutral

# 398
Чувала съм, без да съм сигурна, че е истина, че в други клиники нямат такава практика с биопсиите. Те са ( и както беше писано и преди мен) една от причините за високия процент успеваемост в "Надежда", защото при надраскването на лигавицата се създава благоприятна среда за имплантацията.

Наистина този вид имонологични биопсии се правят само в Надежда, но според мен високата успеваемост е комплексен фактор и конкретно в част биопсии се дължи на последвалото лечение при лоши резултати, а не на надраскване на лигавицата. Буквално надраскване на лигавицата с цел по - добра имплантация се практикува в много клиники.

# 399
# 400
Има ли чакащи пред кабинетите. Аз имах час за 13.10,а на регистратурата ми казаха,че часът ми е изместен за 13.50. Ще падне пак голямо чакане.

# 401
Мимоходом да спомена - останах втрещена от факта, че момичетата от другите клиники (няма да споменавам имена) приемат за нещо нормално ( !? )хиперстимулацията и събирането на `вода`(течност) в коремната кухина и си помагат една на друга със съвети как е било при тях,говорят си за това сякаш е най-нормалното нещо. Ужас!Шокирана съм. Те си говорят за това сякаш е някаква практика.
 Наистина ли най-нормалното нещо е да се случи хиперстимулация, и да се събира течност в коремната кухина и тя да се аспирира?! Тук не съм чела да се коментират такива неща, като масово явление.

# 402
  • София
Аз този път изобщо не чаках, бях 22 номер, а когато отидох в кабинета беше 21. Но за това пък акушерката  от кабинета си мислела, че чакам за хормони... И ми държи досието при тях, та пак си отвисях 2 часа... А си пуснах хормоните преди прегледа за да не чакам после...
Ирина, не забелязах да има кой знае каква навалица

# 403
Уж няма толкова много хора,но има още 12 номера пред мен. Относно хиперстимулацията,моята не можахме да я предотвратим,вйпреки че вливахме на 2 пъти калций и заради нея върнахме само 1 ембрионче миналата пролет.

# 404
  • София
Винаги ме е изнервяло дългото чакане, но тук съм в състояние да вися и цял ден Simple Smile само да има резултат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт